slm kızlar geçmişe şöyle bir göz attım sanırım gaz sancılarından bahsetmişsiniz şükürler olsun gaz sancımız fazla yok diyebilirim ama bazen kuzucuğum öyle zorlanıyoki arada gaz sancımız oluyo ama o kadarda olsun artık bizim derdimizde pişik kızlar yaa ne zamn altını değiştireceğim basıyo çığlığı kuzucuğum acıdan ıslak pamuklu suyla siliyorum artık sonrada pamuklu bir bezle kuruluyorum yarın
dünürle aynı çocuk doktoruna gideceğiz beraber bakalım doktor teyzemiz bize bir ilaç verir artık sağlık ocağında kuzucuğumu tarttılar şükürler olsun kilomuz yerinde ama ben geceleri 2 kere falan mama veriyorum 30-40 cc devamlı emziriyorum kızlar ne yaparsam yapayım düzenli yemezsem ve su içmezsem asla sütüm olmuyo benim ancak düzenli beslenince ne zamnki misafir geliyo işte o zamn düzenim gidiyo kızımı bile zar zor emziriyorum bu arada babamda rahatsızdı annemde geşlemedi önceki gibi az önce cıbı cıbı yaptırdık meleğime şimdi uyuyo :))) öyle rahatlıyoki banyo yapınca aşkım kızım teyzeleri anlatamam suyu çok seviyo :)))inşallah yarın doktorumuz pişiğimizede çare olurda sorunumuz biter bu arada bizim kırkımıza az kaldı mevlüdümüzü ayın 15den sonra yapmayı düşünüyoruz yemekli olarak inşallahnhepiniz davetlisiniz
jale teyzoşumuz sağol canımcım güzel dileklerin için bitanem inşallah geçer şu pişik derdimizde içim nasıl acıyo kızım ağlarken anlatamam

(
şimdi tekrar bir ordu misafirim geleceğini öğrendim hepinizi öptüm kızlar görüşmek dileğiyle varayım sarma atayım bende off offf ne zamn bir günde olsa yanlız geçirceğim gün olacak yaaa bu zamna kadar tam 4 tepsi tatlı bitirdik hala gelecekler geride bende anlamadım yaaa

((