2010 Nisan Anneleri

sab simplex tesekkürler..........(bebeğim uyyo,demekki gazı varmış)
slm canım ya ben kararsız kaldım dün gece eşime nurse harveys aldırmıştım ondada 1 aydan itibaren kullanılabilir yazıordu benim bebiş daha 2 hafta 5 günlük kullanmadım bende bu sab simpleksi günde kaç defa hangi öğünlerde yada emzirmeden öncemi sonramı kullanıyosun faydasını gerçekten görüyormsun beim bebeişimde gazlı ya birdeben bebğimi uyutmakta ççok zorlanıyorum özellikle geceleri emzirmek gazını çıkarmak yada çıkararamak ve uyutmak tam 2 saatimi alıyor seninde böylemi

slm kızlar...
kuzey paşaya ne oldu bilmiyorum...dünden beri gece ve gunduz aşırı huysuz,sebepsiz ağlıyor uyumuyor,sadece kucakta tilki uykusu uyuyor,nazar değdi bebeğime ya...sürekli emmek istiyor,meme hep ağzında kalırsaa problem yok,artık kollarımda derman kalmadı heleki gece çok zor,saat gece birden sonra bir başlıyor huysuzluğa sabah yediye kadar...meme ile savaşıyor ,çünkü karnı tok ama sırf arsızlığından emmek istiyor,gazını çıkarıyorum karnı tok altı temiz ama huysuz, kırkından sonra durulacağına daha esip gürlüyor valla ismi gibi evde soğuk rüzgarlar estiriyor...
bilseydim adını mülayim falan koyardım....
şimdide kucakta uyuyor çünkü artık yoruldu...
annemide yatırdım şimdi,kadıncağız gece hep ayaktaydı...oda sersem gibi oldu...zaten kırkım çıkınca gidecek az kaldı ne yapacağım bilmiyorum...
özgeciğim bendede bu sorun var kucakta uyumaya alışıyorlar sanırım yatağa yatırdınmı uyanıyorlar eşim bugün bir yerde okumuş gazetede bebekler anne kokusunu arıyolarmış kendilerini ancak öyle güvende hissediyolarmış uzmanalarada çalışan annelser için özellikle neyapılması gerektiği konusunda annein kokusunun bulunduğu bir oyuncak yada tülbentin çocuğun yatagına koyulabileceğini sölemişler benim ablamda böyle büyümüş eşimin kardeşide durmayınca kendi kokulu tülbetleriyle uyuyorlamış bunu bende deneyeceğim işe yarayacağını düşünüyorum ben

slm kızlar...
kuzey paşaya ne oldu bilmiyorum...dünden beri gece ve gunduz aşırı huysuz,sebepsiz ağlıyor uyumuyor,sadece kucakta tilki uykusu uyuyor,nazar değdi bebeğime ya...sürekli emmek istiyor,meme hep ağzında kalırsaa problem yok,artık kollarımda derman kalmadı heleki gece çok zor,saat gece birden sonra bir başlıyor huysuzluğa sabah yediye kadar...meme ile savaşıyor ,çünkü karnı tok ama sırf arsızlığından emmek istiyor,gazını çıkarıyorum karnı tok altı temiz ama huysuz, kırkından sonra durulacağına daha esip gürlüyor valla ismi gibi evde soğuk rüzgarlar estiriyor...
annemide yatırdım şimdi,kadıncağız gece hep ayaktaydı...oda sersem gibi oldu...zaten kırkım çıkınca gidecek az kaldı ne yapacağım bilmiyorum...
özgeciğim bu sorun bizdede var ama bugün eşim birgazetede okumuş bebekler kendilerini ancak annne kucağında ve anne kokusunda güvende hissederlermiş uzmanlar çalışan ayrı kalan anne için annenin kukusunun bulunduğu bir oyuncak yada br tülbentin çocuğu sakinlerştirdiğini güvende hissettirdiğini yazmış benim ablamda annemin tülbentiyle uyurmuş ancak eşimin kardeşide yoksa yatağında uyumaz ve durmazlarmış bunu bende deneyeceğim işe yarayacağını düşünüyorum

