kizlar size bir sorun olacak lutfen bana yardimci olun kizim bugun 38. gunde 40i cikicak sali gunu gaz sorunu cok fazla yok yani oyle katila katila aglamalar geceuyanmalar filan yok neyseki ama su kaka olayi kafami cok karistiriyor . onceleri altin sarisi rengindeydi artik hep yesil kaka yapiyor biraz da sivi gibi ve gunde 6-7 kez yapiyor kimi zaman ustu basi batiyor sirtina kadar cikiyor kakasi .
not: sadece anne sutu aliyor mama ve su vermiyorum
1. sorum : yesil ve suvu kaka neye isaret sizce? sizin bebeislerde de varmi bu olay?
2. sorum : gunde 7 kez kaka normalmi sizin bebisler kackez yapiyor?
3. sorum : bu kadar cok kaka yapmasi kilo alimini olumsuz etkiler mi ?
4. sorum: sirtina kadar kaka yapmasi bezle mi ilgili bez icine cekmiyor olabilimi bu hafta huggis i deneyecegim..
5. sorum: her cok kaka yaptiginda poposunu yikiyoruz herheri batirdigi icin . ben tek basima kaldigimda nasil yapacagim islak mendille silinecek gibi degil tekbasima da nasil yikayacagim ? tek basina bu isi yapan var mi?
canım arkadasım çok yesılse ısal olabılır amabenım kızda üşütügü yada ben üşüttügümde yesıl yapıyor kakasını yatarak yapmazsa sırtına çıkar kaka yapacagı zaman yada yaparken yatır ben hastaneden gelınce annem yıkadı 7 gun snr göbegı dustu hep yalnız yıkıyorum yarın 40 kendım yapacagım eger poposunu lavoboda yıkıyorsanız sol koluna yatır sag elınle yıka kaka yapmadan ön denemeyı yapşöyle tutcam vs yok banyo yaptırıyosan kuvete kuru çamasırlarını serıyorum kafası bıraz yastık mısalı yüksek önce vucudunu en son saçlarını yıne sol elıme alıp sırtını aynı şekılde suyu dökuverıyorum yapamasam ben yapamazdım ğöbegıne bıle bakamazdım öncelerı rabbım cesaret versın kolay gelsın aslında oralarda saglık ocagı gıbı bıyer yokmu götürsen belkı isaldıralsanaalsanasmile kolay gelsın rabbım cesaret versın