Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çook saol canımm opuyorumnanaktan tüyo derken :) doğum konusundaysa ben sezeryanla doğum yaptım.. eğer sorun olursa cevaplamaya çalışırım.. ama normal doğumsa malesef yardımcı olamam :) doğum sonrası içinse işte görüyosun bebiş bakımıyla ilgili hergün birşeyler ve çoğunlukla aynı sıkıntılar ve çözümlerini burda paylaşıyoruz... benim de 7 yaşında bir kızım var.. oğlum da 1 nisan da doğdu ve 34 günlüğüz şu an itibariyle :) ama insan il doğum yapanlardan daha acemi gibi oluyo cidden.. sorun olursa mutlaka görüp cevaplanır canım...
sana da hayırlı doğumlarr.. inşallah sağ salim,sorunsuzca sağlıkladoğurur ve koklarsın yavrunuu... :Saruboceq: uzuun hayırlı ömürlü hayırlı evlat olur inşallah boncuğun :Saruboceq:
günaydın zehircim aynı sorun bizdede var canım hiç mama vermek istemiyorum ama günde 1 yada 2 kere mecbur veriyorum vermemek için elimden geleni yapıyorum ama sütüm var ama yeterli gelmiyo heralde az galiba.aman kesilmesin heptende. böyle böyle büyüceklr işallah.
gunaydın kızlar bizde şimdi kalça filmimizi cektirmeye gidiyoruz
günaydin özgecim ,sonuclari alabildin mi ?
insallah bir sorun yoktur
ewt tatlım nisan annerine 3.cüydüm ben canım.bugün 45günlük olduk canım.sorma wala canım yaa ewde okadar bunaldımki bende gerçi kırkım çıktı ama daha doğru düzdün ayesli gezemedik mevlüt daha olmadıı için gelen gidenden artık cumadan sonra bitcek işallah gelengiden.
ayynı ayynı canım yaa.. kafasını bi sağa yatırıyo bi sola yatırıyoo. ıkınıyooo.. yook çıkan yok. bende yatırıyorum çaresiz napimgünaydin kizlar
su mama ve meme isini nasil yapiyorsunuz yha kafamçokkarıştı
memeyi emsede 10 dakka sonra zirliyor benimki ama mamayi yiyince rahatliyor ,Allahim sasirdim resmen yha
daha cok kücük mamayla beslemek istemiyorum mafoldumben
dün ogleden sonra 4te mama verdim aksamin 10una kadar uyudu misil misil
refiscigim ayni problem bizdede var canim ,mamadan ve emzirmeden sonra gazini cikartmak ölümm resmen
kafasini salliyo bi o yana bi bu yana ya da aglamaya basliyor ,halbuki emerken uyuyor yavrucum
sağlıkla doğsun inşallah canım... bende kızımda doğumdan hemen sonra değil emzirmek 24 saat bacağımı kıpırdatmamıştım :roflol: neden acaba diye düşünüyorum şimdi.. annem zavallım kızı üstüme doğru yatırıp emzirtmeye çalışmıştı ama hem sütüm yoktu hem biraz yana doğru yatmaya çalışsam daha rahat tutabilicekti yavrum memeyi.. neyse zaten hiç emmedi kızım.. 1 ay sütümüsağıp verdim biberonla ama mama takviyesiyle. 1 ayın sonunda sütümü de içmedi. sadece mamaya devam ettik..kaydirigubbakcemile5 çok teşekkürler benimde 5 yaşında bi kızım var.sezeryanla olmuştu.şimdiki bebişimde haziranın 20 si gibi olcak tabii yine sezeryanla. İlkinde doğumdan sonra hemen emziremedim.inşallah bu bebişimde hemen emziririm.Sizinki nası oldu? hemen emzirdinizmi?
![]()
ayynı ayynı canım yaa.. kafasını bi sağa yatırıyo bi sola yatırıyoo. ıkınıyooo.. yook çıkan yok. bende yatırıyorum çaresiz napimmamayı da canım ben sadece gece 12 de yatırırken öncesağ ve sol mememi 15 er dakika (kaç kez uyandırıyorum arada,yoksa hemen sızıyo memede ) emzirdikten sonra 30 ml. veriyordum..ama artık vermem sanırım.. sütüm yeticek gibi. bakalım inşallah mecbur kalmam da sadece beni emer :Saruboceq: bende gece 12 de veriyordum ki biraz daha uzun süre uyusun diye ama benim oğlumda enn çok yarım saat uzatıyo uyuma süresini. sanırım az miktarda verdiğimden dolayı.. ama çok da versem beni emmez bırakır diye koktum... neyse sağlıkla büyüsünler, aç kalmasınlar da mama takviyesiyle büyüsünler napalım...
sağlıkla doğsun inşallah canım... bende kızımda doğumdan hemen sonra değil emzirmek 24 saat bacağımı kıpırdatmamıştım :roflol: neden acaba diye düşünüyorum şimdi.. annem zavallım kızı üstüme doğru yatırıp emzirtmeye çalışmıştı ama hem sütüm yoktu hem biraz yana doğru yatmaya çalışsam daha rahat tutabilicekti yavrum memeyi.. neyse zaten hiç emmedi kızım.. 1 ay sütümüsağıp verdim biberonla ama mama takviyesiyle. 1 ayın sonunda sütümü de içmedi. sadece mamaya devam ettik..
oğlum da da emziricem dedi.. sağolsun mehtap
arkadaşımız var.. canımın içi oo opuyorumnanaktan .. o demişti psikoloji önemli.. sütüm gelicek ve ben hemen emziricem diye düşün kendini öyle odakla diye.. öyle de yaptım ve çoook şükür :Saruboceq: doğumdan gelip kendime geldim yani 2 saat sonra fln tam anlamıyla.. doktorumun da gözetiminde yan döndürdüler beni.. emzirdim oğlumusonra da 5-6 saatin sonunda artık kendin dönebiliyodum sağıma ve soluma
ama doktor ayağa kalkmama ve oturmama izin vermedi malesef.. ertesi günün sabahı o izin de çıktı.. bi elimde annem bi elimde doktorum kaydirigubbakcemile3 yatakta oturdum önce ve hemen daha rahat emzirdim yavrumu..
yaniiii uzun lafın kısasııı.... psikoloji çook önemliymiş.. kızımda canım yandıkça kıpırdamadım.. canım yanıyo dedim ...kızımı 20 yaşında doğurdum şimdi 27 yim :) ama sanırım artık hem büyüdüm :) hemde annelik duygusunu tattığımdan dolayı daha kolay ve rahat oldu herşey... annem dinlen yat dedikçe ben kalkp emzirmeye çalıştım ki çoookşükür Rabbime emiyo kuzum :Saruboceq:inşallah seninde herşey sorunsuz kalbine göre olur :Saruboceq:
özge.. canım ne gzel herşey normal sınırlarda sizinde.. mama vermek zorunda kalmamış olman ne güzell .. inşallah hep böyle devam eder..
ben hastaneden çıktığımız gece nöbetç,i ecazne aratıp aldırdım mamayı :))) yırtınınca ememiyo diye mecbur verdik o gece ve rahat uyuduu.. sonrasında gecede 1 kez verdim karnı tam doymuyodur düşüncesiyle...
biz de dün doktordaydık.. aynı şeyleri duyduk bizde canım.. çok şükür kilo boy gelişimimiz bizimde normal sınırlarda.. 3 haziranda aşı için gidicez tekrar...dediğin gibi mamayla beslenen bebeğin gelişimi hızlı oluyo eda dan biliyorum.. ama utku beyde farketmedi o oran çünkü gece 30 ml. mama yedi ve o da ağzında kayboldu diyebilirim :)) bundan sonra da mama vermiycez inşallah gerek de olmazz..