kizlar dün doktora gittim kontrole
hersey normaldi icten dikis yerlerimi bile gördüm valla
rahim normal haline dönmüs hersey yolunda anlayacaginiz
kiziminda ilk kontrolu 19. da bakalim gelisimimiz ne alemde
gerci gözle görülür degisim var ama nekadar kilo almis meraktayim

aynen canim camasir tozu yumusatici camasirlarimizi neyle yikiyorsak onlar bebegimizin cildine iyi gelmeyebilir ama doktor öyle olsaydi sanirim krem vermezdi sen onu kullan umarim gecer pazartesi
ayrica olabildigince ve canim memeni benim kizima hic yetmiyor sütüm ama yinede mememi veriyorum o yakinligi bebek bekliyor emin ol
benim hic sütüm yok desem yeri var gögüslerim yumusacik:sinifsinif:

arabayla hastaneden cikacaksan oto koltugunu bulundur derim daha güvenli yolculuk yapacaktir bebegin
yurtdisinda öyle gerekli bisey yoksa ceza bile kesiliyor anlayacan zemuszemus
allah kolay dogumlar nasip etsin simdidenopuyorumnanaktan

ip derken ??? dikislerin alinmadimi canim senin daha ????
benimde öyle olmustu cünki ip elime geliyordu
doktorum dikislerimi aldiktan sonra hafif bir aciklik vardi va kendiliginden kapandi su an
dikis izim cok güzel kapandi 38 günlük olduk
ayrica agrilarimda 3 hafta yakin sürmüstü simdi cok sükür hic agrim sizim yok opuyorumnanaktan
ip gibi ama ip değil canım dikiş yok sadece su geçirmeyen bant vardı onu çekti başkada bişey yapmadı sol taraftan sadece azıcık bişey ama çok ağrı ypıyor pazartesi 3 haftamız bitecek kapanmazsa dra gideyim diyorum korkuyorum çünkü sağol canım
bana da arkadaşım takı yerine bireysel emeklilik başlattı kızım için. ayda 100 lira yatırıcaz artık. belki eğitimi için iyi bir yatırım olacak:))

benim dikiş yoktu canım dışarıda. ama oranın başları hep kırmızı oluyor sonradan geçiyor.
hem dikiş falan alınmadı bende. bu estetik denilen şey sanırım:)
ağrımda 1 hafta falan sürdü.

günaydınnnn
benden de dikiş alınmadı ameliyattan hemen sonra eşime reçeteyi verdiler hem bu ialçları hemde bu sugeçirmeyen bantı al sabah çıkmadan yapıştıracaz banyo falan yapabilirsin demişti 1 hafta sonra açtı nerdeyse 3 haftalık olcak diğer yerlerde bi problem yok ama sol taraf hem kızarmış hemde bu balık ipi diyolar yaa ona benzer bi ip var 1cm kadar dışarıda
slm kızlar...
canımcım az kaldı inşallah geçecek geçmezsede ne yapalım bebeklerimiz için katlanacaz allah sabır versin
selam kızlar valla bende kızıma nazar değdirdim, akşam bir huysuzluk yaptı sormayın. uykusu var gözler kıprkırmızı uyumuyor memeyle kavga ediyor. zor uyuttuk annemle. anlamadım nesi var. bikaç gündür böyle. uykuya dalamıyor.

bu arada hastanemiz kızım için özel günlük göndermiş görseniz öyle güzelki. birde kızım için ismine özel şiir yazmışlar doğduğu günü anlatan yazı yazmışlar. çok şahanee zemuszemus

ayy ne güzel bişey ben daha günlüğümüzü yazamadım yaa başlamıştım ama fırsat bulamadım doğum ve sonrasını yazmadim bugün fırsat bulursam yazayım

slm canım bende 2hafta 5 günlüğüm doktoruma gittim o eline gelen dikişler fıtık olmaman için atılmış olan dikişler olabilir doktorum bana gösterdi ve dokundurdu dediğin gibi sertçe geliyor ele yanlarda beimkide estetik dikişti.

