günaydın kızlarrr ve bebiişlerr opuyorumnanaktan
oğlum emip uyumuşken bi bakayım dedim.. ama daha kahvaltı bulaşıklarım duruyo :)) neyse 2 kelime yazıp işlere dönerim ki inşallah o arada yakışıklım uyanmaz...
bugün annem gelicek.. gece biz götürücez.. yani tüm gün burda ve akşam da zemuszemus nasıl seviniyorum anlatamam yaa.. keşke hep bizimle kalsa.. hatta babam ve kardeşim de hihoyyyt ama malesef olanaksız bu durum.. şimdilik annemin geldiği günlerin keyfini çıkaralım en iyisi..
bu arada pazartesi günü bizim 40 ımız çıkıcak.. ama biz de 37 günlük olunca kırklanılır ve yıkanılır.. cuma günü yani.. :)) yıkanıp gesmeye gidicezz zemuszemus annem görümcene g,delim dedi yaa kaydirigubbakcemile3 ben en yakın arkadaşıma gidiceğimizi söyledim tabi :dance:
tabiii 40 ımız çıkınca da farklı sorunlar,problemlerr.... sıkıntılarr :kedi: zor olucak zoor bilmiyorumkismile hakkımızda hayırlısıı tabii.. ama 2 çocuk annesi olaraktan.. 3. çocuğu bilerek ve isteyrek yapmam sanırım.. büyük konuşmıyım tabi ama öyle.. o yüzdendaha bir dikkatli olmak gerekli bilmiyorumkismile şimdiden tuttu tasası :1rolleyes: Rabbim hepimize hayırlısını versin bundan sonra da.. :Saruboceq:
hıııı.. bide sabah sabah oğlumun bezini değiştiricem bir de ne göreyimmm :)) sol bacak kaka içinde resmen kaydirigubbakcemile3 nasıl becerdi anlamadım.. ama bezin sağ tarafı tertemiz.. sanırım yan yatarken halletti marifetli oğlum :asigim: yıkadık babasıyla sabah sabah.. zaten babamız oğlumuzu yıkamaya bayılıyoo. maşallah suyu döktükçe nasıl yayıyo kendini

:asigim: neyse kaka temizleyip sonrasında kahvaltı yapmak ne kadar hoş olduuu anlatamamm kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bebeklerinizi sabah ve akşam ne kadar aralıklarla emziriyorsunuz
aralığımız yok ki canım benim...o ne zaman emmek isterse.. hangi aralıkla emmeyi canı çekerse o zamann.. doğduğun da daha hastanede her aranışındameme ver dediler..ama sana şöyyle diyiim. maşallah 2 saati geçtiği çoook nadiir..

hatta ağzından hiiç çıkmasa daha bi memnun olcak ya neyse :asigim: kızım hiiç emmediği ve sadece mamayla beslendiği için oğlum için hiiç kasmıyorum kendimi saat düzeni oturtmak için.. istediği an emebilir.. ama doktorumuz 3 saat ennn çok 4 saati geçmesin emmeediği süre o da gece olabilir.. gündüz en ge. 2,5-3 saatte bir uyuyosa bile uyandırıp emzir demişti.. ama bizimki tamamen oğlanın keyfine bağlı opuyorumnanaktan sizin emme sıklığınız nedir canım?
slm nisan anneleri..bende bebeğimi 20 nisanda dünyaya getirdim..size bi sorum olucak..bebeğine hem mama hem meme verenler dr.tavsiyesiylemi verdiniz..bende sütüm geç geldi diye mama almıştım ama dr. sakın verme dedi..müsait olduğunuzda cvplarsanız sevinirim.
gözün aydın canım.. güle güle büyüt yavrunu... biz hastanede sütüm gelmediği gerekçesiyle doktora danıştık.. gelip hemşiresie baktırdı memişlerime :) sütü gelicek emzirsin... demiş.. ama biz emmiyo ağlıyodiye ısrar edince hemşiremiz doktor zor durumda kalırlarsa diye mama adı yazdı dedi.. ama biz eve çıktığımız gece nöbetçi eczanden aldık... :))) sütüm gelincede mama hiiiç aramadı ama ben geceleri 30 ml. verdim yine de... ve kutunun yarıdan çoğu duruyo ama 1 ay içinde bitmesi lazım.. bugün atıcam.. bi daha da almam sanırım.. inşallah gerek de olmaz.. :Saruboceq:
gunaydın kızlar bizde şimdi kalça filmimizi cektirmeye gidiyoruz
günaydın canımm... opuyorumnanaktan güle gülee.. hayırlı sorunsuz haberlerle inşallahh :Saruboceq: kuzey beyi kokla gıdıştan benim yerime opuyorumnanaktan