Kızlar bu kalça ultrasonu ne için?
canim kalca cikikligi varmi yokmu diye
kalca cikikligi yürürken aksamasi demek
benim doktorum bana böyle aciklamisti
bir saat oldu ayağımda sallıyorum ama cin gibi gözler,uyumuyo,delircem ayaklarım koptu...sizin bebişler nası uyuyor:))
yediriyorum altini aliyorum kucakta uyuyo yatagina koyuyorum uyaniyo sonra aliyorum yine uyuyo :))))
anlayacan kucakta uyuyo :)))
merhaba kızlar..
geçmiş olsun diyen, babamı soran herkese çok teşekkür ederim... çok tatlısınız.
refiyecim, sabah ayrıca girip bakmışsın, sağol canım benim..
Allah razı olsun hepinizden.
içtiği bir ilaç yüzünden iç kanama başlamış babamda, şükür kontrol altına aldılar. şimdi iyi.
ama benim dila'yla geçirdiğim ilk yalnız günüm pek iç açıcı olmadı valla.
çok ağladı ve bir yerden sonra sağır olacağımı sandım.. ne yapsam çare olmadı, sabahı sabah ettik.
kızlar... siz hiç kontrolünüzü yitirmiyor musnuz? yani kendinizi camdan atasınızın geldiği bir an olmuyor mu ?
ben mi çok toleranssız, çok dayanıksızım? o öyle aralıksız ağladığında, tam uyuduktan sonra cart diye gözlerini açtığında, gecede sekiz kez uyandığında arabaya atlayıp uzaklara kaçasım geliyor bazen.
çok utanıyorum böyle hissettiğim için, sonra da katıla katıla ağlamaya başlıyorum..
ne zaman geçecek bu hallerim ? ne zaman daha dayanıklı olucam, daha kontrollü olucam ben ?
canım, şimdi gördüm yazdığını da.. sağolasın...
annem bambaşkadır hakikaten.
20 sene oluyor neredeyse, gık demeden bakıyor babama. başka bir kadın olsa (ki bazen ben de düşünüyorum, ben olsam yapabilir miydim onun yaptığını diye) , otuz kere boşar kaçar giderdi..
Allah hiçbirimizin başına vermesin, eşlerimize sağlık sıhhat versin ama annemin ömrü bitti gitti babamın uğruna hakikaten....
özgecim bizde düzenin d'si yok.
genelde kucağımda sakinleştirip, sırtına yavaşça vurup, pış pış pış deyip onu mayıştırdıktan sonra onu yatağına koyup kendi kendine uyumasını sağlamaya çalışıyorum. yatakta miyklemeye başladığında da sırtına vuruyorum, yatakta sakinleşmesini sağlamaya çalışıyorum.
10 denemeden 1inde falan tutuyor bu çabam, ama genelde gözlerini açıp avaz avaz bağırıyor.
kucağımda ya da annemin kucağında sallanarak uyuyor, sonra koyuyoruz yerine. şanslıysak uyanmıyor, yoksa gene ağlamaya başlıyor, yine en başa dönüyoruz..
merhaba yurdagülcüm.
yerim ben idil hanımı :) o da kucak kuzusu oldu ha :) hepimizin hali aynı :)
kaya tuzu iyiymiş, fayda gördüysen de ne ala, ama yüzdeki sivilceler bir sıkıntının, bir sorunun habercisi değil. yani engellemek, önünü almak zorunda değilsin doktorun sorun görmediği müddetçe..
bebeklerde ilk birkaç ayda görülürmüş, çok normalmiş, anne sütüyle falan alakalıymış bildiğim kadarıyla.
helal olsun valla annene bende bi an düsündüm dayanabilirmiyim diye
ama sanirim annen baban halen asik yoksa insan sanirim bukadar seye katlanamaz ya
yani allah kimsenin basina vermesin ama ne bilim anneni taktir ettim
ayrica tabiki bizimde bazen yeterrrrrrrrrrrrrrrrr diye bagirdigimiz zamanimiz oluyor
biz diyorum cünki sanirim burdaki 1. 2. yada 3. cocuklari olan herkes zaman zaman yasiyordur böyle bir durum ama gececek hele bi sen kizdikca sana gülücükler atsin ozaman herseyi unutacaksin canim
kızlar sa nasılsınız.hamilelik dahamı iyiydi haydi itiraf edin dermişimmmm
jnazcım kabız demek için kaç kez kaka yapmış olması lazım.benim kuzumda çok sık kaka yapmıyor 2-3 günde bir bazende her sabah yapıyor ama gün içinde leke gibi bırt yaparken kaçırıyor galiba kakasını çok az yapıyor.benimkinede kabız denirmi.
yok canim kabiz sayilmaz benim kizda aynen öyle
doktorlar gerci her mamadan sonra yapar diyorlar ama yinede bilemicem doktoruna danissan???
benimde kuzum kucağımda uyuyor. iyica dalınca yatagına yatırıyorum.
mama bile yemiş olsa memeye alıyorum orda uyuyor.
aynen benim kizda öyle napacaz bilmiyorm süt gelmiyo pek fazla ama yinede istiyo
kızlar kırkınız çıkınca özel olarak ne yaptınız.yani bebeği yıkarken falan.bi açıklarsanız sevinirim
valla canim kaynanam 7 cesit bisey koydu süzgecin icine bizde ondan gecirerek yikandim
kizimda ayni sekilde
bende fazlasini bilmiyom biz böyle kirklandik ama sanirim herkes farkli yapiyo