ayy işte bu sitenin bu yönünü çok seviyorum sağol arkadaşım
bende 19 nisanda doğum yaptım 2 hafta 5 güünlük oldu benimde bebişim kafaya takmayayım o zaman benimse estetik dikiş benim sadece sol tarafta var kırmızı olmuş ucu ipte var demek fıtık olmasın diye atılıyormuş sağol canım

özgeciğim bu sorun bizdede var ama bugün eşim birgazetede okumuş bebekler kendilerini ancak annne kucağında ve anne kokusunda güvende hissederlermiş uzmanlar çalışan ayrı kalan anne için annenin kukusunun bulunduğu bir oyuncak yada br tülbentin çocuğu sakinlerştirdiğini güvende hissettirdiğini yazmış benim ablamda annemin tülbentiyle uyurmuş ancak eşimin kardeşide yoksa yatağında uyumaz ve durmazlarmış bunu bende deneyeceğim işe yarayacağını düşünüyorum

bende oğlumu öyle büyüttüm hiç bir şekilde susmuyordu 7 ay kesintisiz ağlamıştı gece gündüz sadece1 saat yatıyordu sonrada yine ağlama çok zorluydu ancak yazmamla susuyordu işe yarıyor

slm canım ya ben kararsız kaldım dün gece eşime nurse harveys aldırmıştım ondada 1 aydan itibaren kullanılabilir yazıordu benim bebiş daha 2 hafta 5 günlük kullanmadım bende bu sab simpleksi günde kaç defa hangi öğünlerde yada emzirmeden öncemi sonramı kullanıyosun faydasını gerçekten görüyormsun beim bebeişimde gazlı ya birdeben bebğimi uyutmakta ççok zorlanıyorum özellikle geceleri emzirmek gazını çıkarmak yada çıkararamak ve uyutmak tam 2 saatimi alıyor seninde böylemi

ya canım valla gaz sorunu beni çıldırtıyo suan bile ağlıyo annem susturuyo bitek...
bu damlayı normnalde gunde altı kez verebilirmişin ama ben üç kez veriyorum,5 damla kadar...
faydasınıda gercekten görüyorum ,çığlık içinde ağlarken susuyo bir anda ve gazını bi şekilde çıkarıyo sonra bir saat uyuyo.... ama gece bende senin gibiyim inan öle zorlanoyorum ki anlatamam....

özgeciğim bendede bu sorun var kucakta uyumaya alışıyorlar sanırım yatağa yatırdınmı uyanıyorlar eşim bugün bir yerde okumuş gazetede bebekler anne kokusunu arıyolarmış kendilerini ancak öyle güvende hissediyolarmış uzmanalarada çalışan annelser için özellikle neyapılması gerektiği konusunda annein kokusunun bulunduğu bir oyuncak yada tülbentin çocuğun yatagına koyulabileceğini sölemişler benim ablamda böyle büyümüş eşimin kardeşide durmayınca kendi kokulu tülbetleriyle uyuyorlamış bunu bende deneyeceğim işe yarayacağını düşünüyorum ben

tatlım valla dediğin yöntemi biliyorum,biz neler denedik genede beşiğinde uyumuyo,valla iki çeşik aldım yatmadı içim gidiyo,bide benimki emzik tutmuyo....çok zorlanıyorum....işe yarar seninkinde inşlh

kızlar bu arada ben hala emzik tutduramıyrm,beni yalancı emzik yerine kullanıyo ne yapcam bilmem....
evde tam 5 tane farklı marka sekilde emzik var ama tutmuyo öğürüyo hemen....
yolda falanda öle zor oluyoki....

bu arada ben molfix bezi değiştircem kızlar...kaç kere sızıntı yaptı,kaç kere badisine gecti...
sulu yaptığı zaman kakasını bez emmiyo....
primaya geçiş yapıcam kızlar....

