canım seni pazartesiden beri en iyi ben anlarım.oğlum p.tesi günü tam 5 kez senin anlattığın şekilde kustu.
dünde iki kez kustu.
birde hafif bir aksırık ve öksürük vardı.dün kendimize tavsiyeler üstüne bir çocuk doktoru seçip oğlumu götürdük.
grip başlangıcı dedi.ama kusmaya neden olmaz dedi.kalça çıkığı için çekilen ultrasonla birlikte midesininde ultrasonu çekildi.sorun yok dedi.belki çok yemiştir dedi.ama her zamanki kadar yediriyorum.
zaten benim oğluşum emmediği için sağıp veriyorum.mamada veriyorum.miktar belli yani.
ama gaz nedeniyle olur filan demedi.zaten iki gündür kakasınıda 2-3 defa ve çok zorlanarak yapıyor.
ben mamasını değiştirmiştim.belki ondan olabilir diye düşünüyorum.
SİZ HANGİ MAMAYI DAHA DOĞRUSU DEVAM SÜTÜNÜ KULLANIYORSUNUZ?
bu arada ben pişik için niveanın pişik önleyici kremini günde bir defa kullanıyorum.ayrıca fresh and soft'un zeytinyağlı ıslak mendilini kullanıyorum.pişik derdimiz yok şükür.bezde molfix ve evy beby aldım.ikisinide kullanıyorum.
göbek içinde biz 2 günlükken yıkadık.doktorumuz hastaneden çıkmadan, eve gidince yıkayın.2 günde bir yıkayın.göbeğini iyice kurutun demişti.öyle yaptık.8.gün göbeğimiz düştü.ama bunun bir ölçü olduğunu sanmıyorum.her doktor başka şeyler söylüyor.:bbo:
benimde 3 gün sütüm gelmedi.
hastanede şekerli su gibi birşey verdiler.doktor aç kalırsa şekeri düşer havale geçirir dedi.
ayrıca biz kaşıkla verirken ciğerine kaçırırsınız biberonla verin dedi.
başka doktora söylediğimde bana inanmadı.nasıl bir doktor böyle söyle diye.Allahtan iki tane şahidim vardı yoksa yalancı konumuna düşecektim.:1shok:
yani özetle zeynepcim bir defaya mahsus birşeyse korkma.ama devam ederse bence doktoruna götür.dilayı öpüyorum kocaman.
ah canım..
çok geçmiş olsun..
benzer bir şeyi yaşayan birini bulduğuma sevinsem de çok üzüldüm bebeğine. demek doktor grip başlangıcı dedi

(
ay benim de içim bulandı şimdi, sabah doktorunu bi panik aramıştım "getireyim hemen isterseniz" dedim ama, o gaz ilacını düzenli kullan,birkaç gün takip edelim dedi...
acaba dinlemeyip beklemeyip götürsem mi yarın..
kusmasından başka bir belirtisi, sıkıntısı var mı bebeğinin?
doktorum başka bir sıkıntısı olsa çok durgunlaşır, halinden anlarsınız falan dedi ama zaten el kadar bebek, ne hareketliliği var ki durulsa anlayayım ben..
hay Allahım.. ağızları dilleri yok, avuç içi kadarlar, nasıl zor onlara bakmak..
Allah yardımcımız olsun, sağlık sıhhat versin bebişlerimize..
cevabın için de çok teşekkür ederim bu arada canım.
sen de dikkat et kendine, bebişine.. iyi haberlerini bekliyorum inşallah.
Selam kızlar hepimiz ayrı ayrı korkuları tecrübe ediniyoruz kusmasıydı gazıydı derken....
Dün banyo yaptırıyordum köpüklü suyu yuttu kızım bir fena oldum ki boğuluyor sandım. Akşama
dudağım uçukladı,
benim gibi yiğitlik yapıp yalnız başınıza banyo yaptırmayın tecrübesizseniz...
ay bizim göbeğimiz hala düşmedi ama bana da şimdiden derdi tasası düştü.
nasıl yıkiycam, nasıl becericem diye...
seni de korkutmuş bebişin ha..
geçmiş olsun, çok şükür bir şey olmamış.
hepimiz yaşiycaz böyle şeyler işte. düşe kalka öğrenicez kuzularımıza bakmayı :)
canım benim....Yetişemedim sana.İyi diyeyim iyi olsun canım yaa .Uyku ve gaz problemimiz dışında iyiyiz. Şimdilik sen nasılsın?İyi misin?
canım yakaladım seni bu sefer :)
uyku ve gaz problemi hepimizde fiks herhalde.
bunlara ek daha büyük bir şey olmasın da, gerisi hikaye..
ben de yorgunum, uykusuzum, ama kızımın aşkından da ölüyorum işte :)
mehmet salih paşa napıyor... gecede kaç kez kalkıyorsunuz...
iyi emiyor mu..
diloş 24 saatlik bir meme protestosu yaptı, doğru dürüst emmedi, dahası dün geceyarısı inanılmaz kötü kustu, bayaa korkuttu beni ama çok şükür yarım saat önce güzelce emdi doyurdu karnını da bir oh çektim..
ben zaten paranoyak, panik bi tiptim, anne olmak hepten delirtecek beni.
sürekli tetikteyim, sürekli gergin haldeyim...
azcık büyüse, ele gelse.. biraz daha normalleşicem inşallah......