- 15 Ocak 2010
- 342
- 47
- 298
senın doğum yarındı dımı canım rabbım bı avazda kurtarsın ınsallah.
Saol cnm cümlemizii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senın doğum yarındı dımı canım rabbım bı avazda kurtarsın ınsallah.
bizimde carsamba günü tarıhımız bellı olacak sanırım.mecburen sezeryan olacagız.şuan hıcbısey hıssetmıyorum.korksammıııı sevınsenmııı cok karısıgımm.
valla bende öyle suan ne hissettiğimi bılmıorum hihoyyyt
ßugun dogurmazsam yarın sabah 8 cnm hayırlısıyla zemuszemuskaydirigubbakcemile2 sositososito
slm kızlar az önce fundayla görüştük spinal sezeryan oldu çok güzel geçmiş ameliyatı ve göktuş 3.450 kg olarak dünyaya gözlerini açmış çok şeker bana resmini yolladı ama izinsiz ben eklemek istemedim sesi çok iyi geliyodu fundanın rabbim doğum yapacak bütün annelere böyle kolay doğumlar nasip eğler inşallah
slm ümmühancım maşallah bebişinin kilosu iyiymiş .seninle bizimki hemen hemen aynı gidiyor.bizde 37+2 deyiz bizde bugün doktorumuza gittik bebişim 30 .haftasında aşağıya dönmüştü ama şuan başı kanala yerleşmiş değil.kilsu 3.235 39. haftayı doldurana kadar bekleyelim dedi 19da gidicez bizimkide 4kiloyu bulur ozamana kadar çatı muanyeneside yapmadı seninle aynı gidiyoruz sanırım :)biz doktor amcamıza gittik geldik çatı muayenesi yapmadı 25 ine kadar doğarsa doğar doğmazsa 25 inde bekliyorum kontrole dedi. kübra'm 3100 gr. olmuş zamanını beklerse 4 kiloyu bulur dedi doktor amcamız..gayet güzel bir gebelik herşey yolunda dedi kızım doğum pozisyonuna dönmüş ama henüz doğuma dair bir belirtimiz yok bekliycez artıkın :)) bu arada henüz 36+4 deyiz..
merhaba kızlar
hazır bebeğim uykuya dalmışken nete gireyim dedim face de fotolar ekledim
tabi bizimki kuş uykusu ne kadar sürer bilmiyorum
sizler nasılsınız
batuhancım gözünaydın canım rabbim analı babalı büyütsün
bugünde funda da doğum yapmış ama aramadım daha akşama ararım artık anca toparlanır kızcağız
başka kimler yaptı bilmiyorum tuğba doğum yaptı mı acaba bi bakayım listeye
slm kızlar az önce fundayla görüştük spinal sezeryan oldu çok güzel geçmiş ameliyatı ve göktuş 3.450 kg olarak dünyaya gözlerini açmış çok şeker bana resmini yolladı ama izinsiz ben eklemek istemedim sesi çok iyi geliyodu fundanın rabbim doğum yapacak bütün annelere böyle kolay doğumlar nasip eğler inşallah
slm ümmühancım maşallah bebişinin kilosu iyiymiş .seninle bizimki hemen hemen aynı gidiyor.bizde 37+2 deyiz bizde bugün doktorumuza gittik bebişim 30 .haftasında aşağıya dönmüştü ama şuan başı kanala yerleşmiş değil.kilsu 3.235 39. haftayı doldurana kadar bekleyelim dedi 19da gidicez bizimkide 4kiloyu bulur ozamana kadar çatı muanyeneside yapmadı seninle aynı gidiyoruz sanırım :)
teşeşkür ederim canım bebişin doğmuş sanırım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.:ecrin_bebek:cok sagol canim benim
allah senin yavrunuda annali babali büyütmek nasip etsin insallah
funda adina cok sevindim canim selamimizi ilet mutlaka
mansallah bebisine canim![]()
slm canım iyi ya 37 haftandaymışın sende 37 haftalıkları görünce mutlu oluyorum bizde 37+2 yiz bizmde belli değil doğum şeklimiz normal olarak beliyoruz bakalım ayın 19 kadar.mecburenmi sezeryan ?doktorun bekletmiycekmi hiç seni?bizimde carsamba günü tarıhımız bellı olacak sanırım.mecburen sezeryan olacagız.şuan hıcbısey hıssetmıyorum.korksammıııı sevınsenmııı cok karısıgımm.
tatlıms sıkma cnını bildiğim kadarıyla akyınvalidenler yanındaydı dimi stres yapıp takma onları ne güzel işte bebişini kucağına almana çok az kalmış inşallahonu kucağına alınca unutrsun sbu sıkıntıları stresi:)neyse biz cıkıoruz az uzanalım :) kendınıze ıyı bakın bana dua edin