bizim oğlanda aynı ruzenim hep memede kalmak uyumak istio sütlrim az heralde doymuyo ama günde 1 yada 2 kere mama veriyorum ozaman bile yine emmek istio.anlamış değilim yani.koca gün hep emsin istio.sallanmayada alılştı.koca gün başka h

bizim oğlanda aynı ruzenim hep memede kalmak uyumak istio sütlrim az heralde doymuyo ama günde 1 yada 2 kere mama veriyorum ozaman bile yine emmek istio.anlamış değilim yani.koca gün hep emsin istio.sallanmayada alılştı.koca gün başka h

ya valla meme olarak baska hangi markayı denesem bilmiyrpum şaşırdım....
dışarı cıkmak istyrm ama durmazsa korkuyroum,ağlıyo ve durmuyo meme istiyo....koca gun emiyo mamada vermiyorum ama....
doktor vermedi...
arada sütüm bitiyo valla....
ya bizimkide ayakta sallanmaya alıştı....

günaydin kizlar yine gecmise bakamadan gaz cikarmayla ilgili bisey yazip cikmaliyim

bebisimi her tür gaz cikartma pozisyonuna sokuyordum ama bi türlü cikartmiyordu,bende baktim internete yanlis mi yapiyorum acaba diye ve uzman tvde su videoyu gordum yapmaya basladim cidden aynini uygularsaniz cikiyor gazi

esimde hizli vuruyorsun beline dedi durdu ama napim videoda öyle :)

http://www.uzmantv.com/bebegin-gazini-en-kolay-nasil-cikaririz
opuyorumnanaktan a.s. gülseminciimm... opuyorumnanaktan a.s. uzman tv :))) şimdilik iyi gidiyoruz sanırım bu yöntemle...:nazar: inşallah devamı da gelir ve gaz çıkarma sorunumuzu aşmış oluruz :Saruboceq: doğduğundan beri sadece en fazla 3-4 kez üstten gaz çıkaranm oğluşumda işe yaradı çok şükür :Saruboceq: inş. hep böyle olur... çok sağol canımın içi paylaşım için... önceki sayfalarda link istemiştim ondan mı paylaştın yoksa denk mi geldi bilmiyorum ama çok sağol opuyorumnanaktan
sab simplex tesekkürler..........(bebeğim uyyo,demekki gazı varmış)
canım uğraştırmış kuzey bey sizi.. inş. hepimiz şu gaz sorununu aşarız .. ama tek çaresi zaman ne yazıki.. geçmiş olsun tekrar...
ayy işte bu sitenin bu yönünü çok seviyorum sağol arkadaşım
bende 19 nisanda doğum yaptım 2 hafta 5 güünlük oldu benimde bebişim kafaya takmayayım o zaman benimse estetik dikiş benim sadece sol tarafta var kırmızı olmuş ucu ipte var demek fıtık olmasın diye atılıyormuş sağol canım
canımcıım... bu konuda yazdığını görmedim daha önce kusuruma bakma nolur.. benim dikişlerim kızımda alınmıştı.. bu kez sadece yanlardaki fiyonkları kestiler :) bazı doktorlar onları da bırakmıyomuş .. hiç bişey alınmadan atlatılıyomuş.. kendi kendine eriyen ip alınmıcak dediler .. seninki de muhtemelen eriycektir zamanla.. iltihaplı akıntı yoksa dert etme bence.. ama ağrın sızın da çoksa doktoruna bi görün istersen.. ama bence herşey yolunda normal olması gibi... ddaha yeni sayılır ameliyat yerin.. zorlama kendini ki sıkıntısız atlatabilesin canımın içi... opuyorumnanaktan bende de geçen hafta dikişlerimin sol tarafında dikişin alt ve üstünde sanırım terden yada sıcaktan .. böyle pişik gibi bişiyler oldu.. acı yada akıntılı bişiy değildi ama kaşınıyodu ve kırmızıydı.. doktorumu aradık batikon sürebilirsin sabah akşam dedi ve 2 güne hiçbişey kalmadı.. istersen sende dene.. sakıncası olucağını sanmıyorum.. kurutur bişiy varsa da.. ama olmadı doktorunu ararsın.. geçmiş olsun canım...
kızlar bu arada ben hala emzik tutduramıyrm,beni yalancı emzik yerine kullanıyo ne yapcam bilmem....
evde tam 5 tane farklı marka sekilde emzik var ama tutmuyo öğürüyo hemen....
yolda falanda öle zor oluyoki....

