2010 Nisan Anneleri

Slm kızlar, dedim oğlum uyudu bir bakayım k.kya ama nerde saatlerdir bilgisayar açık ama benim oğlum en fazla 5 dk. uyuyor. Gündüzleri toplamda bir saat uyumuyor. Geceleride 10dan önce asla uyumuyor. Sabahın körüde ayaktayız.
Sanırım bütün bebekler huysuz. Emmekte zeyracım tüm bebekler bu aylarda yaparmış. Bir altınca aya kadar sabrederseniz 2 yaşına kadar emer diyorlar.
Kızlar, vallahi imreniyorum sizlere nasıl vakit buluyorsunuz. Bebişim ağlıyor herkese iyi günler.

Gündüzleri ana kucağına yatırıyorum. Uyanınca sallıyorum. Karnı toksa uyuyor salllayınca zaten. Ama bizim evde ablası da var. O rahat vermiyor çocuğa. Ya uyumasın der, ya da emmesin diye feryad-ı figan eder:))

selam kızlar...
dün hiç giremedim netei yisinizdir inşallah.
kzım çok huysuz oldu ya.illa beni yanında isteyecek.uyurkende
mızmız sürekli,ağlamaya başladı ya.anlamıyorum ya.emziğini verirdim.sallardım uyurdu.,şimdi zor sakinleştiriyorum.
akşamları da kocişle film dizi seyretmeye başladık tekrar.eski günlerdeki gibi....akşamları da giremiyorum .bilgisayarı tv ye bağlıyoruz çünkü.
şimdi de mutfak beni bekliiiiii.yemek yapcağım ....
herkesi çoook öpüyorummmmm

sibelcim seni arayacam dedim fırsat bulup arayamadım canım ya kusura bakma olur mu.

Selam millet

gayet yorucu bir gunun ardinda nihayet kicimin uzerine ourabildim ve bir kez daha dedim ki filiz kocum gezme senin neyine bebekli bir avratsin artik otur evinde home home sweet home yani ...

hava muhtesem sehir muhtesem manzara harikulade lakin gel gelelim cocukla perisan olduk yine bebek arabasi cantasi emzigi fotograf makinesi battaniyesi kangurusu derken ser sefil olduk cok yuksek bir bina var tepesinde restoran bar var hersey oraya cikana kadar muhtesemdi 97. kata ciktik kiz kudurdu emzirdim ettim eyledim neyse manzaraya nazir semsiyeli mohito kokteylimi yudumlarken yine bir aglama sesi gonlunu eyledik ama belli uyku gozunden akiyor mizmiz.. Michagen golu ayaklarimizin altinda kizlar anatamam okadar guzeldiki manyak para var ya bu adamalarda orasi cok yuksek oldugu icin diger butun binalar gorunuyor binalarin tepelerinde havuz millet gunesleniyor filan para bok yani anlayacaginiz. deli deli arablar insanlar o bicim binalar muhtesem agzim ayrildi yine ama butun fotolarda dombili ciktigim icin pek yayinlamak istemiyorum ama sizinlede paylasmadan edemeyecgim bu guzel sehrin manzarasini belki faceye atarim...zaten cok foto cekemedik sazan kocam sonra cekeriz filan diyerek pek foto cektirmedi vay cocugun basina gunes gecti vay bilmem ne oldu ha bu arada kiza kot pantolun filan giydirmistik kustu sonra butun fotolarda yedek getirdigimiz pijamayla cikti :) akabinde o pijamayida bokladi attik cope baska bi pijama giydi allahtan tedarikli gitmisim ...siz siz olun garilar oturun oturdugunuz yerde bebekli karinin ne isi var bar koselerinde .. ay o bari hic unutamayacagim bar dediysem yani restoran tarzi aile yeri ihihihihiiii... oruc moruc hak getire cehennemde de artik alev manzarali mohitoyu iceriz :) aman kizalr hava sicak deyip orucu boslamayin unutmayin ki cehennem daha sicak topigin gavuruyum ben bana uymayin :)

neyse iste bugunde boylece bitti ayni temennilerle hasta bebelere sifa deli analarina akil fikir ihsana eyle yarabbi bu mubarek ayda diyerekten burda noktaliyorum sugunki mesajimi

hoscakalin ovakit operim canlar..
filizcim resimleri gördüm bayıldım bayıldımmm ne lüks bir şehir miş öyle
sizde çok tatlı çıkmışsınız maşallahh
ama olmuyor böyle seni günde sadece tek msj da görmek haberin olsun opuyorumnanaktan

