- 7 Temmuz 2009
- 6.211
- 27
- 158
slm kızlar geçmişe bakamıyorum sanırım baksamda sorunlar aynı gaz problemi ,emme problemi hep aynı inanın kızlar dün geceden beri 2 saatlik uykuyla duruyorum ve kızım yeni uyudu dün bana yine misafir gelmişti her zamanki gibi kaç yüzüncü misafir oldu kim bilir sanki sünnet mevlüdü yaptırdık:)))çevre geniş olunca böyle oluyomuş demekki neyse kadınlar geldiğinde ben kızımın altını değiştiriyordum altına üstüne beşaına geçmişti ne yaptıysa kadının teki gördü ohhh iyi iyi dedi bunu kaç gün yapamayan bebkler var ağlamaktan helak oluyolar dedi ama maşallah yok sonra 4 saat gibi çay muhabbetlerini ettiler yediler içtiler ben gariban hizmetçi modunda annemde yoktu bir bebk bir çay ikramı kızıma bile doğru düzgün ilgilenemedim bunlar gittikten sonra benim kıza bişey oldu ne kaka yapabiliyo yavrum ne bişey ağlaya ağlaya kıpkırmızı oldu sanki birileri biryerini çimdikler gibi gözümün içine baka baka nasıl bir ağlama iç çeke çeke o sırada eşim eve geldi dedim yok annemlere kadar gideceğim dedim artık olmuyo dedim bune yaa bir maşallah yok dedim eşimde çaresiz sabahladık bu gece ne yapsak olmadı bende bebklere bir maşallahı çok görenlerin gözleri çıksın dedim valla çok sinirlendim kadınların derdi zoru dedikodu yok sen zayıflamışsın bişey yemiyomusun bebeğe süt olmaz bak yee yee komposto iç offf offf sanki ben uzayda yaşıyorum yaa neyseki yarın kırklanıyoruz bu arada dün kendime alışverişe gidecektim eşimle beraber ama misafir yüzünden gidemedik inşallah yarın ilk alışverişe sonra kırklanmaya pazartesi günüde mevlüdümüz var inşallah yemekli şimdiden kızıma mevlüt kıyafetini giydirsemmi acaba diyorum nazarlancak biliyorum gören bir maşallah demiyo kem gözleri çıksın demeyenlerin inşallah bende öyle diyorum cahil insanlarla muhatap olmak beni çok yordu heleki yaşıtım olmayınca o daha farklı sağolsun kayınvalidemin arkadaşları gelme de diyemiyosun kızım şu anda emdi uyudu kuzucuğum kıyamam ben ona nasıl ağladım bende dün gece o acı çektikce rabbim bütün kuzucuklarımızı korusun inşallah