bu arada ben molfix bezi değiştircem kızlar...kaç kere sızıntı yaptı,kaç kere badisine gecti...
sulu yaptığı zaman kakasını bez emmiyo....
primaya geçiş yapıcam kızlar....

emzik konusunda bizde aynıyız akannehir bende ne kadar uğraştıysam da yok.. almıyo öğürüyo utku bey yaa.. evde dediğin gibi silikon ,kauçuk, kiraz uçlu,damaklı,yuvarlak uç,damla uç ne ararsan var :roflol: ama o benimkinleri tercih ediyo sempatiksalakcinni :nazar: evde tıkıştırıyorum ağzına susuyo da dışarı çıkınca zor oluyo.. akşiam bizde markete gittik akannehir eda bebek arabasını gezdirdi ben kucağımda utku yu .. eşim market arabasını kaydirigubbakcemile3 görülmeye değerdik... emzirme odası ,bebek odası fln gibi bişiy soramadık bile .. yırttı bizimki ortalığı... nasıl çıktık bilemedik valla dışarı... arabaya zor attık kendimizi.. arabayı kuytu bi köşeye çekip hemen arka koltukta emzirdim... sustu da indik devam ettik.. almam gereken çoğu şeyi unutmuş olarak eve döndük tabii. kafa mı kaldı paşamın çığlıklarından sempatiksalakcinni

bez konusunda da... biz doğduğundan beri prima kullanıyoruz... 2 numarasını.. yeni bebek 3-6... gayet te memnunum.. hiç sızdırma yada emmeme gibi bi sorun yapmadı.. aksine.. kakasının çoğunu emiyo da bezin üstte poposuna temas eden pek bişiy kalmıyo.. biz memnunuz ama her bebek farklı tabiki... inş. molfix de yaşadıklarınız bunda olmaz... opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan a.s. gülseminciimm... opuyorumnanaktan a.s. uzman tv :))) şimdilik iyi gidiyoruz sanırım bu yöntemle...:nazar: inşallah devamı da gelir ve gaz çıkarma sorunumuzu aşmış oluruz :Saruboceq: doğduğundan beri sadece en fazla 3-4 kez üstten gaz çıkaranm oğluşumda işe yaradı çok şükür :Saruboceq: inş. hep böyle olur... çok sağol canımın içi paylaşım için... önceki sayfalarda link istemiştim ondan mı paylaştın yoksa denk mi geldi bilmiyorum ama çok sağol opuyorumnanaktan

emzik konusunda bizde aynıyız akannehir bende ne kadar uğraştıysam da yok.. almıyo öğürüyo utku bey yaa.. evde dediğin gibi silikon ,kauçuk, kiraz uçlu,damaklı,yuvarlak uç,damla uç ne ararsan var :roflol: ama o benimkinleri tercih ediyo sempatiksalakcinni :nazar: evde tıkıştırıyorum ağzına susuyo da dışarı çıkınca zor oluyo.. akşiam bizde markete gittik akannehir eda bebek arabasını gezdirdi ben kucağımda utku yu .. eşim market arabasını kaydirigubbakcemile3 görülmeye değerdik... emzirme odası ,bebek odası fln gibi bişiy soramadık bile .. yırttı bizimki ortalığı... nasıl çıktık bilemedik valla dışarı... arabaya zor attık kendimizi.. arabayı kuytu bi köşeye çekip hemen arka koltukta emzirdim... sustu da indik devam ettik.. almam gereken çoğu şeyi unutmuş olarak eve döndük tabii. kafa mı kaldı paşamın çığlıklarından sempatiksalakcinni

bez konusunda da... biz doğduğundan beri prima kullanıyoruz... 2 numarasını.. yeni bebek 3-6... gayet te memnunum.. hiç sızdırma yada emmeme gibi bi sorun yapmadı.. aksine.. kakasının çoğunu emiyo da bezin üstte poposuna temas eden pek bişiy kalmıyo.. biz memnunuz ama her bebek farklı tabiki... inş. molfix de yaşadıklarınız bunda olmaz... opuyorumnanaktan
Bende denedim öyle gaz çıkarmayı ama malesef:(( çıkaramadık.

Ömer eymende kabul etmiyor hiçbir emziği.

Bez olarakta molfix kullanıyorum şimdilik şikayetim yok çokşükür.

özgecim ahh canim yha sorma benimkiside öyle yatagina yatiriyim gözler faltasi gibi aciliyor
isyan bayragini cekmeme az kaldi kafamçokkarıştı
karni ac degil yeri yas degil ama hep az az viyik viyik etmesi bile beni huzursuz ediyor
suan misil misil uyuyor ,zaten bu saatlerde iyi bir uyku cekiyor ama seninde demen gibi gece 1.30dan birak sabahi ögleden sonra bu saatlere kadar cebellesiyoruz ana ogul :))
bu arada gercekten sab simplex süper sanirim o yuzden gaz problemimiz pek yok,ben genelde 3 emzirmede bir veriyorum ,sen nasil yapiyorsun canim ?

m_-_m canim emzirmeden önce ver kakasini bile cok rahat yapiyor bu damla sayesinde hemde öylesine hizli etki ediyor ki sasirirsin ve birde karnina sicak havlu gibi bisey koyarsan bak sen sonrasina :))

hacercim benim sezaryen dikisi degil ama iki haftayi gecti benimde haala dökülmedi,halbuki o kadarda temiz tutmaya calisiyorum
ama agrin varsa muhakkak doktora git canim gecmis olsun

refisimm inan cok sevindim ise yaradigina Şeniz
aynen timucin beydede emme sonrasi gaz cikartmak zulümdü
yavrum kafasini sallaklarken yüzüme bile carpmisti ne cok aglamisti yha :gitme:
simdi bu yöntemle masallah diyelim iyi gidiyoruz canim
bu arada evet canim senin yazdigini görmüstüm gecmis sayfada eklermisin diye o yuzden ekledim

yosuncum yanlis sekilde tutuyorsundur belki canim ,tekrar tekrar bakarak videoya dene canim :1hug:

gülsemincim.. o zaman tekrar teşekkürler tastlı teyzoş... utku da öpüyo seni :)))

erkflzcim ,hep meme veriyorum ama artik bir süre sonra ben iflas ediyorum
emerken uyuyor kaldirmak mümkün olmuyor sonrada basiyor cigligi yine doyuruyorum hatta doktorda 10 dk birini 10 dk birini emzir ve cocugu yatir dedi uc kez yap yinede agliyorsa mecbur mama vericen dedi
ama sütü tamamen kes demedi her emmeden sonra az bi mama takviyesi yap dedi
insallah sütüm kesilmez :Saruboceq:

reyhancim sütüm yok demissin ama ozaman bebegin nasil duruyor ki ? hic aglamiyor mu?
benim gögüslere bir agri giriyor süt kendi kendine cikiyor
ama neden bebegim doymuyor bilmiyorum
bu arada salak doktor yasaklanan ilaci yazmis bebegime eczaneden vermediler
burun damlasida yazdirmistim oda benim bebegimin haftasindakilere verilmezmis kalbi durabilir,kramplar olusabilirmis esim pazartesi günü doktorun praxisisini yikacak kesin..

hacercim bu arada portakal yemissin simdi okudum gecmiste,kesinlikle portakal,domates,cilek,nane ,maydanoz simdi aklima gelmiyor gerisi ,kesinlikle tüketme
benim bebisin yüzündekiler cok sükür bu sabah kayboldu
cok sicak giydirme canim oda cocukta kabariga neden oluyormus

tugbisimm gecmis olsun yavrucuguna ,insallah iyi olmustur doktora götürmüssündür umarim ufakligi

Back
X