2010 Nisan Anneleri

kızlar biz geldik. çok şükür iyiyiz ikimiz dedün akşam geldik .1 gece yattık.kızım defne 3.480 gr,52 cm goğdu.
Allah ım herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.Allah olmayanlarada versin.
geçmişi okuyamayacağım arkadaşlar.doğum yapmış olanlar hayırlı uğurlu olsun.yapacak olnlar da bir avazda kurtulur inşallah.eşim facebook a fotoğrafları eklyecek.buraya da ben biraz daha düzelince eklerim inşallah.maşallah demeyi unutmayın kızıma.
hepinizi öpyorum.hoşçakalın.

kızlar biz geldik. çok şükür iyiyiz ikimiz dedün akşam geldik .1 gece yattık.kızım defne 3.480 gr,52 cm goğdu.
geçmişi okuyamayacağım arkadaşlar.doğum yapmış olanlar hayırlı uğurlu olsun.yapacak olnlar da bir avazda kurtulur inşallah.eşim facebook a fotoğrafları eklyecek.buraya da ben biraz daha düzelince eklerim inşallah.maşallah demeyi unutmayın kızıma.

tebrik ederim canim gecmis olsun opuyorumnanaktan

herkese merhabalar hanımlar.uzun bir araddan sonra buradayım.kimler doğum yaptı bilemiyorum.2 haftadır giremiyorum.hepimizin bebişleri hayırlı yaşı uzun olsun.
bende 6 nisan saat 12.30 da 50 cm 3,5 kg bir erkek çocuğu dünyaya getirdim.sağlığımız iyi şükür .ertesi gün hastaneden çıktım.geçen salı dikişlerim alındı.oğlum kontrolden geçti.hafif bir sarılık geçirmiş.ama atlatmış.dün göbeğide düştü.emmede sorun yaşıyoruz.mecbur kaldıkça göğsümü tirle ile
sağıp veriyorum.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM KIZIN.Maşallah kızına uzun boylu olacak heralde.:ecrin_bebek:

iyi akşamlar kızlarr
fulyancım ve avukat44 gözünüz aydın arkadaşlar rabbim uzun ömürler versin kuzularınıza
bizde büyüdük artık yarın tam 30 günlük olacak yavrum ve en sonunda tam 29. günümüzde emmeye başladı tabi slikon başlıkla ama bunada şükür diyorum sakın pes etmeyin arkadaşlar neler yaşadım bir ben biliyorum sürekli sağıp veriyordum ama oda yetmiyordu ve elektrikli pompada tamamen yara yapmıştı göğüslerimi ve çektiğim sıkıntıda cabası
iki gündür hem emzirmeye çalışıyorum hemde sağıp veriyorum
sağmazsam göğüslerim çok kötü oluyor
bizden haberler bu kadar teyzeleri bu hafta sonuda evimize döneceğiz inşallah
sizlerde iyisinizdir inşallah malesef geçmişi okuyamıyorum

valla canım bende anlamadım bizim doktor neden böyle davranıyor bugün aradım benim kafama takıldı diye çatım dar olduğu için mi yoksa başımı büyük diye oda senin çatınla bebeğin başının uymamış olması dedi.bende çatı muayneesi yapılmadı ama nerden anlıyoruz dedim doktorumda bu haftaya kadar baı kanala girmemişse burada darlık sözkonusudur dedi ama ben buna inanamıyorum tabi bunu doktorumada söyleyemedim arkadaşımın bebeği 41.haftanın son günü başı kanala girdi ve normal doğum yaptı.doktorumun açıklamasıyla elişen bir olay.doktorum 39.haftanın sonuna kadar bekletişyorum dedi dahada girmezse beklemeye gerek görmüyorum dedi.pazertes
ye gün almış durumdayızrabbim hayırlısı olsun diyorum artık normal diyede ısarar etmedim sezeryan di
yede hayırlısını d
liyorum hep yegenimin eşi normal yaptı ama sezeryandan binbeter oldu çıktı 3 gün yürüyemedi.
canımcım banada başı çok büyük ve kilosu da çok fazla o yüzden sezeryan olacak demişti doktorlar ve sadece bi tane de değil hem sakaryada hem de istanbulda hatta doğumdan önceki gün ultrasonda 4,400 görünüyordu 37+6 da ve bekletmeden de sezeryana alındım ve bebeğim 3,700 doğdu başıda o kadar büyük değil
ama ben normalde doğuramazdım heralde ve sezeryandan dolayıda öyle aman aman sıkıntı yaşamadım
hakkında hayırlısı olsun canım
Teşekkür ederim canım :1hug:

Geçmiş olsun canım.İnna lillahi inna ileyhi raciun.Diyecek birşey yok Rabim sabır versin inş.:çok üzgünüm:

bebeg ve batuhanım sizlere de çok teşekkür ediyorum.a.s.
canım benimyaa çok sevindim senin adına rabbim tamamına erdirsin
Canım bende uniwipe nin sadece saf su ve pamuktan oluşan bezini kullanıyorum.

