2010 Nisan Anneleri

merhaba ben geldimm..

kuzum bugün 15 günlük kontrole gitti sağlık ocağına kilo alımı çok yavaşmış sütüm yetmiyor yani:((((
ilk ay bitiminde 1 kilo alması beklenirmiş. çok üzgünüm bugün mamayı artırmaya başlıcaz:((

bu arada dün mevlüdümüzü yaptık allah kabul etsin kuzuma sağlık versin inşallah...

Fulyancım dün belime ağrı giriyor diye yazmıştım doğum sancısı olabilir mi diye. Sancı bu gün geçti ama biz yine de doktora gittik. NST de sancı çıkmadı. Yalancı sancıymış Rahim kendini hazırlıyormuş. Haber vereyim dedim. Sen de ayın 19 unu bekliyormuşsun. Hadi hayırlısıyla

ohooo mevlütler yapılmış ne güzel nazlıcım hayırlı olsun...
kızlar hepiniz misafirlerden şikayetçisiniz biz daha hiç baslamadık valla....
ne gelen ne giden....
ama her akşam binadakiler yetiyo banada....kalabalık olunca....

bugun biraz işe uğradım,canım işe gitmek istiyor ama aklım hep bebeğimde kaç kez aradım,duramadım yarım saat valla eve geldim...

artık bu hafta anneme gelirmiyim bilmiyorum,görüşemeyiz yani kızlar...
kimler doğurcak falan bi haber kalırım artık....
sinemcim doğurmuş hayırlsı olsun...
sonra zeynepcim doğuma gidecek hayırlısı olsun çarsamba gunu...
bu arada bebişimin son halini faceye gruba ekledim kızlar.....

iiyi aksamlar arkadaslar,insallah hepiniz iyisinizdir
ben cok kötüyüm midem bulaniyor ,sirtim,belim ,heryerim ,bütün kemiklerim agriyor
gözlerimden yaslar akiyor, karnimdada devamli gecmeyen ince bir sizi
dün gece sabaha kadar agladim cocuk gibi agridan
sanirim doguma ceyrek kala gribe yakalandim ALLAHIM sen yardim et cok kötüyüm gözlerim bile yaniyor
doktorumda tatilde bu gecede devam ederse hastaneye gidicem dayancak halim kalmadi :a015:

merhaba.. formu takip ediyordum ama yazmıyodum.. bugun çatı muayenesi oldum 37+4 teyim. .çok acıdı. normal istiyorum ama korktum valla acıyınca. acaba doğumda da böle acırmı onu merak ediyorum.. bi de nst te 50 dk falan kaldım son 30 dakika da 10 dk da 2 dk sancı çıktı..toplam 3 sancı sonra nst bitti zaten. normalmidir. bende grip oldum burnum durmuyor.. doğal yollardan geçirmeye çalışıyorum 4 gündür falan... ama geçmedi. allah herkese kolaylık versin acayip belim ağrıyo ...

ben cok kötüyüm midem bulaniyor ,sirtim,belim ,heryerim ,bütün kemiklerim agriyor
sanirim doguma ceyrek kala gribe yakalandim ALLAHIM sen yardim et cok kötüyüm gözlerim bile yaniyor
doktorumda tatilde bu gecede devam ederse hastaneye gidicem dayancak halim kalmadi :a015:

canım çok geçmiş olsun ya.dikkat et kendine.kısa zamanda atlatırsın inşallah ya.
bence hiç beklem git biran önce hastaneye.
Allah acil şifalar versin canım.

