2010 Nisan Anneleri

kızlar kuzey ağzına herseyi görturmeye başladı dişler felaket kaşınıyo anlatamam...
bize doktor sölemişti temiz hiç kullanılmamış bir bezi soğuk suyla ıslatıp diş etlerine kompres yaptık cok hoşuna gitti...
şimdi kendi elinde ağzına göturuyor....

anam sorma benim efecim de hep elleri agzinda sankim alt dis etleri sisimis gibi yavrukum dis cikarcek artik benim,kuziyide yerim ben yaaa düsünsene ilk disleriyle resimleri koysak suraya millet dis görse demi:emir_bebek:

iyi geceleeerr.... bebelerimi uyutup bi uğrıyım dedim :))
ama açık kimse yok şu anda..

serapçım.. çok saol tatlım.. geçmişe yetişemiyorum artık.. kusuruma bakma nolur.. sayılı dakika kalabiliyorum bilg. başında artık... ay tatlım bende öyle olduğunu düşünmek istiyorum yaa.. tam hafifledi derken sabahtan beri felaket ağrı var yine.. bide uçlanıcak da çıban olucak gibi bi durumu var .. amaann neyse ne işte.. kolumu kaldıramıcak kadar ağrı yaparmı yağ bezesi bilemiyorum ama kötü bişey olsa ağrı olmazmış.. en azından o konuda rahatım :)))

özgecim... salıncağınızı güle güle kullanın tatlım.. bizim ablamızdan kalan bi tane var.. şu anki modallerle kıyaslanmaz bile ama ben feci rahat ediyorum tabi sadece uyuturken :)) yoksa belin,i kaldırıp kendini aşağı kaydırıyo sıpa :))

hemeenn çağan ege bey in resimlerine bkıyoruz güzelim :))

iyi geceler kızlarr
eşim daha gelmedi daha doğrusu iftardan sonra tekrar işe gidiyor bende size bir bakayım dedim

arkadaşlar ne yapıcagımı bilemez haldeyim oğlum 19 nisan da doğdu 1 hafta öncesine kadar hersey yolundaydı bir haftadır uyanıkken ne süt içiyo nede biberonla mama yiyo ancak uyuyacak ki karnını doyurabilim hastada degil ne yapıcam bilemiyoum bu konuda deneyimi olan arkaşımız varmı acaba
canım Allah kolaylık versin oğlumunda iştahı azaldı ama bu boyutta değil o yüzden bilemeyeceğim
kızlar kuzey ağzına herseyi görturmeye başladı dişler felaket kaşınıyo anlatamam...
bize doktor sölemişti temiz hiç kullanılmamış bir bezi soğuk suyla ıslatıp diş etlerine kompres yaptık cok hoşuna gitti...
şimdi kendi elinde ağzına göturuyor....
maşallah kuzeye

serapçım.. çok saol tatlım.. geçmişe yetişemiyorum artık.. kusuruma bakma nolur.. sayılı dakika kalabiliyorum bilg. başında artık... ay tatlım bende öyle olduğunu düşünmek istiyorum yaa.. tam hafifledi derken sabahtan beri felaket ağrı var yine.. bide uçlanıcak da çıban olucak gibi bi durumu var .. amaann neyse ne işte.. kolumu kaldıramıcak kadar ağrı yaparmı yağ bezesi bilemiyorum ama kötü bişey olsa ağrı olmazmış.. en azından o konuda rahatım :)))
refiyecim çıbanda olabilir benimde koltuk altımda 3 tane çıkmıştı ve felaket ağrı yapmıştı sonra lokal anestezi ile almışlardı
Selammmmm sonunda babamızdan izin koparıp oğlumun fotolarını koydum face.
hemen bakayım
msn ' eeee gelünn bacular......
gelelimm
slm millet....
ananesi bugun oğluma salıncak almış....aman ya rabbi nası guzel nası hoşuna gitti....
yemeğini orda yedi,uykusunu orda uyudu,acayip mutl gözüküyordu...ve bölelikle carsafta sallama olayı bitti inlşh....
ya eğr sallama işinden kurtulursam varya acayip mutlu olurum ellerim kopuyordu çünkü
hayırlı olsun salıncağınız
merhaba kızlar
zeynepcım ıdılde gızos gıbı cok huysuz bu ara sureklı cıglık atıyo sureklı mızmız emmek desen zorbela agzına memeyı yapıstırıyom gunduzlerı cok az emıyor gecelerı uyku sersemı guzel emıyor 4. Ay kontrolunde hıc kılo almaıstı 15 gun sonra tekrar gel demıslerdı bakalım yarın gıdıcez ne durumdayız ıns. Azcıkta olsa almıstır yavrum halbukı sutumde var ama anlamıyorum nıye bole oluyor ıns. Atlatıcaz bu zamanları

