2010 Nisan Anneleri

özgecim.. çok geçmiş olsun güzelim... dikkat et kendine nolurr.. bende yeleği çıkarmaz oldum valla.. yoksa hemen sırtım tutuluyo sanki.. inş. atlatırsın kısa zamanda..

refişimmmm.....
canımm nasılsın valla senin burda olduğunu görmek ne guzel bende yalnızım diyordum...
canımm kardesin için hakkında hayırlısı olsun rabbim hayırlı bir yere düşürsün ,vatan borcu işte gun gelince yapılacak ama biz anneler,ablalar kabullanemiyoruz sanki hasretlik çöküveriyor yüreğimize...
ooo siz yalnız kalmaya baslamışınız bile,ben daha kabullenemiyorum annem olmadan durmayı hemen sulu göz ağlamaya baslıyorum gitme diye,valla ne yapcam bilmem, ama bizim babamız pek memnun değil bu durumdan ikide bir annen ne zaman gitcek sen iyileştin diyor üff....

kızlar slmlar hala dogum beklıyoruz gelemedı yavrucagım...herkes ıyıdır umarım..

cnm önce emziyorum ne gelirse artik azda olsa anne sütü biseye benzemez diye...hic öle dolu dolu olmadi gögüsüm benim:1no2:günde 5 defa felan veriyom cnm suan humananinkini kullaniyom yasen?

ben golden goat kullanıyorum mamayı anne sütüne en yakın olan buymuş. dr tavsiyesi... 5 defa kaç cc veriyosun??

slm teyzoşlar geçmişe şöyle çabucak bir göz attım eee sayfalar kısa olunca fulyancığım avukatcığım gözünüz aydın olsun şükürler olsun bebişlerinizi kucağınıza almışsınız bol bol koklayın benim içinde :ecrin_bebek:

şeymacığım gözün aydın olsun canım çok sevindim sabrının müfakatını rabbim sana nasip eğledi şükürler olsun rabbime canım inşallah canım resminide bize göstermene nasip eğler rabbim canım severiz bakar bakar

bu arada nazlıcığım sanırım bende senin gibiyim sütüm var ama mamada verince bizim kız hayır demiyo nedense geceleri mama takviyesi yapıyoruz gündüzleri kuzucuğum emiyo ama bakalım bu ayın sonunda doktora götüreceğiz ne diyecek doktorumuz

yarın kızlar bende doktoruma gideceğim belimde hiç geçmeyen bir ağrı var adım atmakta zorlanıyorum geçen gün ters bir hareket ettim sobaya odun atayım derken eğildim kalakerken oldu sanırım o günden sonra belimden yürüyemiyorum dua edin bana inşallah bişey çıkmaz migrenimde yeniden fırladı hamilelikte bir kez başım ağrımadı ama tekrardan başlladı off off şu an felaketim anlatamam eşim sağolsun şu an o ilgileniyo kızımızla ben yatacağım şimdi hepinizi öpüyorum kocaman inşallah herşeyimiz düzene girince görüşrüz bol bol

bugün kontrole gittik mama sayesinde 4 günde 150 gr almışız. ama dr verme mama diyor... aç mı kalsın kuzum ya. durmuyo ki o zaman. dinleyemicem dr.u. zaten gün içinde hep memede. emdikten sonra veriyorum mamayı. günde 4 kez falan.

oyy oyyy cok kötü hasta oldum....
lohusa teri yuzunden ... gecelri acayip terliorum ve emzirmeye kalktığımda sürekli yelek giymeye üşendiğim için hasta ettim valla kendimi,burnum acayip tıkalı nefes alamıyorum basım berbat cocouğu emzirmek bile zulum gibi kafamı dik tutamıyrm nası oldu böle hasta oldum yaww....
oğluma gecmesin yeter.....

canımmm geçmişolsun. dikkat et. daha da ağırlaşmasın.
caner nie öyle diyoki. benimde annem gideyim diyor eşim istemiyor gitmesini:))

refişcim canım allah hayırlı teskereler verir inşallah... bende kardeşime git diyorum ama eminim çok zor olucak..

refiyecim amin canım işallah sağolasın güzelim.. etelane bunu bilmek güzel canım sağol kaldık şurda 3-4 kişi :S

geçmiş olsun özge cim işallah bir an önce atlatırsın hastalığını :) kuzey paşaya iyi bak

selam kizlar bekleyenler insalllah sag saglim alir yakinda kucagina yavrularini
ama nazlininda dedigi gibi yorucu günler sizi bekliyo
benim hic bos vaktim kalmadi kizlar ya oglum kizim derken bi bakiyorum aksam olmus
bide cok emmek istiyor kizim yani anlayacaginiz kendime hic bir sekilde firsat bulamiyorum

bide sey soracam ben ya sizinde ameliyat bölgenizde bir uyusukluk varmi ya ??????
valla etim cürük gibi sanki ve his yok hic bir sekilde
birazda tam ameliyat yerinde sertlik var sizde nasil kizlar ya ???

refiyecim amin canım işallah sağolasın güzelim.. etelane bunu bilmek güzel canım sağol kaldık şurda 3-4 kişi :S

Evet çok az kişi kaldık. Listeden baktım. Bizim beklenen doğum tarihlerimiz de çok yakınmış. Sen normal düşünüyorsun değil mi? Ben kısmet olursa normal istiyorum. Salı günü doktora gideceğim. Sen ya da ben doğum yaparsak diğerimiz de peşi sıra gelecek demek ki

Bir de ben hala çalışıyorum. Önümüzdeki hafta da çalışmayı düşünüyorum. Kısmet olursa... Haftaya son sonra inze çıkacağım:))

kızlar ben hala dogurmadım beklemedeyim:)
arada bi giriyorum nete genelde dinlenmekle mesgulumm. geçen gün yolda giderken düştüm. allaha şükür bebegimde bende iyiyiz yan tarafıma düştüm ama bebege bişe oldu sandım cok korktum...çok şükür iyiyiz...38haftamdayım hala tık yok..bebişim en son 3350idi. çatı muayenemide oldum doguma uygun dedi korkulcak kadar deilmiş bu muayene... ama resmen elinin hepsini sokuyor içeri döndürüyor. cok az acıyor korkmasın yaptırcak olanlar:) güzel haberlerle gelirim inş

Canım normal doğuma uygunsan mutlaka normal yap sabırlı ol tek zorluğu sancı anı, doğumdan sonra hızla iyileşiyorsun. Allah tüm isteyenlere normal doğum nasib etsin. Bebeğin kilosu ölçümden daha küçük çıkıyo genelde. Bende 3 kg diye gittim 2800gr oldu.
Alttan muayenede de lavmanda da bişey yok boşuna kafasını karıştırıyorlar insanın. Allah hayırlısını nasib etsin

lohusa teri yuzunden ... gecelri acayip terliorum ve emzirmeye kalktığımda sürekli yelek giymeye üşendiğim için hasta ettim valla kendimi,burnum acayip tıkalı nefes alamıyorum basım berbat cocouğu emzirmek bile zulum gibi kafamı dik tutamıyrm nası oldu böle hasta oldum yaww....

Canım doktorum aman grip olma bebeğe geçmesin demişti bebeğe sütten geçmezmiş nefesten geçermiş. Emzirirken maske tak sık sık değiştir ya da yıka ütüle. Burnu tıkanırsa çok zor dün bi şümükçük vardı kızımın tek burun deliğilne 2 gün çıkana kadar baya zorlandı bi hapşurdu çıktı Allahtan nasıl rahatladı meme emmesi bile değişti.

Çok çok geçmiş olsun

geçmişş olsun canım dikkat et kendine

kızlar slmlar hala dogum beklıyoruz gelemedı yavrucagım...herkes ıyıdır umarım..

Merhaba Ummuhancım bende bekliyorum senin gibi. Yalnız değilsin

kızlar bende varım hala bekliyomm.kızımı
normal dogum istiyorum ...inşallahda öle olur

normal dogum istiyorum ...inşallahda öle olur[/QUOTE]

Bebeğine kavuşmak çok güzel bir duygu ama içindeki son günlerin de tadını çıkar o şuan orada en uygun sıcaklıkta, karnı tok, gazı yok, üşümesi yok
Her açıdan koruma altında sabret nasılsa Allahın izni ile orada kalmayacak.
Normal doğumu gerçekten istersen yaparsın, ben istedim ve yaptım Allahın izniyle şartlarımda uygundu çünkü.
Doğumdan 15 dk önce nolur bana epudral yapın diye yalvardığımı hatırlıyorum iyiki yapmamışlar doğurdum gitti. Ağrı kesici iğne ile atlattık çok çükür sonra da ağrıları

Bebeğine kavuşmak çok güzel bir duygu ama içindeki son günlerin de tadını çıkar o şuan orada en uygun sıcaklıkta, karnı tok, gazı yok, üşümesi yok
Normal doğumu gerçekten istersen yaparsın, ben istedim ve yaptım Allahın izniyle şartlarımda uygundu çünkü.
Doğumdan 15 dk önce nolur bana epudral yapın diye yalvardığımı hatırlıyorum iyiki yapmamışlar doğurdum gitti. Ağrı kesici iğne ile atlattık çok çükür sonra da ağrıları[/QUOTE]

Epüdral bile olmadan normal doğum yaptın demek:) Süpersin....

selam kizlar bekleyenler insalllah sag saglim alir yakinda kucagina yavrularini
ama nazlininda dedigi gibi yorucu günler sizi bekliyo
benim hic bos vaktim kalmadi kizlar ya oglum kizim derken bi bakiyorum aksam olmus
bide cok emmek istiyor kizim yani anlayacaginiz kendime hic bir sekilde firsat bulamiyorum

bide sey soracam ben ya sizinde ameliyat bölgenizde bir uyusukluk varmi ya ??????
valla etim cürük gibi sanki ve his yok hic bir sekilde
birazda tam ameliyat yerinde sertlik var sizde nasil kizlar ya ???

yok canım bende uyşukluk falan. geçen hafta kesinin üst tarafı yani göbeğimin içi yanma şeklinde acıyordu ama bugünlerde hiçbişim yok dikiş bölgesini ellemiyorum hiç dokunmak beni ürkütüyor:))) ama bişi olsa hissederdim. bu hafta doktor kontrolüm var bakalım ne dicek??

Selam sisi. İnşalah istediğin gibi olur:) Şurda bir kaç kişi kaldık. Bizde birbirimize destek olalım. :)

evet canım çok az kaldık ...herkes dogurdu ya bi bizler kaldık:)))

Doğumdan 15 dk önce nolur bana epudral yapın diye yalvardığımı hatırlıyorum iyiki yapmamışlar doğurdum gitti. Ağrı kesici iğne ile atlattık çok çükür sonra da ağrıları[/QUOTE]

süppersin yaaa valla imrendim sana inşallah bizlerde bu şekilde bi dogum yapabiliriz...hastanede kaç gün kadınız

Back
X