bende sezeryan oldugum günden beri hastayim
sanirim kizimada gectibilmiyorumkismile oda rahatsiz
ama salgin var valla dikkat ediyorum ama yinede oluyor iste
emme sorunumuzu sanirim biraz cözmeye basladik
meme uclarimda düzeldi cok sükür
valla artik okadar syk giremiyorum cocuk sayisi iki olunca

canım geçmiş olsun bitanem benim yaa canım sen yinede bir doktora git bitanesi her ihtimale karşı inşallah gribinide atlatırsın canım benim rabbim şifalar versin:Saruboceq:

merhaba.. formu takip ediyordum ama yazmıyodum.. bugun çatı muayenesi oldum 37+4 teyim. .çok acıdı. normal istiyorum ama korktum valla acıyınca. acaba doğumda da böle acırmı onu merak ediyorum.. bi de nst te 50 dk falan kaldım son 30 dakika da 10 dk da 2 dk sancı çıktı..toplam 3 sancı sonra nst bitti zaten. normalmidir. bende grip oldum burnum durmuyor.. doğal yollardan geçirmeye çalışıyorum 4 gündür falan... ama geçmedi. allah herkese kolaylık versin acayip belim ağrıyo ...

merhaba hacercim cati muayenenin kötü gecmesin üzüldüm
neyseki bizim burda öyle birsey yapmiyorlar nasil oldugu hakkinda bir bilgim yok acikcasi
bende normal dogumu bekliyorum ,bakalim bizi neler bekliyor eyvahedigeldismile
benimde belim sirtim feci agriyor feci :gitme:
sancilarin iicin doktor bisey demediyse kafana birileri bisey deyipte takma bence
hakkimizda hayirlisi canim

canım çok geçmiş olsun ya.dikkat et kendine.kısa zamanda atlatırsın inşallah ya.
bence hiç beklem git biran önce hastaneye.
Allah acil şifalar versin canım.

sagol canim benim Şeniz
geceyi yine dört dönmekle gecirdim ,bugun doktorum geliyormus gidicem bakalim erkenden kalktim
seninde az kaldi canimcim yha insallah basarili gecer operasyon :Saruboceq:

bende sezeryan oldugum günden beri hastayim
sanirim kizimada gectibilmiyorumkismile oda rahatsiz
ama salgin var valla dikkat ediyorum ama yinede oluyor iste
emme sorunumuzu sanirim biraz cözmeye basladik
meme uclarimda düzeldi cok sükür
valla artik okadar syk giremiyorum cocuk sayisi iki olunca

gecmis olsun reyhancim ikinizede
iyi bak kendine ve kizina :1hug:

canım geçmiş olsun bitanem benim yaa canım sen yinede bir doktora git bitanesi her ihtimale karşı inşallah gribinide atlatırsın canım benim rabbim şifalar versin:Saruboceq:

cok cok sagol bitanem yha ,bugun doktorum dönüyormus izinden gidicem bakalim
ama normal dicek ve geri yollicak gibime geliyor
hastaneyemi gitsem acaba diyip duruyorum esime ,en azindan serum bisey takarlardi
göbegim iyice asagiya indi besbeli,bir de bebek artik cok SIKISTIGINDAN sanirim devamli kipirdiyor ,itekliyor

a.slm canim hosgeldin nasilsin

kızlar..
doğuma gidiyorum şimdi.
hakkınızı helal edin.dualaınızı eksik etmeyin nolur.
hepinizi öpüyorum kocaman...
hoşçakalın...

kızlar..
doğuma gidiyorum şimdi.
hoşçakalın...

canım ben haziran annesiyim ,allah bir avazda kurtarsın ,kolay olur inş doğumun allah yardımcın olsun diyorum senin yazını okudum benide heycan bastı allah evladını kucağına almayı nasip etsin inş sağlıklı güzel bir bebeğin olur inş .a.s.a.s.

kızlar..
doğuma gidiyorum şimdi.
hoşçakalın...

