zeynepcim, ne güzel fırsat bulup yazabilmişsin :)
maşallah kuzuna, göbeği de düşmüş, banyolar da yapılıyomuş..
annem "sık yıkanan çocuk hemen serpilir" der durur, senin boncuk gözlü de büyüyecek mi hemen bakalım :)
funda da çıkacakmış bugün bir ihtimal. hayırlısı olsun. senin kızla göktuğ'u ilk bir araya getirişiniz nasıl olacak en çok onu merak ediyorum :)
bu arada senin sağlığın nasıl ?
spinalden memnun kalmışsın çok şükür, kendi adıma da rahatladım ben de spinal olucam inşallah.. dikişlerin ne alemde ? yürümende, oturup kalkmanda sorun var mı?
ehehe ben bilgisayarı götürücem hastaneye, orda varmış internet :)) fırsat bulursam -ki bulurum- hemen girerim bilgilerimizi :)
olmazsa bir iki gün aksar fazla, arayı açmaz yazarım bizi de..
başkalarının haberini yazdıkça imreniyorum zaten, bizimkilerin de ismi olsun listede :)
ayın 14'ünde sen ve benden başka biri daha vardı doğuracak sanki ama hatırlayamadım şimdi. neyse, öğreniriz artık.
sen nasılsın bu arada?
ben uyuştum sanki heyecandan. hiç bi hissim yok.
senin telefonun falan var mı kimsede:? haberlerini nasıl alıcaz? merak ederiz...
bu arada bebişin ismi ne olacak hayırlısıyla?
ayyy hadi hayırlısı olsun :)
tuğbacığımın gözü aydın..
artık o da sıkılmıştı morali bozulmuştu, hayırlısıyla yarın şu kaptan kaan çıksın da kap'tan :)
konuşursan selamlarımı söyle lütfen.. dua edicem, kolaycacık kavuşsun yavrusuna inşallah..
ay nazlı bu arada senin cimcimenin de resmini gördüm.. bu ne güzellik yaaa :)
Allah nazardan saklasın.. maşallah..