[

[jale poyrazda yer seçiyor.çünkü her farklı evde ağlıyor yaa anasını eve bağlama peşinde.babasımı tembihliyor acep.. sırnaşık şey

günayyyyyyydııııııınnn herkeze mutlu sağlıklı huzrlu haftalar... :enbuyukkk:

güzel bi pazar geçirdim kızlar..rizede cumartesinden itibaren genelde sular kesildi ve 3 gün gelmeyecek diye anons yapıldı.deli ıoldum ben durabilirmiyim okadar en gıcık olduğum şey.evde temizlik yaptım 2 makine çamaşır yıkadım astım ne kova bulduysam hepsini doldurdum..güya idare edioz bakalım allah susuz bırakmasın çok zor..
dün fırında koca bi güveç yapıp tam 3 araba köye çıktık.kayınvalidem öğlen çıkmış bahçede kocamöan bi masa hazırlamış.köy püfür püfür esiyor masa full.hazırlıklar iştah açıcı.allah dedim...eltim biz annemler görümcem çocuklar ne var ne yok çıktık.poyraz iftara 2 dk kala çıldırdı verdim eline pidenin sert tarafından koydum onu arabasına çektim masaya dedim adam oldun otur yanımda.. kaydirigubbakcemile3 yemek bitimine kadar durdu pideyle dişlerini kaşıdı.tam tatlya geçiyordum ki tekrar başladı içeri götürdüm sakin yere oynattım yedirdim uyumaya çalıştım ama uyumadı.tekrar bahçeye çıktık kayınvalidem aldı onu.oyalarken ben tatlımıda yedim sohbetimide ettim ay bi güzleidki..yemekten sonra bahçede koca bi ateş yapıldı mısır topladık ve başladık közlemeye hep toplandık ateşin başına.çok sardı yaaaaa.bayıldım yattım hamağa yedim mısırımı içtim çayımı..oğluşda arabasında kndi kendine uymuştu.sağolsun..eve geldiğimizde saat 23,30 du..suda yok yine yattım aşağı.bidaha sahura kalktım yaptım iki tost tekrar yatak..bugünde 6 dan itibaren poyraz sayesinde ayaktayım.

aynen canımyaa bazen diyorum gitmeyeyim bir yere düşün annemler çağırıyor o bile gözümde büyüyor yollarda huysuzlanacak diye . anca bayramda giderim artık
ohh sefanız olsun canımya ne güzel bir hafta sonu geçirmişsin böyle bende evde tek başınaydım anlayışsız kocam gündüz sıkılıyorum evde dedi balığa gitti arkadaşlarıyla akşamda iftar planı yapmışlar gece 12 idi geldiğinde. ama kararlıyım konuşmayacağım bi pazarımız var onuda rezil etti ya pazar olmasını geçtim zaten her gün o insanlarla iç içesin bir günde ailene ayır dimi bide aman onun sevdiği şeyleri yapayım iftara diye kendimi yırtayım
ayy aklıma geldi sinirlendim yine
sorma canım ya inan dün ağlayasım geldi bu çocuk nasıl büyüyecek o zamn diye mama kutularının arkasında yazan miktarı yapsam hayatta yemiyo gece mamsında en falz 100cc yiyo yaa midesimi küçüldü ne yaptı emmeye emmeye 5 gündür savaş halindeyiz birazcık emiyo kucağımda gezerken sonrası çığlık inşallah düzelirler yaa:((

inşallah jaleciğim dua et canım yaa banamı çekcek ne yapacak annem diyo 3 ayından sonra emmedin ne yapdıysam diyo sütüde gitmiş ben sağmaya çalışıyorum ama sağmaylada olmaz bebğin çekim gücüyle aynı olmuyomuş yaa:((

su hayatta içimiyo 2 yudum ancak canım ayakta aten birazcık emiyo o kadar:((

:
canım benimyaa neler yaşadığını çok iyi anlıyorum kendimi o kadar kötü hissediyordumki emmiyor diye şimdi sütüm o kadar az ki bir öğün bile yetmiyor halbuki fışkırırdı resmen :(
inşallah bu aylardan kaynaklanan huysuzluktur bitanem iyi düşünelim hep dualarımdasın
iyi günler kızlarr.. bilg.sabah 9 da açtım ama bir türlü kk girip yazamadım yaa.. utku çok duraksız.. yatıp yerde kendi kendine debelense yuvarlansa ne ala.. ama en çok 15 dk.dan fazla bi pozisyonda kalmıyo.. 15 dk. evde gezinti.. 15 dk.balkondan bakınma... 15 dk. yerde yatma.. 15 dk. yine kucak hoplat fln.. kollarım kopuyo...aman sağlıklı olsun da yorulayım napalım...