canım rabbim bir avazda kurtarsın inşallah cennet kokulunu içine çek bol bol benim içinde birdahaki buraya gelmende cennet kokulun evinizde olacak onu düşün canım:asigim:

slm kızlar uzun pek giremiyorum kızım huzursuzdu biraz ememiyordu sarılık olmuştu şimdi çok şükür atlattık sarılığı emmeyede başladı bebişim
doğum yapan herkesin gözü aydın allah sağlık versin
gülsemincim sanada çok geçmiş olsun cnm
bu arada ya kızım emerken arada genzine kaçıyo ve çok korkuyorum sizlerde de oluyormu bu tip şeyler

merhaba hacercim cati muayenenin kötü gecmesin üzüldüm
neyseki bizim burda öyle birsey yapmiyorlar nasil oldugu hakkinda bir bilgim yok acikcasi
bende normal dogumu bekliyorum ,bakalim bizi neler bekliyor eyvahedigeldismile
benimde belim sirtim feci agriyor feci :gitme:
sancilarin iicin doktor bisey demediyse kafana birileri bisey deyipte takma bence
hakkimizda hayirlisi canim

sagol canim benim Şeniz
geceyi yine dört dönmekle gecirdim ,bugun doktorum geliyormus gidicem bakalim erkenden kalktim
seninde az kaldi canimcim yha insallah basarili gecer operasyon :Saruboceq:

gecmis olsun reyhancim ikinizede
iyi bak kendine ve kizina :1hug:

cok cok sagol bitanem yha ,bugun doktorum dönüyormus izinden gidicem bakalim
ama normal dicek ve geri yollicak gibime geliyor
hastaneyemi gitsem acaba diyip duruyorum esime ,en azindan serum bisey takarlardi
göbegim iyice asagiya indi besbeli,bir de bebek artik cok SIKISTIGINDAN sanirim devamli kipirdiyor ,itekliyor

a.slm canim hosgeldin nasilsin

sagol canim sanada gecmis olsun

kızlar..
doğuma gidiyorum şimdi.
hoşçakalın...

helal olsun canim benim
allahim en güzel sekilde kurtarsin insallah

slm kızlar uzun pek giremiyorum kızım huzursuzdu biraz ememiyordu sarılık olmuştu şimdi çok şükür atlattık sarılığı emmeyede başladı bebişim
bu arada ya kızım emerken arada genzine kaçıyo ve çok korkuyorum sizlerde de oluyormu bu tip şeyler

gecmis olsun canim evet oluyor malesef
nefesiz kaliyor cok acele ictigi zaman
hemen cevirip sirtina vuruyorum cok sükür düzeliyor

cnm bende oyle fırsat bulamıyorum gırmeye.kahvaltımı yenı yaptım ornegın.oğlum emerken genzıne falan kacmıyo cnm ya acaba emzırırken yatıs durus seklındenmı acaba bıkac sekıl dene belkı baska turlu rahat eder prenses.

cnm cok cok gecmıs olsun.ıste d.oncesıde sonrasıda bıtmıyo sıkıntılar.bol bol sıcak sıvılar al.bebgın sana guc verecek daha cabuk ıyıleseceksın..

merhaba ben geldimm..

kuzum bugün 15 günlük kontrole gitti sağlık ocağına kilo alımı çok yavaşmış sütüm yetmiyor yani:((((
ilk ay bitiminde 1 kilo alması beklenirmiş. çok üzgünüm bugün mamayı artırmaya başlıcaz:((

bu arada dün mevlüdümüzü yaptık allah kabul etsin kuzuma sağlık versin inşallah...

nazlıcm bende bugune kadar gecelerı mama verdım dunden berı bıraktık sen boyle deyınce korktum sımdı.ayy bı gram ıcın bıle gozlerınınıcıne bakıyoruz.

hep soylıcem unutuyorum kızlar.monovıt d3 kullanmaya basladınızmı kızlar.bızım hemsıre unuttu tam 15 gunlukken baslaması gerekıyomus bızımde 15.gunumuzde bı arkadasım sordu hatırlattı bana sans ıste.hemen aradım hemsıreyı getırdı.anne sutunde olmayan tek vıtamınmıs 1 yasına kadar alınması gerekıyomus.

okuyanlar dıger arkadaslara hatırlatsın olurmu bu vıtamını belkı gecmısı okuyamazlar kızlar.basının bıngıldagının gelımesınıde saglıyomus.

Back
X