hayrıyecım fılızcım sefanız olsun valla ne guzel gezın bol bol

ozgecım salıncagınızı gule gule kullanın tatlım

yurdagülcüm yusufta aynıydı şimdi biraz daha azalarak devam ediyor huysuzluğu

ızlar alıntıları yapalı belki 3 saat oldu ancak cvp yazabiliyorum.sabatan beri mızmız olan ve hep kucak isteyen oğlum akşam çıldırmışcasına ağladı neden bilemedm.karın ağrısı mıydı,kulak ağrısımıydı yosa diş miydi anlayamadm.kucakta duruyo ama yatırdığında ağlıyo çok ta uykusu vardı uyuyamadı.en son dişlerine calgel sürdüm biraz daha oynaştk uyudu kıyamam ya çok üzüldm ağlamasınasenağlama

dünürcüğüm nasılsın canım yaa gizoş beni deli ediyo yaaa bu kız neden beslenmek istemiyo gece uykusunda yiyo ama gündüz emmiyo mama yemiyo deliricem yaa neden ferahn bir anne olamıyoz millet emzirdiği saati bile tutmaz anam biz herbişeyini hesap ediyoz geçen akşam bizde dediğim gibi yayladaki bebişler ne doktor yüzü görür ne bakım maşallahları olur bizimkilere ne oluyo böyle yaa

ahh hayriyeciğim sorma keşke huzursuz olsa çekmeye razıyım emmek istemiyo mam istemiyo dellencem yaa off off devamlı oyun oynayacağız gözünün önünde olunca iyi ama olmayınca kıyameti koparıyo canım yaa şu an yanımda nasıl bir çığlıklar atıyo bana bakarak oyun oynuyo yaaa

dünürcm ya telde de dedimya çocuklar dönem dönem böyle geçişler yapacaklarmş.gerçekten yemiyo emmiyo hiç ya sideyken üzüldm baya inşallah yarn dr dan iyi haberlerle gelirsiniz.....bizim oğlanda çok ağladı bu akşam noldu anlayamadm

saol tatlım.. inşallah bisorun çıkmıck.. :Saruboceq:

valla tatlım kakao da kafein de içeren şeylertüketiyorum bolca :) aman ondan olsun da çikolatayı,kolayı,kahveyi bırakıveririm nolcek...

gün içinde verebilirsin bence.. bende utkuya gazlı olduğu dönemde kimyonlu rezeneyi sabahtan yapıp kendim içiyodum. ona da 30 cc lik biberonu gün içinde bitirtmeye çalışıyodum.. sorun olmz diye düşünüyorum... inşallah en yakın zamanda bu geçiş dönemini atlatınca huysuzlukları biticek bebelerin.. bu arada göktuğ paşaya maşallah :nazar:

refiye hiç netten araştırma öyle şeyleriiii benimde ilk kadın doğum uzmanıyla tanışmam kist nedenliydi.polikistik over vardı bende netten araştrdm kesinlikle böyle insanların bebeği olmaz diyordu nette.dr um net yasağı getrdi sonra bana, ordan öğreneceğine aç telefon bana sor diyodu dr um.çok kafa karıştırıyo net ya.inşallah bişeycik çıkmayacak:Saruboceq:

rezeneyide dr un gaz sancısı için verdiğini sanmıyorum biraz kaka problemi vardı göktuğun.gaz çıkartması iyiydi yani yalnız acayip kokulu falan deyince verdi sanırım günde 100 ml diyoki 1 çay bardağı.çok fazla gibi bizimki mama kaşığıyla 10 kaşık ancak içmişttr.hergün ver diyo ama içmiyo zaten daha az yaparm bundan sonra yada sıkıntısı olduğu zaman yaparm.bugün dediğin gibi biraz gündüz biraz akşam verdm diyorumya çok az içti.......çok sağol güzel dileklerin için.utkuyada koca bi maşallah benden Allahım :nazar: dan saklasın.çok güzel bi çocuk.hatta dün gece rüyamda gördüm ikinizide baya sevdm utkuyu yedm resmenopuyorumnanaktan

