opuyorumnanaktan a.s. gülseminciimm... opuyorumnanaktan a.s. uzman tv :))) şimdilik iyi gidiyoruz sanırım bu yöntemle...

inşallah devamı da gelir ve gaz çıkarma sorunumuzu aşmış oluruz :Saruboceq: doğduğundan beri sadece en fazla 3-4 kez üstten gaz çıkaranm oğluşumda işe yaradı çok şükür :Saruboceq: inş. hep böyle olur... çok sağol canımın içi paylaşım için... önceki sayfalarda link istemiştim ondan mı paylaştın yoksa denk mi geldi bilmiyorum ama çok sağol opuyorumnanaktan
emzik konusunda bizde aynıyız akannehir bende ne kadar uğraştıysam da yok.. almıyo öğürüyo utku bey yaa.. evde dediğin gibi silikon ,kauçuk, kiraz uçlu,damaklı,yuvarlak uç,damla uç ne ararsan var :roflol: ama o benimkinleri tercih ediyo sempatiksalakcinni

evde tıkıştırıyorum ağzına susuyo da dışarı çıkınca zor oluyo.. akşiam bizde markete gittik akannehir eda bebek arabasını gezdirdi ben kucağımda utku yu .. eşim market arabasını kaydirigubbakcemile3 görülmeye değerdik... emzirme odası ,bebek odası fln gibi bişiy soramadık bile .. yırttı bizimki ortalığı... nasıl çıktık bilemedik valla dışarı... arabaya zor attık kendimizi.. arabayı kuytu bi köşeye çekip hemen arka koltukta emzirdim... sustu da indik devam ettik.. almam gereken çoğu şeyi unutmuş olarak eve döndük tabii. kafa mı kaldı paşamın çığlıklarından sempatiksalakcinni
bez konusunda da... biz doğduğundan beri prima kullanıyoruz... 2 numarasını.. yeni bebek 3-6... gayet te memnunum.. hiç sızdırma yada emmeme gibi bi sorun yapmadı.. aksine.. kakasının çoğunu emiyo da bezin üstte poposuna temas eden pek bişiy kalmıyo.. biz memnunuz ama her bebek farklı tabiki... inş. molfix de yaşadıklarınız bunda olmaz... opuyorumnanaktan