ya sabahtan beri diğer koltukaltımda da hafif bi ağrı var yaa.. noluyo anlam veremiyorum.. kontrolüm 1hafta sonra.. hala antibiyotik kullanıyorum günde4 kez hemde.. ama bu da neyin nesi. ter bezlerimde mi bi tıkanıklık bişiydir anlamadım ki.. sütleilgili bişey olduğunu hiç sanmıyorum.. çünkü göğüslerde bi sorun yok utku da eskisi gibi emiyo maşallah.. neyse hayrolsun inş. bi sorun değildir.. hetten araştırdım biraz ama çıkan sonuçlar içimi daraltınca eşim kızıp okumama izin vermedi.. ve bi daha herhangi bi hastalığı netten araştırmama izin vermiycekmiş :)

herkes iyidir umarım.. geçmişe bakamıyorum...

hasta olan anne ve bebeklere geçmiş olsun...
kontrole gidenlere ( hemşerim filizi gördüm sadece) maşallahh diyorum..
huysuz bebişlere de sakinlik diliyorum ne diyuim.. benimkide öyle.. allah bize de kolaylık ve bol süt versin..
refiye cim canım kötü şeyler düşünme lütfen bencede sadece ter bezlerinden kaynaklanan bir durum . maşallah utku yada
az önce idil hanıma face de maşallah dedim.. utku daha ayağını ağzına götürmeyi beceremedi yazdım.. içeri gittim ağlıyo diye.. bide ne göreyim.. sol ayak ağızda.. hemde komple :)))))))) maşallah tüm bebelere..

akılları erince ayaklarını ağzına soksalar kıyameti koparırız o ayrı konu :))))))))
maşallah paşaya
selam karulaaarrr... yav bi fikir şeedin bana. dün oğlana şu astronot tulumlar var ya kışlıl ondan alayım dedim. yalnız şööle bi sorun var 6-9 mu alayım 9-12 mi alayım. bi de astronot yerine şööleee havalı bi mont mu alayım? ay ben alayımmm?
valla canım bende kararsızım anca gidip görünce karar vereceğim

merhaba kızlar oğlum bugün hep kucağumda huysuzluk yapıo ama kucakta sesi çıkmıyo.az önce kimyonlu rezene çayı erdm dr umun tavsiyesiyle kaşıkla.çünkü biberon almıyo benimki çok az içti.gerisini gün içinde versem ara ara nasıl olur...........

filizm maşallah kuzuna tatlım.......az değil kilosu benim oğlanda baya ilerden gidiyo baya.bende diyorum ilerde bi sağlık ıkıntısı yaşamasında..

hayriyecm fiztac filizcm oh sefanız olsun kızlar.insan baya baya deşarj oluyor süpersiniz valla.özendm heeeeeeeeee
merhaba tatlım bence ara ara ver
[
Slm kızlar, dedim oğlum uyudu bir bakayım k.kya ama nerde saatlerdir bilgisayar açık ama benim oğlum en fazla 5 dk. uyuyor. Gündüzleri toplamda bir saat uyumuyor. Geceleride 10dan önce asla uyumuyor. Sabahın körüde ayaktayız.
Sanırım bütün bebekler huysuz. Emmekte zeyracım tüm bebekler bu aylarda yaparmış. Bir altınca aya kadar sabrederseniz 2 yaşına kadar emer diyorlar.
Kızlar, vallahi imreniyorum sizlere nasıl vakit buluyorsunuz. Bebişim ağlıyor herkese iyi günler.
canım benimde pc açık ve bebeğiminde gündüz uykusu yok şimdi yerde debeleniyor bende kendi haline bıraktım öyle vakit buluyoruz işte
iyi geceler kızlar
dün akşam çok güzel zaman geçirdk hamarat dünürümde.patlatcaktı beni nerdeyse...........maden suyu içtimde kendime geldm çok hamarat yaw..........gizoş çok tatlı yaaaa.yabancılıyomuş bazı insanları ama bei hiç yabancılamadı.çok tatlılardı bayıldk el ele tutuşmalarına.........

jalecm maşallah ne çok misafir ağırladn dün dünürlede konuştuk keşke yakın olsaydık yaw bizde gelirdk sana..........

