hıı bide özell vede önemli bir dipnot...
herkesin bünyesi,özelliği,huyu ,suyu...
vee her bebeğin özellikler,davranışı,uyku-emme düzeni,huyu,suyu,hareketleri ve tüm herşeyi işte farklıdırr.. lütfen herkesin özell ve tek olduğunu düşünrekten birbirimizden fikir alalım.. danışalımm.. fikir verelim... amaa kıyaslama yapmayalım.. hamileylen de söylüyoduk bunu şimdi de söylemek istedim...
kimse üstüne alınmasın ve kızmasın,kırılmasın,yanlış anlamasın.....
geçen gün utkunun yüzünde çıkan sivilceleri yazmıştım ve yazılan cevaplarda işte bizim yüzümüzde1 tane bile yok şükür fln yazılmış.. neden anlamadım ... ama her bebek ve bünyesi,özelliği farklı yani.. lütfen arkadaşlar bir şey yazıldığında ayy benimki şööyle.. senin ki öylee mi fln yazmak yerine daha düşünceli olalım... sevgiler.. saygılar :))))
canım kusura bakma kızımın dişleri çıkıyor o yüzden huzursuz onunla ilgilen meme ver uyutmaya çalış derken ancak gelebildim...
öncelikle sana aynen katılıyorum her bebek farklıdır maalesef bazı anneler bebeklerini Maşallah deyip kıyaslama konusunda umarsızca yazabiliyor bendede bir kaç arkadaşımda da oldu ve kalp kırılıyor o kişileride şidetle kınıyorum...
soruna gelince canım ben kızımda ikinci aya kadar bişey vermedim hep anne sütü verdim sabaha kadar ağlıyordu kollarıma ağrılar girmişti o derece yani oturup ağladığımı bilirim...yinede ilaç vs vermiycem demiştim zararlı diye en sonunda iyice araştırdım yabancı sitelere kadar baktım zinco adlı gaz kesici var tamamen doğal yağlardan ve bebeğe zararı yok gün de 2 kez 3 4 damla verdim artı sabah akşam rezene anason karışımı doğal çay birer bardak içtim bebeğe süper iyi geldi ne yersen bebeğe geçiyor haberin olsun...birde sırt masajı yapın göbeğini dizinin üstüne daya veyavaş yavaş yap inan çok boshayallersmile yararını görüceksin...
yüzündeki küçük noktaları kafana takma görmedim ama 2 nedeni var birincisi anne sütünden geçen hormonlardan kaynaklanıyor sütün yağlı ve kaliteli ileride 4 aydan sonra tamamen geçer kalıcı değil canım gül suyu ile sil yüzünü yada kaynamış su ile...bu arada ikinci neden ise ter bezleri 3 aya doğru çalışmaya başlıyor terleyemediği için deri o şekilde tepki veriyor olabilir...
Son düzenleme: