Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhabalar
ben hala doğurmadım
moralim çok bozuk artık
gün geçtikçe bebeğime bir şey olur kakasını yapar korkusuyla deliriyorum
bir yandan da bu korkulara sabırsızlığa yenilip sezeryana bu saatten sonra dönmek istemiyorum
çok gerginim
bilgisayarım bozuk, zaten KK ya girmek de moralimi bozuyo artık
bebeğimle gelmek istiyorum artık aranıza
offf offf yarın neler olcak bakalım
çok uğrayamadığım için bebişi gelen arkadaşlarıma bir hayırlı olsun bile diyemedim
affedin beni
bebeğim gelince normale dönecem inşallah
bu arada karnım biraz aşağı indi 1 haftadır ama başka hiçbir belirti yok
yarın yine sancı çıkmıcak nst de
neyse kızlarrr beni affedin bu dönemde sizleri ihmal ettiğim için ama moralim gerçekten çok bozuk
herkese herşeye sinir oluyorum
görüşmek üzere öpüyorum hepinizi..
bu arada beni kimsenin merak ettiğini sanmıyorum çünkü çok sık giremediğim için unutulanlar arasındayım mafoldumben
birkaç haftadır canım çok sıkkın.bebeişimin bir ara gelişimi tamamen durmuştu.olması gereken haftadan çok geride gözüküyordu.acilen alınacaktı sezaryenle.çok ısrar ettim doktora biraz daha dursun belki gelişmeye başlar diye o kadar zor bir durumki bu anlatamam.herkes biran önce kollarına almak isterken ben biraz daha karnımda kalsın gelişsin büyüsün istiyordum.
gece gündüz dua ettim geçen ki kontrolde gelişmeye başlamış çok şükür.o kadar mutlu oldumkii anlatamam.
bebeişim şuanda 2500gr hani demiştim ya en minik bebiş benimki diye. ama az önce okudum sarımelek arkadaşımızınki de benimle aynı durumdaymış.allah ona da sabır versin inş hayırlısıyla alır kucağına bebeğini.
slm teyzoşlar nasılsınız bizde dün ilk banyomuzu yaptık kızım misler gibi oldu teyzoşları birazcık emme problemi yaşıyoruz bu arada hayırlısıyla onuda atlatsak sorunumuz kalmayacak geçmişi okuyamıyorum buraya fırsat buldukca yazacağım inşallah kızımbugün itibariyle 1 hafta yaşında oldu teyzoşları
kızlar merhabalar
ben hala doğurmadım
moralim çok bozuk artık
gün geçtikçe bebeğime bir şey olur kakasını yapar korkusuyla deliriyorum
bir yandan da bu korkulara sabırsızlığa yenilip sezeryana bu saatten sonra dönmek istemiyorum
çok gerginim
bilgisayarım bozuk, zaten KK ya girmek de moralimi bozuyo artık
bebeğimle gelmek istiyorum artık aranıza
offf offf yarın neler olcak bakalım
çok uğrayamadığım için bebişi gelen arkadaşlarıma bir hayırlı olsun bile diyemedim
affedin beni
bebeğim gelince normale dönecem inşallah
bu arada karnım biraz aşağı indi 1 haftadır ama başka hiçbir belirti yok
yarın yine sancı çıkmıcak nst de
neyse kızlarrr beni affedin bu dönemde sizleri ihmal ettiğim için ama moralim gerçekten çok bozuk
herkese herşeye sinir oluyorum
görüşmek üzere öpüyorum hepinizi..
slm kızlar.....
doktor kontrolünden geldik bizde....bebeğim de biraz sarılık tespit etti kan verdik,bakalım dua ediyorum inşlh bişi çıkmazsın diye...işitme testimiz falan vardı bugun ne mumkun yaptırmak,bebeğim çok huysuzlandı ve diğer gelişimizde yaptırız diye bıraktık,cok ağladı,zor sustu,şimdi uyuyor,uyandırmak imkansız paşayı emzirmek için,göğüslerim şişti ağrım var bebeğim pek emmeyi sevmiyo bes dakka emiyo bırakıyo....nese kalksın bi posta emsin uyusunda kuaförde randevu aldım onu halledeyim bari....
fundada dogum yapmıs bebişini kucagına almıstır . bizde yarın sabah 8de sezeryana gırecez kızlar kendınıze ıyı bakın hakkınızı helal edın daha bugun gıremem cok streslıyım bı an once bebegımı kucagıma almak ıstıorum
kimse unutmuyor ama canım bu ara herkes ya bebeğini bekliyor giremiyor ya doğum yaptığı için giremiyor bebeğinde sağlıklı olsunda gerisi önemli deil benim bebeğimde 2995 gr olsun sağlığı yerinde ya gerisi boş doğunca besler tosuncuk yaparız bebeklerimizi
gunayder cnm hg.canını sıkma benım bebgımınde suyu azaldıgı ıcın karnımda kılo verdı...ersey yoluna gırıyo cnm...tek degılsın
sağol canım.haklısın..
bebeişimin kilosu değil aslında sıkıntı.plasentadan bebeğe yeterince besin geçememesi yani ben nekadar neyaparsam yapayım plasenta ancak bu kadar besleyebiliyormuş bebişi.ve doğal olarakta hep çok geriden takip ediyoruz.
normal doğum istiyordum doktorumda aynı fikirdeydi ama çatı muayenesi yapıldı ve çok dar olduğu için kesinlikle normal olmaz dedi.işte böyle yanii hakkımızda hayırlısı olsun hepimize...
amin canım benimde bi hafta kadar geriden geliyor bebeğim olsun aynı demekki kaderimiz ama ben hala catı muayenesi olmadım yapmıyor doktor her seferınde bide o stresi yaşıyorum boşu boşuna bu perşembe yapar ama heralde 40 haftalığım cünki normal istiyorum ama cokda korkuyorum bakalım
selam kızlar....
ben yarın doğuruyorum Allah nasip ederse:)))))))))