yurdagülcm öptüm yerine gizoşu.çok tatlı ya karpuz bal çok tatlı kızya cilveli falan ama benim oğlanın elini hemen tuttu valla...............

iyi geceler kızlarrrrrrrrr
ohh sefanız olsun güzelimm hamarattır benim arkadaşım:)
daha ağırlamam gereken misafirlerimde var canım . bi eşimin dayısı birde arkadaşlardan 2 aile kaldı onları da aldım mı tamamdır onun içinde hasta olmayı bekliyorum:)
hem bebek hem oruçlu iken zor oluyor
Benim oğlan da sadece gece emmeye başladı. Gündüz de karnı toksa oynamk için alıyor. Çok aç olduğunda kıyameti koparıyor almıyor memeyi:(

Kızlar biraz daha duygusal oluyor da erker çocukları neden sakladığımızı pek anlar mı bilmem yerimseniben

Bugün kocişim bizi dışarıya iftara götürdü. Oğluşumu durmaz dedik kayınvalideye bıraktık kızımı da aldık çıktık. Çok güzeldi eşimin bu jesti opuyorumnanaktan
Yarın Çağlarımın aşı günü. İnşallah ateşlenip huysuzlanmaz. Sizler yaptırdınız mı 4. ay aşılarını? Problem oldu mu?benneyaptımki
benimki gecede anlıyor canımya hayatta ağzını sürmüyor
ne güzel aferin kocana:)
ateşlenme oldu canım aşıdan önce calpol verdim gecede fitil
dün kızımı dr a götürdük rutin kontrolü vardı 6.750 kg ve 64 cm olmuş bana az geldi ama dr iyi dedi ek gıdaya başlama bir sonraki aya başlıcaz dedi
sağlık ocağından dr ferro sanol vermişti dr ben söylemeden söyledi kullanma onu ben ferrum yazcam dedi niye dedim onun daha etkili olduğunu söyledi dr dedim o da dedi bebeğin şu anda kansızlık gibi bir problemi yokki dedi ileri derecede bir ilacı kullanmayı gerektirecek bir durum yok dedi heeee dedim bende :))))))))
ferrum yazdı onu vercem diğerini zaten kullanmıcaktım çocuğun dişlerini simsiyah yapçaktım bide uyaran arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

bu arada bende rahatsızdım geçen hafta ve burayada yazmıştım herkes filiz geçmiş olsun diye yazınca üzerime alındım ama daha sonra filiz arkadaşımıza geçmiş olsun dilendiğini anladım
sonuçta ben burada elim erdiğince yorum yapmaya ve bebeğimle ilgili paylaşımlar yapmaya çalışıyorum ama bazı arkadaşlar cımbızla seçer gibi yorum yapıyor canları sağolsun bana cevap veren arkadaşlar belli başlı kişiler onlara çok teşekkür ederim ayrıca
bu konu hep gündeme geliyordu bende okuyordum ama gerçektende insan kötü oluyormuş
neyse ben tekrar elimden geldiğince yorumlar yapmaya devan edicem ve kızımla ilgili bilgileri paylaşıcam sizlerle
canım maşallah kızına bence gayet güzel kilosu
yorumlarada fazla takılma canımya
mesela ben o kadar alıntı yaptım tam cevapları yazıyorum huysuzlandı oğlum şimdi çığlık çığlığa ama sana da yorum yapayım öyle çıkayım dedim :)
[

CADIARZU
slm uyu güzelim neden uymuyosunsırnaşık şey
ahh ahhh sürekli ilgi bekleyen bi veled yüzünden olabilir mi şekerimCADIARZU
arkadaslar ben face den bi süreligine uzaklastim....haberiniz olsun
tamam canım
selam kızlar...
dün hiç giremedim netei yisinizdir inşallah.
kzım çok huysuz oldu ya.illa beni yanında isteyecek.uyurkende
mızmız sürekli,ağlamaya başladı ya.anlamıyorum ya.emziğini verirdim.sallardım uyurdu.,şimdi zor sakinleştiriyorum.
akşamları da kocişle film dizi seyretmeye başladık tekrar.eski günlerdeki gibi....akşamları da giremiyorum .bilgisayarı tv ye bağlıyoruz çünkü.
şimdi de mutfak beni bekliiiiii.yemek yapcağım ....
herkesi çoook öpüyorummmmm

sibelcim seni arayacam dedim fırsat bulup arayamadım canım ya kusura bakma olur mu.

merhaba fundacım seninkide 4. ay sendromunda geçen ay bizde öyleydik hoş şimdi farkı var mı hayır :(

merhaba arkadaşlar inşallah bebişler ve anneleri iyidrrr

fundacım önemli deil canım ..

hayriyecim fiizcim ne güzel gezmişsiniz ohh

jalecim(online) sen nasılsın uyumuyomu tosuncuk

benim kızımda yeni yeni huylar ediniyoo Zeynepcim Elifde gündüz emmeyi hiç sevmiyoo 3 saat olunca alıyorum kucagıma çıldırıyo önce emzikle sakinleştirip yavaşca emziği çekiyorum biraz agzına sağıyorum tadını alınca hemen kapıyoo yoksa hiç emmiyo emme gördümü öcü görmüşe dönüyoo kuzucum

Son düzenleme:
tamamdır 9-12 astronot alınacak, bide şööle ucuzundan havalı mont bulunursa alınacak... yav benim oğlan benden habersiz sigaraya başladı galiba. şimdi bir kustu hep balgamlı... neyse artık rahat uyur bu gece 5 gündür çıkarmaya uğraşıyordu.

kızlar benım koca evde yıne bugun
yanı bu bılg dokunamamak demek oluyo
alıntı yapmıstım kalkınca kapatmıs zorla markete yolladım
fılız ıyı gezmısssın masallah
bebeklerı az kılo alanlar takılmayın bu kadar ac olsalar zırlarlar sıcaklardan dır ek gıda verenler sevmıyolardır vs vs
bısey daha vardı aklımda unuttum ha hatırladım valla ben hıc bır gezmemden gerı kalmıyorum
hele ramazan bıtsın ankara annelerıyle bulscaz
bugun sabah uyandıgımdan berı basım dönuyo
kasıklarımda felaket agrı
2 gun gecıktı heran orucum bozulabılüüüüüüü
korkmuyorum çunku kendımı kısırlastırdım ya
acelesı yok ramazan bıtene kadar olmasada olur
hadı by by

merhaba arkadaşlar inşallah bebişler ve anneleri iyidrrr

fundacım önemli deil canım ..

hayriyecim fiizcim ne güzel gezmişsiniz ohh

jalecim(online) sen nasılsın uyumuyomu tosuncuk

benim kızımda yeni yeni huylar ediniyoo Zeynepcim Elifde gündüz emmeyi hiç sevmiyoo 3 saat olunca alıyorum kucagıma çıldırıyo önce emzikle sakinleştirip yavaşca emziği çekiyorum biraz agzına sağıyorum tadını alınca hemen kapıyoo yoksa hiç emmiyo emme gördümü öcü görmüşe dönüyoo kuzucum
ahh sibelcim online nım ama doğru dürüst bakamıyorumki çok huysuzlaştı benim oğlan keşke biraz uyusada bende kafamı dinlesem . az önce üst kat komşum geldi bebek hasta mı neden sürekli ağlıyor diye
halbuki hiç bir derdi yok anakucağında yada yerde sürekli çığlık çığlığa anca yanına oturursam susuyor
tamamdır 9-12 astronot alınacak, bide şööle ucuzundan havalı mont bulunursa alınacak... yav benim oğlan benden habersiz sigaraya başladı galiba. şimdi bir kustu hep balgamlı... neyse artık rahat uyur bu gece 5 gündür çıkarmaya uğraşıyordu.
iyi olmuş balgamının çıktığı canım

kızlar benım koca evde yıne bugun
yanı bu bılg dokunamamak demek oluyo
alıntı yapmıstım kalkınca kapatmıs zorla markete yolladım
fılız ıyı gezmısssın masallah
bebeklerı az kılo alanlar takılmayın bu kadar ac olsalar zırlarlar sıcaklardan dır ek gıda verenler sevmıyolardır vs vs
bısey daha vardı aklımda unuttum ha hatırladım valla ben hıc bır gezmemden gerı kalmıyorum
hele ramazan bıtsın ankara annelerıyle bulscaz
bugun sabah uyandıgımdan berı basım dönuyo
kasıklarımda felaket agrı
2 gun gecıktı heran orucum bozulabılüüüüüüü
korkmuyorum çunku kendımı kısırlastırdım ya
acelesı yok ramazan bıtene kadar olmasada olur
hadı by by