kızlar bu akşam oğlum çok ağladı dedim ya böyle kıza kıza ağlıyordu.sanki bize söyleniyor gibi.........baaaaaaaaaaabbaaaaaaaaaa dedi birkaç kez.annnnneeeeeeeee yi çok söylüyo zaten birde değişik sesler çıkartmaya başladı.
ehhhhhh..........
ahhhhhhhhhhh........
yeeeeeeeeeeee...........
daha vardı ama unuttum çok değişik ya ama çok ta güzel

bu arada belim sırtım bacaklarm ağrıyo sanki adet olcakmışım gibi hadi inşallah yaaaaaaaaaaaaaa...olayım artık adet.......

iyi geceler arkadaşlar geçmiş yine çok birikmiş ben ancak bu satte girebiliyorum .
tüm bebeler huzursuz sanırım havalardan olsa gerek ama biz anne olarak bilsekte çok üzülüyoruz işte

Refiyeciğim içini ferah tut umarım basit bişey çıkacaktır
Kuzey beyin salıncağı hayırlı olsun ,güle güle binsin ,
ha size bir kaynana olayı da benden :)) okullar açılınca gelip çocuğuma bakacak kaynana çok akıllara zarar bir fikir üretmiiş bugün paylaştı bizimle ,neymiş biz kızı onlara bırakacakmışız hafta sonları alıp eve götürebilirmişiz istersek akşamları sevip gidermişiz vs vs.çok güldü kocam rüyanda gör dedi .akşam evimde sevip koklayıp yatırmayacağım çocuğu ne diye yaptım dedi ve bana da bişey söylemeye gerek kalmadı ,

Arkadaşlar biz bugün apar topar izmire götürdük İLKİM i ege üni deprof Raşit Vural Yağcı gastroontoloji ve beslenme uzmanı kendisi ,bildiğiniz gibi kızımın ishalı kusması gazı hiç bitmedi birde artık emmek istemiyordu dr hemen teşhisi koydu ki onca antibiyotiği boşa kullanmışız Laktoz intolerans alerjsi varmış.benim sütümdeki süt şekerini miğdesi eritemiyor ve haliyle sürekli ishal kusma bulantı vs oluyor .bu yüzden de emmek istemiyor beni .benim süt ürünleri tüketmem yasaklandı diyet gibi bişey verdi birde kızıma laktazim diye bir damla .bakalım inşallah geçer de kurtulur kızım .
bu belirtiler varsa dr danışıp basit bir tahlille sonuca ulaşabiliyorsunuz arkadaşlar

kızlar bu akşam oğlum çok ağladı dedim ya böyle kıza kıza ağlıyordu.sanki bize söyleniyor gibi.........baaaaaaaaaaabbaaaaaaaaaa dedi birkaç kez.annnnneeeeeeeee yi çok söylüyo zaten birde değişik sesler çıkartmaya başladı.
ehhhhhh..........
ahhhhhhhhhhh........
yeeeeeeeeeeee...........
daha vardı ama unuttum çok değişik ya ama çok ta güzel

bu arada belim sırtım bacaklarm ağrıyo sanki adet olcakmışım gibi hadi inşallah yaaaaaaaaaaaaaa...olayım artık adet.......

ne güzel ya doğdu doğacak derken ilk kelimelerini yazıcaz burdan yaff

çok çok geçmiş olsun canım.inşallah tez zamanda düzelir kızın.çocuklar hasta olunca insan çok kötü oluyor.ağladıklarında kahroluyor.konuşsalar anatabilseler dertlerini iyide şimdi zor oluyor ya.birde gözlerinden yaş gelmiyor mu o an bitiyorum resmen.mahvoluyorum

Neslı çok gecmıs olsun bıran önce duzelır insallah yavrun
bılemıyoruz kı hangı dr gıtsek
her sölenene ınanıyoz

Son düzenleme:
Back
X