Çok acıyorsa kahverengi kısmı yandan cimcikler gibi tutup iyice azına sok canım hemşireler öyle yapıyor ucu iyice girince pek acımıyor, Allah kolaylık versin
canımm dediğini yapıyorum ama benim meme ucu yok denecek kadar az o yüzden tek başına almak istemiyor yavrum
bizde erken basladik o damlaya canim hastaneden cikar cikmaz kullanmaya basla demisti hemsire cok da önemli bir damla haklisin
kemik gelisimi icin

seni cok iyi anliyorum canim
bende oglumda cok sykinti cektim bide ilk olunca hic bisey bilmiyor insan ne yapacagini sasiriyor insan ama eminim en yakin zamanda cözeceksin bu durumu

ay ay:nazar::nazar:nekadar sevindim anlatamam
bütün bebislerinin acisini unutturur insallah:nazar:
aynen öyle güzelim ve biz süt anne olayından sonra çözdük bu sorunu
bugünde sıkıntı yaşatmadı yavrum çok şükür 29. günde aldı ama bunada şükür tabiki
kızlar biz geldikk ilk hafta kontrolümüze gittik bugün. çok şükür herşey yolunda oğluşum turp gibi maşallah 200 gram almış kaan paşa. zemuszemus zemuszemus doktorumuz çok iyi dedi. göbeğimiz de dün düştü daha sakiniz 2 gündür:nazar: sarılığımız da yok maşallah benim tatlı oğluma:asigim::nazar:
kızlar birşey aklınızda olsun. denedim resmen suyu az içtiğim zaman süt daha geç oluyo suyu bol bol içince göğüslerim hemen doluyo şişiyo haberiniz olsun.

bu arada kilolar ne alemde bakalım? biz 86 kg ile sezeryana girdik. eve geldiğimizde 80 kg olmuştuk. doğumdan 1 hafta sonra bugün 78 kg olmuşumalkisalkisalkis umarım böyle devam edereyvahedigeldismile

memişler hala çok fena acıyo 2. tüp lasinoha başlıyoz vatana millete hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3
zeynepcim bugün doğum yapcakmış inşallah hayırlısıyla kucağına alır dila sultanıopuyorumnanaktan

yaptım canım yaptım azıcık zor oldu ama yaptım:) bütün nisan anneleri doğurmadan anlatmıcamkaydirigubbakcemile3 azıcık acılı geçti bizim doğum günümüz. önce suuni sancı sonra sezeryan yedikkaydirigubbakcemile3

canım 65 tl diyor o kreme yaa:)) çok pahalımafoldumbenbende chicco ped kullanıyom ama pek kuru kalmıyo gibi geliyo banabilmiyorumkismile sanırım benim göğüs uçlarım kronikleşti kremlere pedlere boşuna çamur atıyomkaydirigubbakcemile3
canım gaz sancısı için bir tanıdığım sumak ye bebeğin gazına iyi gelir demişti bir dene istersenopuyorumnanaktan

:lepi: :lepi: :lepi: gözün aydın bitanem bu ne hız maşallahhh allah tamamına erdirsin gözün aydın canım çok çok sevindimhihoyyyt hihoyyytopuyorumnanaktan
tuğbaaaa canım benimya maşallah oğluşuna
ve aynı sıkıntıları yaşıyoruz güzelim göğüs uçlarım felaket durumda ama ağlaya ağlaya emzirmeye çalışıyorum

slm nisan anneleri tecrubenizden yararlanmak istiyorum bende haziran annesiyim inşallah yarın şu gecelik pijama olayını bitirmek istiyorum sizce neler almam lazım kaçtane fikir verin lütfen bide emzir sütyenimi yoksa emzirme aletli sütyenmi daha iyi olur şimdiden çok tşk ederimm

canım benim inşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına
ben 2 takım gecelik 3 takım pijama koymuşum ve iyikide öyle yapmışım çünkü 5 gün kaldık hastanede emzirme sütyeni de çok kullanışlı canım ben sütyenini almıştım

slm jalecim cnm ömürlü olsun tekrar bebesin pek tatli masllah cnm benimde sütüm cok az yetmiyor mama veriyom bende:çok üzgünüm:

ıyı geceler guzel anneler...kımsecıkler yokk..oğlusum uyuyor.bugun butun gun agladı gaz sancısı tuttu.gecen hafta gecelerı tutardı bu hafta gunduze donduk.sımdı uyuyo ama ne garıptır uyusun dıye gozunun ıcıne baktım sımdıde ozledım bakısları gozumun onune gelıyo.uyansada baksabana konussam onunla dıyorum...neyse bende yatayım .optum hepınızı

herkese merhabalar hanımlar.uzun bir araddan sonra buradayım.kimler doğum yaptı bilemiyorum.2 haftadır giremiyorum.hepimizin bebişleri hayırlı yaşı uzun olsun.
bende 6 nisan saat 12.30 da 50 cm 3,5 kg bir erkek çocuğu dünyaya getirdim.sağlığımız iyi şükür .ertesi gün hastaneden çıktım.geçen salı dikişlerim alındı.oğlum kontrolden geçti.hafif bir sarılık geçirmiş.ama atlatmış.dün göbeğide düştü.emmede sorun yaşıyoruz.mecbur kaldıkça göğsümü tirle ile
sağıp veriyorum.

tebrik ediyorum canim seni
allah annali babali büyütsün insallah
mansallah kuzuna

iyi akşamlar kızlarr
fulyancım ve avukat44 gözünüz aydın arkadaşlar rabbim uzun ömürler versin kuzularınıza
bizde büyüdük artık yarın tam 30 günlük olacak yavrum ve en sonunda tam 29. günümüzde emmeye başladı tabi slikon başlıkla ama bunada şükür diyorum sakın pes etmeyin arkadaşlar neler yaşadım bir ben biliyorum sürekli sağıp veriyordum ama oda yetmiyordu ve elektrikli pompada tamamen yara yapmıştı göğüslerimi ve çektiğim sıkıntıda cabası
iki gündür hem emzirmeye çalışıyorum hemde sağıp veriyorum
sağmazsam göğüslerim çok kötü oluyor
bizden haberler bu kadar teyzeleri bu hafta sonuda evimize döneceğiz inşallah
sizlerde iyisinizdir inşallah malesef geçmişi okuyamıyorum

oh mansallah sorunu cözmenize sevindimopuyorumnanaktan

slm jalecim cnm ömürlü olsun tekrar bebesin pek tatli masllah cnm benimde sütüm cok az yetmiyor mama veriyom bende:çok üzgünüm:

bende aynı durumdayım mama veriyorum::((
ama bir an geliyo acayip doluyor göğüslerim. sık emerse yetmiyor

kaç kere ne kadar veriyosun mamayı??

bende

bazen mama veriyorum ama cok cok sykisinca
saatlerce emdigi oluyo ama napim mecburen sabir ediyorum
ve syk syk yemeye bakin kizlar
bol bol su icin gerci biliyorsunuzdur ama bide ben söyliyim dedimopuyorumnanaktan

bende aynı durumdayım mama veriyorum::((
ama bir an geliyo acayip doluyor göğüslerim. sık emerse yetmiyor

kaç kere ne kadar veriyosun mamayı??

cnm önce emziyorum ne gelirse artik azda olsa anne sütü biseye benzemez diye...hic öle dolu dolu olmadi gögüsüm benim:1no2:günde 5 defa felan veriyom cnm suan humananinkini kullaniyom yasen?

kızlar ben hala dogurmadım beklemedeyim:)
arada bi giriyorum nete genelde dinlenmekle mesgulumm. geçen gün yolda giderken düştüm. allaha şükür bebegimde bende iyiyiz yan tarafıma düştüm ama bebege bişe oldu sandım cok korktum...çok şükür iyiyiz...38haftamdayım hala tık yok..bebişim en son 3350idi. çatı muayenemide oldum doguma uygun dedi korkulcak kadar deilmiş bu muayene... ama resmen elinin hepsini sokuyor içeri döndürüyor. cok az acıyor korkmasın yaptırcak olanlar:) güzel haberlerle gelirim inş

slm teyzoşlar geçmişe şöyle çabucak bir göz attım eee sayfalar kısa olunca fulyancığım avukatcığım gözünüz aydın olsun şükürler olsun bebişlerinizi kucağınıza almışsınız bol bol koklayın benim içinde :ecrin_bebek:

şeymacığım gözün aydın olsun canım çok sevindim sabrının müfakatını rabbim sana nasip eğledi şükürler olsun rabbime canım inşallah canım resminide bize göstermene nasip eğler rabbim canım severiz bakar bakar

bu arada nazlıcığım sanırım bende senin gibiyim sütüm var ama mamada verince bizim kız hayır demiyo nedense geceleri mama takviyesi yapıyoruz gündüzleri kuzucuğum emiyo ama bakalım bu ayın sonunda doktora götüreceğiz ne diyecek doktorumuz

yarın kızlar bende doktoruma gideceğim belimde hiç geçmeyen bir ağrı var adım atmakta zorlanıyorum geçen gün ters bir hareket ettim sobaya odun atayım derken eğildim kalakerken oldu sanırım o günden sonra belimden yürüyemiyorum dua edin bana inşallah bişey çıkmaz migrenimde yeniden fırladı hamilelikte bir kez başım ağrımadı ama tekrardan başlladı off off şu an felaketim anlatamam eşim sağolsun şu an o ilgileniyo kızımızla ben yatacağım şimdi hepinizi öpüyorum kocaman inşallah herşeyimiz düzene girince görüşrüz bol bol

kızlar ben hala dogurmadım beklemedeyim:)
arada bi giriyorum nete genelde dinlenmekle mesgulumm. geçen gün yolda giderken düştüm. allaha şükür bebegimde bende iyiyiz yan tarafıma düştüm ama bebege bişe oldu sandım cok korktum...çok şükür iyiyiz...38haftamdayım hala tık yok..bebişim en son 3350idi. çatı muayenemide oldum doguma uygun dedi korkulcak kadar deilmiş bu muayene... ama resmen elinin hepsini sokuyor içeri döndürüyor. cok az acıyor korkmasın yaptırcak olanlar:) güzel haberlerle gelirim inş

canım çok geçmiş olsun rabbim korusun can9ım bebişini ve seni şükürler olsun iyimişsiniz inşllah sağlıcakla kucağına alırsın kuzucuğunu:Saruboceq:

oyy oyyy cok kötü hasta oldum....
lohusa teri yuzunden ... gecelri acayip terliorum ve emzirmeye kalktığımda sürekli yelek giymeye üşendiğim için hasta ettim valla kendimi,burnum acayip tıkalı nefes alamıyorum basım berbat cocouğu emzirmek bile zulum gibi kafamı dik tutamıyrm nası oldu böle hasta oldum yaww....
oğluma gecmesin yeter.....

günaydın kızlarrr.. herkese iyi günler diliyorum... oğlum uyandı ısa kesmek zorundayım.. onu yıkayıp,emzirip,uyutunca gelebilirsem tekrar gelirim.... biz çok şükür iyiyiz.. sadece üzüntülüyüz azcık :( dayımız askerlik tecilini kaldırmış dün.. 24 mayısta gidip şubeden hangi şehre askere gidiceğini öğrenicek ve 26-27 sindede teslim olucakmış mafoldumben hep takılıyoduk hadi git askere de adam ol diye.. ama iş ciddiye binince içim bi tuhaf oldu mafoldumben 24 yaşında gerçi.. geç bile kaldı.. ama ne bilim tek kardeşim.. kıyamıyorumm... diğer askere gişdenlerden bir ayrıcalığı olmasa da bana göre var.. çünkü o benim kardeşimm... mafoldumben nolurr dua edin kızlarr.. hayırlı ve sorunsuz bir yere düşsün .. sıkıntısız bi şehirde yapsın askerliğini.. mafoldumben

neyse ben gidip oğlumu yıkıyım.. normalde yarın yıkanıcaktı.. 1 gün arayla yıkıyoruz ama ananemiz yok yarın.. pazar yıkanır artık.. babamızda çok seviyo bıcıbıcı olayını izlemeyi aklinialirimsmile öptüm herkesiiii opuyorumnanaktan

:nazar: maşallah kızına canımm.. güle güle sağlıkla büyütün yavrunuzu inşallah.. hayırlı uzuun bir ömrü olsun... opuyorumnanaktan
sağıp veriyorum.
:nazar: canımm.. sağlıkla büyüt oğluşunu... hayırlı uzun ömürler inş.. opuyorumnanaktan
slm dogum yapanlar gözünüz aydin äömürlü olsun kuzulariniz
:Saruboceq: amiin canım.. senin yavrunda uzun ömürlü olsun serapçım opuyorumnanaktan
bende burdayım kızlar merak etmeyin bende bekliyorum daha kuzum 38+2.. gelemedi bir türlü :S
opuyorumnanaktan hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş. yavrun.. rabbim hayırlısıyla sıkıntısız kurtarsın inş. :Saruboceq:
slm kızlar....biz geldik....:)))
opuyorumnanaktan hoşgeldiniz kızz.. biz de geldik.. derken oğlum uyanmış naniknanik bıcı bıcı yapıcazz... :asigim: miss kokucazz.. ananemiz bugün güne gidicek.. akşam da evde kalıp işlerini halledicek.. yarına kadar yavrularımla başbaşayım.. daha önce deoğlumla tek kaldık 1 gece babamızla tabi.. ama bu gündüz de yalnızız.. alışma turlarıymışş. haftaya haftaçi gidicekmiş annem mafoldumben hayırlısı artık... siz nasılsınız özgeciimm ??

Back
X