2010 Nisan Anneleri

selam kızlar benim bıdıkta dün geceden beri yeni uyudu, o da banyo yaptıkta o iyi geldi sanırım. sanki kalkıp oyun oynayacakta uyumuyor anlamadım gitti yani. kendini uykuya vermiyor aslında çok uykusu var şımardı yanicim iyice.

şu sallanan ana kucağından kullanan varmı aranızda ben alıcamda alıyımmı sizce? hımm birde aldığımız pusete koyamıyorum ben bıcırığımı. iki büklüm oluyor araba için olduğundan sanırrım puset taşıma amaçlı olmuyor.

dışarıda çıkamıyoruz pazar çıktık ama daha bakınmayı v.s bilmediğinden zor oluyor bebek arabası da almadık daha. durumu bebek arabasında acaba? emmekte istiyor habire o yüzden dışarı çıkıp gezemiyoruz. bilmiyorumkismile

Canım rezeneyi günde 1 bardak içiyorum ben, çok fazla da abartmamak gerekiyomuş. Çörek otunu da direk yiyiyorum ben, demleme falan yapmadan, güzelce çiğniyorum eze eze dişlerimle , günde yarım ya da 1 çay kaşığı kadar. Bi de ben bebeğime mama ve su dahil hiç birşey vermiyorum. Sadece süt, D vitamini ve gaz ilacımız metsil( o da ara sıra) giriyo kızişkomun boğazından. Doktor bağırsaklarını dinleyince güzel çalışıyo demekki doyuyo sakın mama verme demişti. Ama daha aylık kontrolümüze gitmedik.
Kızlar ya benim de kızıın göbeğinden yana sıkıntım var 8 günlükken düştü göbeğimiz ama ara ara göbeği kızarıyo doktor normal 3 aya kadar dedi pomat verdi ama kötü söylentiler duydum arkadaşlarımdan Allah korusun. Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var mı?
merhaba canım doyuyorsa mamaya ihtiyaç olmaz tabiki
birde emzirmeye başladıktan sonra farkettim ne kadar sık emerse o kadar çok süt üretimi oluyor
göbeği konusunda da yorum yapamayacağım malesef ama aklına kötü şeyler getirme bence

selam kızlar benim bıdıkta dün geceden beri yeni uyudu, o da banyo yaptıkta o iyi geldi sanırım. sanki kalkıp oyun oynayacakta uyumuyor anlamadım gitti yani. kendini uykuya vermiyor aslında çok uykusu var şımardı yanicim iyice.

şu sallanan ana kucağından kullanan varmı aranızda ben alıcamda alıyımmı sizce? hımm birde aldığımız pusete koyamıyorum ben bıcırığımı. iki büklüm oluyor araba için olduğundan sanırrım puset taşıma amaçlı olmuyor.

dışarıda çıkamıyoruz pazar çıktık ama daha bakınmayı v.s bilmediğinden zor oluyor bebek arabası da almadık daha. durumu bebek arabasında acaba? emmekte istiyor habire o yüzden dışarı çıkıp gezemiyoruz. bilmiyorumkismile

canım bence bebeğini sallanmaya alıştırma ana kucağımız var ve onuda sallamaya dikkat ediyorum ben
birde puset te benim oğlumda çok sıkılıyor bebek arabasıyla daha rahat edersiniz hatta oğlum arabaya biner binmez uyuyor ve rahat rahat geziyoruz bizde ama emdiği için uzun süreli gezmelere çıkmıyoruz

canım bence bebeğini sallanmaya alıştırma ana kucağımız var ve onuda sallamaya dikkat ediyorum ben
birde puset te benim oğlumda çok sıkılıyor bebek arabasıyla daha rahat edersiniz hatta oğlum arabaya biner binmez uyuyor ve rahat rahat geziyoruz bizde ama emdiği için uzun süreli gezmelere çıkmıyoruz[/QUOTE]

canım valla öyle bir sallanmaya alıştıki, çok geç artıkkk akannehir

canım kusura bakma kızımın dişleri çıkıyor o yüzden huzursuz onunla ilgilen meme ver uyutmaya çalış derken ancak gelebildim...
öncelikle sana aynen katılıyorum her bebek farklıdır maalesef bazı anneler bebeklerini Maşallah deyip kıyaslama konusunda umarsızca yazabiliyor bendede bir kaç arkadaşımda da oldu ve kalp kırılıyor o kişileride şidetle kınıyorum...
soruna gelince canım ben kızımda ikinci aya kadar bişey vermedim hep anne sütü verdim sabaha kadar ağlıyordu kollarıma ağrılar girmişti o derece yani oturup ağladığımı bilirim...yinede ilaç vs vermiycem demiştim zararlı diye en sonunda iyice araştırdım yabancı sitelere kadar baktım zinco adlı gaz kesici var tamamen doğal yağlardan ve bebeğe zararı yok gün de 2 kez 3 4 damla verdim artı sabah akşam rezene anason karışımı doğal çay birer bardak içtim bebeğe süper iyi geldi ne yersen bebeğe geçiyor haberin olsun...birde sırt masajı yapın göbeğini dizinin üstüne daya veyavaş yavaş yap inan çok boshayallersmile yararını görüceksin...
yüzündeki küçük noktaları kafana takma görmedim ama 2 nedeni var birincisi anne sütünden geçen hormonlardan kaynaklanıyor sütün yağlı ve kaliteli ileride 4 aydan sonra tamamen geçer kalıcı değil canım gül suyu ile sil yüzünü yada kaynamış su ile...bu arada ikinci neden ise ter bezleri 3 aya doğru çalışmaya başlıyor terleyemediği için deri o şekilde tepki veriyor olabilir...
canımm cevabın ve verdiğin bilgiler,tavsiyeler için çook teşekkürler a.s. sivilceler için doktorumuz da aynı şeyi söyledi.. inşalah geçicektir sorun olmadan... ayrıca kızın da inşallah kolayca atlatır diş çıkarma olayını opuyorumnanaktan
slm canım bende sabahları 2 en fala 3 sati aştırıyorum emzirme konusunda gecede 3 sati bulabiliyor gerçi ilk defa dün gece uyudu günlerdir gecelri hiç uyumuyordu dün gece bana verilmiş en güzel hediyeydi sanki son günlerde gece biraz emme si gecikince acaba bebişime problem olurmu aç kalırmı diye düşündümde o yüzden sordum
canım gece4 saati geçmediği sürece sorun olmıcaktır. ama 4 saati geçerse uyusa da uyandırıp emzir.. günde 8-12 kez emebilrler.. bu da ya 2 yada 3 saat aralığa denk geliyo.. emişiniz normal sıklıkta yani opuyorumnanaktan inşallah gece uykularınız düzene girer ve hepimiz için uykulu huzurlu geceler başlar artık :Saruboceq:
arkadaşım bu sorunu aynen olduğu gibi bende yaşıyorum emerken uyuyp kalıyor gaz derdi olmasa ne rahat gaz ını çıkarırken gözleri açlılıyor bu iş nasıl çözülür bilemiyorum buarada gaz için ben om-x diye bitkisel bir şurup kullanıyorum doktorumuz verdi günde bir tatlı kaşığını 3 e bölerek veriyorum öğleyin akşam gece birde ben mutlaka rezene çayı içiyorum emzirmeden önce içmeye dikkat ediyorum vede yediklerime çok dikkat ediyorum aslında ben burada gaz yapan yiyecekleri belirelyelim demiştim ama kimse görmedi yada dikkate almadı sanırım bilmiyorum ama ben bu konuda sıkıntı çekiyorum nerdeyse gaz yapacak diye hiçbişey yiyemez oldum sen yemek olarak neler yiyebiliyorsun
canım ben yemek olarak aman şunu yemiyim dediğim olmuyo :) aslında dediğin gibi gaz yapan yiyecekleri paylaşsak da yesek bile en azından dikkatli olsak iyi olur.. kırmızı mercimek çorbası yediğimde farkettim ben oğluşumun gazının artışını sadece... :))
ii akşamlar kızlar...
huzurlu bol uykuları olsun bebişlerin...
sizinde bol bol sütleriniz olsun öpüldünüz....
:Saruboceq: opuyorumnanaktan
kızlar iyi kşamlar.
gaz sancısından geberdik biraz önce patlayacaktı mehmet salih sonunda çözümü bulduk nedir tahmin edin.FÖN....
Fönmakinası çalıştırdım ve uyudu...Tavsiye ederm.İnşallah gece de uyur yoksa fönü çalıştıracam hehee
çok geçmiş olsun denizciim.. ahh bu oğlanlar anamızı belliyolar hee kaydirigubbakcemile3 aman neyse ki çözümü bulmuşsunuz.. inş. sıkıntıları geçer bebişlerin... opuyorumnanaktan
refiscim ben gaz olayina söyle bir cözüm buldum uyaniksa gazini cikartmaya ugrasiyorum eger uyumussa dokunmayip bir süre iyice kendinden gecmesini bekliyorum sonra uzman tvden gordugum taktikle gazini cikartiyorum bugun uc denememde basarili oldu :)umarim böyle devam eder

mama olayina gelince inanki moralim cok bozuluyor ama uyanik kalmak zorundada olsam mama vermemeye calisicam
gerekirse yirmidört saat emziricem :çok üzgünüm:

haklisin canim kirici bir cevap olmus düsünülmeden yazilmis besbelli zaten canim

bu arada benim yavucugumunda yüzünde sivilce cok cikti canim yha hemde nasil diyim böyle iltihapli gibi minik minik,bende sütümden sürmeye basladim bugun insallah fayda eder
canımcıım.. uzman tv den gördüğün yöntemi bizimle de paylaşsan yada en azından bi link veriversen kaydirigubbakcemile5 bizdefaydalanırsak çok daha iyi olur gibi geliyo opuyorumnanaktan
herkesin aynı hassasiyetle cevap yazmasını beklemiyorum ama en azından kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapmamalı insan diye düşünüyorum ben... neyse ... size de geçmiş olsun.. bizim oğlanlar ergenlik sivilcelerini erken çıkarmaya başladılar gülseminciim ondandır :)) inşallah geçer hepsinin ki bir an önce... :Saruboceq:
ayy hiç sorma bende aynıyım şu mesajı yazarken bile kaç defa kalktığımı bilmiyorum valla
kimyonu sormuşsun ben bi çay kaşığı içiyorum suyla gazlı yada gazsız her yemekten sonra kahvaltıdan sonra yemiyorum ama öğle ve akşam yemeğinde yiyorum oğlumada her akşam yatmadan 1 saat evvel bi çay kaşığına bi çimdik katıyom üzerine sütümden azıcık onu içiriyorum 10 dk sonra falan karnınada azıcık masj yaptımı gazmanım başlıyor hem üstten hemde alttan
bende ilaç verme taraftarı değilim oğlumda metsilde zinco dakullanmıştım bi faydasını görmedim bu çok ii geliyor hımm bide kuru fasulye gibi çok gazlı yiyecek yediğim zaman yarım fitil yapıyom oda çok ii geliyor nanede içiriyorum arada sancısını alıyormuş ablalarım hep böyle büyütmüşler çocuklarını yusufta dinlemedim dr ne dedi ise onu yaptım oğlum 7 ay boyunca durmadan ağlamıştı bunda büyük sözü dinleyecem dedim şimdilik baş ediyorum çok şükür

ayy canım yaa ben yazmıştım ben kullanıyorum ii geldi çatlaklar azalıyor sanki ameliyat izinide yok edecek gibi ii geldi hiç biryan etkisi olmadı bende .. yüksek tansiyon problemi olanlada reaksiyon gösteriyormuş bende bikini giymiyorum ama o izde pek hoşuma gitmiyor en azından azalsa izi hiçte fena olmaz
kimyon bilgisi için çok teşekkürler opuyorumnanaktan inşallah bizde faydasını görürüz.. krem için de benim doktorum önermedi.. ama neden önermedi bana garezi mi var bilemem tabi :)) hayatım boyunca karnımda bir çizgiyle gezmemi istemiş de olabilir :))) ama senin doktorun önermiş zaten kullanmanıı.. ozaman sorun yok demektir.. benim de 2. sezeryanım ama Allaha çok şükür 1 tane izim var.. bu da bi şeydir kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar oğlum yeni uyudu bende girebildim
pazartesi kontrole götürdüm yavrumu çok şükür gelişimi yerindeymiş 4 cm uzamış ve kilosuda artmış tedbir amaçlı kalça ultrasonuda çektireceğiz . malum bebişim 2 haftadır emiyor ve bende mama vermiyordum zorda kalmadıkça doktor sütünün yetmediğini farkedersen mamadan kısma ver aç kalmasın ve markasıda önemli değil dedi. bende gece yatmadan önce veriyorum sadece gündüz sıkıntı olmuyor çünkü.
dün akşam çok kötü oldum kızlarya sağ kalçamdan bacağıma vuran bi ağrı vardı kas çekilmesi gibi gece daha da arttı kalkıpta bakamıyordum bebeğime eşim kucağıma veriyordu emzirmem için baktım geçmiyor sabah acile gittik doktor doğumdan sonra karşılaşılan bir durum dedi ağrı kesici iğne yaptı bakalım geçer inşallah yürüyemiyorum çünkü. bide en kötüsü yalnız olmak kızlaryaa bebeğimle ilgilenirken o kadar zorlandımki sabah doktora giderken de bebeğimi bırakacak kimsede yoktu onuda götürdüm ve yalnız olmak çok ağrıma gitti

.
çok geçmiş olsun jalecim.. opuyorumnanaktan inşallah ağrın geçer bir an önce.. anne olunca hasta olmak gibi bir lüksümüz de yok.. bir an önce iyileşmeni dilerim.. a.s.
Kızlar ya benim de kızıın göbeğinden yana sıkıntım var 8 günlükken düştü göbeğimiz ama ara ara göbeği kızarıyo doktor normal 3 aya kadar dedi pomat verdi ama kötü söylentiler duydum arkadaşlarımdan Allah korusun. Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var mı?
canım. bizim de 8. günde düştü göbeğimiz.. ve bizim de çok olmamakla birlikte ara ara kızarıklık oluyo sadece deliğinde ama... doktor da normal olduğunu söyledi.. size de normal demiş. o zaman hiiiç dert etme canım.. sakın kimseyi dinleme.. hele ki o felaket tellallarını hiiiiç duyma bile opuyorumnanaktan bana da neler diyolarr anlatammam her konuda.. ama artık duymama kararı aldım.. en iyisii. doktoruna güven bence..

ahh canım.. bu kuzuların ne derdi var da uyumuyolar bende anlamış değilim.. bizim de en uzun uyuduğumuz süre 15 dakika ne yazıkki :(
ben o dediğin pusete yatırdığımda kalçasının altına denk gelen çukur yere bi destek koyuyorum canım zemuszemus o zaman daha rahat oluyo sanırım... yani inşallah.. :)
bebek arabası nı sormuşsun canım.. nasılll rahatlık anlatamamm.. daha oturup bakınma gibi bi olayımız yok tabiki :) ama gerek aşıya giderken gerek de dün bırakıcak biri olmadığı için bebeğimle pazara giderken :nazar: bebek arabasına yatırıyorum ince battaniyesine sarıpta.. çok iyi oluyo.. yoksa bir yerden sonra kol dayanmıyo mincik de olsa ağırlıklarına zemuszemus

kızlar gaz yapan yiyecekler ve bebeklerin gaz sorunuyla ilgili şu linke http://www.minikeller.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=181 bakarsanız... ben yine de gaz yapan yiyecekler kısmını paylaşayım... :))

Eğer anne bebeğini emziriyorsa, kendine gaz yapan yiyeceklerden uzak durmalı. Örneğin, soğan, kuru fasulye, karnabahar, brokoli, kepekli yiyecekler, lahana, portakal, limon, greyfurt. Kafein içeren içecekler, çikolata, çay hem gaz yapar, hem de bebekte uykusuzluğa ve huzursuzluğa sebep olur. Ayrıca anne nikotin, yani sigara kullanmamalıdır. Bazı alerjik bünyeli ( özellikle alerjik deri döküntüsü, egzama, saman nezlesi ve astımı olan) anneler, inek sütü içeren yiyecekleri (süt, yoğurt, peynir, hatta tereyağı) aldığı takdirde bebekte hem fazla gaz, hem de ishal,deri döküntüsü, burun akıntısı, öksürük gibi alerjik belirtiler olabilir. Emziren anneler bebeklerinde aşırı gaz olduğunda, kendi diyetlerindeki bu maddeleri gözden geçirmeli ve bir süre için bunları kesmelidir (özellikle bebek 4 aylık olup, gaz problemi geçene kadar).

jalecim.. çok teşekkrüler canım.. cidden zor olucağını tahmin edebiliyodum ama bu kadar düşünmemiştim :(

sabah kahvaltı bulaşıklarını yıkamadan oğlum emmek istiyo.. derken mutfağa giriyorum kızım uyanıyo.. kahvaltı yineoğlanı emzir derken okul saati.. okula gidince de oğlanla başbaşa kalıyoruz ama evde ablamızın bıraktığı bir yığın işle birlikte ve tabi ev işi ve yemek de cabası :))))
ama dünyanın en güzek duygusuu.. tatlı yorgunluk... Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın.. evlatlarım iyi,sağlıklı olsunlar da ben yoruluruum... hiiç sorun değil.. çok şükür ki yavrularım var...

denizciim.. açık görünüyosun tatlımm... amannn ne hoş bir gün.. mehtapçımla msn den kaynattık azcık da olsa.. şimdi de senin adını burda sayfanın altında görmek ne güzell. çok öptüm seni canım.. mehmet salihimi de koklarım bitanemm. iyisiniz inşallah ikinizde...

canımm cevabın ve verdiğin bilgiler,tavsiyeler için çook teşekkürler a.s. sivilceler için doktorumuz da aynı şeyi söyledi.. inşalah geçicektir sorun olmadan... ayrıca kızın da inşallah kolayca atlatır diş çıkarma olayını opuyorumnanaktan

canım gece4 saati geçmediği sürece sorun olmıcaktır. ama 4 saati geçerse uyusa da uyandırıp emzir.. günde 8-12 kez emebilrler.. bu da ya 2 yada 3 saat aralığa denk geliyo.. emişiniz normal sıklıkta yani opuyorumnanaktan inşallah gece uykularınız düzene girer ve hepimiz için uykulu huzurlu geceler başlar artık :Saruboceq:

canım ben yemek olarak aman şunu yemiyim dediğim olmuyo :) aslında dediğin gibi gaz yapan yiyecekleri paylaşsak da yesek bile en azından dikkatli olsak iyi olur.. kırmızı mercimek çorbası yediğimde farkettim ben oğluşumun gazının artışını sadece... :))

:Saruboceq: opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun denizciim.. ahh bu oğlanlar anamızı belliyolar hee kaydirigubbakcemile3 aman neyse ki çözümü bulmuşsunuz.. inş. sıkıntıları geçer bebişlerin... opuyorumnanaktan

canımcıım.. uzman tv den gördüğün yöntemi bizimle de paylaşsan yada en azından bi link veriversen kaydirigubbakcemile5 bizdefaydalanırsak çok daha iyi olur gibi geliyo opuyorumnanaktan
herkesin aynı hassasiyetle cevap yazmasını beklemiyorum ama en azından kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapmamalı insan diye düşünüyorum ben... neyse ... size de geçmiş olsun.. bizim oğlanlar ergenlik sivilcelerini erken çıkarmaya başladılar gülseminciim ondandır :)) inşallah geçer hepsinin ki bir an önce... :Saruboceq:

kimyon bilgisi için çok teşekkürler opuyorumnanaktan inşallah bizde faydasını görürüz.. krem için de benim doktorum önermedi.. ama neden önermedi bana garezi mi var bilemem tabi :)) hayatım boyunca karnımda bir çizgiyle gezmemi istemiş de olabilir :))) ama senin doktorun önermiş zaten kullanmanıı.. ozaman sorun yok demektir.. benim de 2. sezeryanım ama Allaha çok şükür 1 tane izim var.. bu da bi şeydir kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun jalecim.. opuyorumnanaktan inşallah ağrın geçer bir an önce.. anne olunca hasta olmak gibi bir lüksümüz de yok.. bir an önce iyileşmeni dilerim.. a.s.

canım. bizim de 8. günde düştü göbeğimiz.. ve bizim de çok olmamakla birlikte ara ara kızarıklık oluyo sadece deliğinde ama... doktor da normal olduğunu söyledi.. size de normal demiş. o zaman hiiiç dert etme canım.. sakın kimseyi dinleme.. hele ki o felaket tellallarını hiiiiç duyma bile opuyorumnanaktan bana da neler diyolarr anlatammam her konuda.. ama artık duymama kararı aldım.. en iyisii. doktoruna güven bence..

ahh canım.. bu kuzuların ne derdi var da uyumuyolar bende anlamış değilim.. bizim de en uzun uyuduğumuz süre 15 dakika ne yazıkki :(
ben o dediğin pusete yatırdığımda kalçasının altına denk gelen çukur yere bi destek koyuyorum canım zemuszemus o zaman daha rahat oluyo sanırım... yani inşallah.. :)
bebek arabası nı sormuşsun canım.. nasılll rahatlık anlatamamm.. daha oturup bakınma gibi bi olayımız yok tabiki :) ama gerek aşıya giderken gerek de dün bırakıcak biri olmadığı için bebeğimle pazara giderken :nazar: bebek arabasına yatırıyorum ince battaniyesine sarıpta.. çok iyi oluyo.. yoksa bir yerden sonra kol dayanmıyo mincik de olsa ağırlıklarına zemuszemus
slm canım emzik olayını sorayım hazır yakalamışken çevrimiçisin ya bebeğim emziğe alışmadı alışamadı aslında uyanıkkan elıyor ağzına biraz zorlansanda ama 2 dk sonra atıyor yada ağzından düşüyor damaklı emzik aldık özelllikle uyyucakken veriyoru tam dalıyor ağzından çıkınca başlıyor ağlamaya hep sil baştan yapıyoruz varmı sendede böle problem emzik kullanıyormusunuz

kızlar gaz yapan yiyecekler ve bebeklerin gaz sorunuyla ilgili şu linke http://www.minikeller.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=181 bakarsanız... ben yine de gaz yapan yiyecekler kısmını paylaşayım... :))

Eğer anne bebeğini emziriyorsa, kendine gaz yapan yiyeceklerden uzak durmalı. Örneğin, soğan, kuru fasulye, karnabahar, brokoli, kepekli yiyecekler, lahana, portakal, limon, greyfurt. Kafein içeren içecekler, çikolata, çay hem gaz yapar, hem de bebekte uykusuzluğa ve huzursuzluğa sebep olur. Ayrıca anne nikotin, yani sigara kullanmamalıdır. Bazı alerjik bünyeli ( özellikle alerjik deri döküntüsü, egzama, saman nezlesi ve astımı olan) anneler, inek sütü içeren yiyecekleri (süt, yoğurt, peynir, hatta tereyağı) aldığı takdirde bebekte hem fazla gaz, hem de ishal,deri döküntüsü, burun akıntısı, öksürük gibi alerjik belirtiler olabilir. Emziren anneler bebeklerinde aşırı gaz olduğunda, kendi diyetlerindeki bu maddeleri gözden geçirmeli ve bir süre için bunları kesmelidir (özellikle bebek 4 aylık olup, gaz problemi geçene kadar).
teşekkür ederim birde şu gaz sorunundan dolayı uyumalarında problem olmalarını yazmıştın bende aynı sorunu yaşıyorum gögsümde uyuyan çocuk gaz çıkarayım derken gzleri faltaşı gibi açılıyor sonrada uyumuyor emdkten sonra gaz çıkarması derken yeniden uyuması 2 saati alıyor 2 saate uyuyor valla uyuyması emmei karışır halde ama sanırım hepimizin durumu aynı inş en kısa sürede düzene girer.