hımm Allahtan benimki karışmıyor pc ye. hatta bazen kk yla benden çok ilgileniyorsun bile diyor:)
bari 3 saat daha dayansın canımya nerdeyse yarılamışsın yolu
kordonlarını mı bağlattın canım? benim teyzemin gelini öyle hamile kaldı da

slm millet....
ananesi bugun oğluma salıncak almış....aman ya rabbi nası guzel nası hoşuna gitti....
yemeğini orda yedi,uykusunu orda uyudu,acayip mutl gözüküyordu...ve bölelikle carsafta sallama olayı bitti inlşh....
ya eğr sallama işinden kurtulursam varya acayip mutlu olurum ellerim kopuyordu çünkü

gecmişi okudum azcok aklımda kalanlar....

filizcim: sefan olsun bacım ohhh ne guzel gezmişin bayıldım olsun bebeli kadınız napak ancak bukadar ....
refiş: sakın netden bakıpta aklını bulandırma sakınnnn.....
zeyno: canım dun akşamda konuştk kuzide böle huysuz sanırım bir geçiş dönemi bunuda talatıcaz inşlh
aysegul:canım ben şuan 6-9 kullanyourm sen bence 9-12 al....birde ben mont aldım iki tne daha kullanılı geliyo sanki bana ....

hımm Allahtan benimki karışmıyor pc ye. hatta bazen kk yla benden çok ilgileniyorsun bile diyor:)
bari 3 saat daha dayansın canımya nerdeyse yarılamışsın yolu
kordonlarını mı bağlattın canım? benim teyzemin gelini öyle hamile kaldı da
evet 3 üncü sezeryan ya 100 de 4 ihtımalmıs orucumuda bozmadım bu arada görunurde bısey yok
slm millet....
ananesi bugun oğluma salıncak almış....aman ya rabbi nası guzel nası hoşuna gitti....
yemeğini orda yedi,uykusunu orda uyudu,acayip mutl gözüküyordu...ve bölelikle carsafta sallama olayı bitti inlşh....
ya eğr sallama işinden kurtulursam varya acayip mutlu olurum ellerim kopuyordu çünkü

hayırlı olsun cok sevındım senın adına
enım buyuk oglumunda vardı
çok rahat oluyo
bennuyada almayı dusumnustum sımdılık ana kucagı yetıyo 1 ay sonrada örumcek alırım
gule gule kullanın:nazar::enbuyukkk:

merhaba kızlar
zeynepcım ıdılde gızos gıbı cok huysuz bu ara sureklı cıglık atıyo sureklı mızmız emmek desen zorbela agzına memeyı yapıstırıyom gunduzlerı cok az emıyor gecelerı uyku sersemı guzel emıyor 4. Ay kontrolunde hıc kılo almaıstı 15 gun sonra tekrar gel demıslerdı bakalım yarın gıdıcez ne durumdayız ıns. Azcıkta olsa almıstır yavrum halbukı sutumde var ama anlamıyorum nıye bole oluyor ıns. Atlatıcaz bu zamanları

hayrıyecım fılızcım sefanız olsun valla ne guzel gezın bol bol

ozgecım salıncagınızı gule gule kullanın tatlım

arkadaşlar ne yapıcagımı bilemez haldeyim oğlum 19 nisan da doğdu 1 hafta öncesine kadar hersey yolundaydı bir haftadır uyanıkken ne süt içiyo nede biberonla mama yiyo ancak uyuyacak ki karnını doyurabilim hastada degil ne yapıcam bilemiyoum bu konuda deneyimi olan arkaşımız varmı acaba

arkadaşlar ne yapıcagımı bilemez haldeyim oğlum 19 nisan da doğdu 1 hafta öncesine kadar hersey yolundaydı bir haftadır uyanıkken ne süt içiyo nede biberonla mama yiyo ancak uyuyacak ki karnını doyurabilim hastada degil ne yapıcam bilemiyoum bu konuda deneyimi olan arkaşımız varmı acaba

merhaba, ben yaşamıyorum öyle bir problem ama snırım aramızda da o boyutta yaşayan yok. bütün bebeklerimizde bir emme yani emmeme problemi başladı ama. normalmiş... bekliyoruz düzelmelerin.

kızlar kuzey ağzına herseyi görturmeye başladı dişler felaket kaşınıyo anlatamam...
bize doktor sölemişti temiz hiç kullanılmamış bir bezi soğuk suyla ıslatıp diş etlerine kompres yaptık cok hoşuna gitti...
şimdi kendi elinde ağzına göturuyor....

Back
X