slm kızlar ben uykuya kaçıyom bebeişim hazır uyumuşken yoksa geceleri ben dayanacak gücü bulamıyorum şu kimyon konusunu biraz aaçıklayabilirmisinzi arkadaşlar rezeneyi ve anasonuda ya bunları direk bebeğe vermek bi sorun çıkarmaz dimi bebeişlerde kararsız kaldım

slm canım emzik olayını sorayım hazır yakalamışken çevrimiçisin ya bebeğim emziğe alışmadı alışamadı aslında uyanıkkan elıyor ağzına biraz zorlansanda ama 2 dk sonra atıyor yada ağzından düşüyor damaklı emzik aldık özelllikle uyyucakken veriyoru tam dalıyor ağzından çıkınca başlıyor ağlamaya hep sil baştan yapıyoruz varmı sendede böle problem emzik kullanıyormusunuz
:ecrin_bebek: biz de emzik emmiyoruz canım.. ben doğduğundan beri uğraşıyorum :) ama malesf beni emmeyi tercih ediyo aklinialirimsmile :nazar: arada 5 dk. emiyo ama atıyo yine.. bizimki damaklıyı haytta almıyo normal yuvarlak uçluyu bzen.. o da gazı olduğunda hıncını memeden almak için sanırım cok cok 5 dk. sonra tükürüyo kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim birde şu gaz sorunundan dolayı uyumalarında problem olmalarını yazmıştın bende aynı sorunu yaşıyorum gögsümde uyuyan çocuk gaz çıkarayım derken gzleri faltaşı gibi açılıyor sonrada uyumuyor emdkten sonra gaz çıkarması derken yeniden uyuması 2 saati alıyor 2 saate uyuyor valla uyuyması emmei karışır halde ama sanırım hepimizin durumu aynı inş en kısa sürede düzene girer.
:Saruboceq: inşallh... bu arada iyi uykular ve iyi dinlenmeler... fırsatın oluyo ne güzell.. hiiç kaçırma.. kar kardırr.. opuyorumnanaktan
refişşşşşş
opuyorumnanaktan balııımmmm olumunekankayizsmile
iyiyim cnm arkadaşım...oğlanın gazıydı kakasıydı uğraşıyom sen nasısın......
oooh maşallahh... Allah iyliğinizi versin inş. kaydirigubbakcemile3 bizde aynıyız be güzelim.. tıpatıp aynı hemde kaydirigubbakcemile5 iyiyiz ama çok şükürr... :Saruboceq: :nazar:

selam kızlar ahh ne kadar özledim burda sohbet etmyi msnde toplu konuşmayı nerde o günler yaa yoksa hayalmiydi
bu arada taze anne olmak taze taze anneler günü geçirmek çok güzel bakalım hediyeler gelecekmi bu arada doğum hediyesi alan varmı aklıma geldi birden

kızlar lütfen ACıLLL YARDIM

kızım 9 günlük oldu hala göbeği düşmedi... ama asıl sorunum gögüslerim haşat oldu derin derin çatlaklar var bebeğimde sürekli emmek istiyoo ağlaya ağlaaya emziriyorum.Lansinol krem falan işe yaramadım ...bana tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim

kızlar lütfen ACİLLL YARDIM

kızım 9 günlük oldu hala göbeği düşmedi... ama asıl sorunum gögüslerim haşat oldu derin derin çatlaklar var bebeğimde sürekli emmek istiyoo ağlaya ağlaaya emziriyorum.Lansinol krem falan işe yaramadım ...bana tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim

canımbenim 5 gunlukken düştü sabah akşam alkol ile temizledik pansumak yaptık...
göğüs içi,nde doktorum gold marka krem verdi çok çok iyi geldi şimdi hiç sorun yok maşlh...birde onu dene istersen...şimdşiden çok gecmiş olsun...

canımbenim 5 gunlukken düştü sabah akşam alkol ile temizledik pansumak yaptık...
göğüs içi,nde doktorum gold marka krem verdi çok çok iyi geldi şimdi hiç sorun yok maşlh...birde onu dene istersen...şimdşiden çok gecmiş olsun...

çok sağol canım yaa

kızlar lütfen ACİLLL YARDIM

canım her emzirmede sür.
ilk önce sütünü sür kurut. ondan sonra kremi sür. her emzirmede mutlaka.. göğüs pedide kullan mutlaka

bu arada bende gold kremle geçirdim.

Back
X