Fundacım iyi yapıyosun kız tavrını aferin. Ama çok da uzatma haa. Fazla naz aşık usandırır derler ya:))
Oyuncak halı
Oyuncakbiziz.com | Herşey çocuklar için ! ! ! | Ürünün Büyük Resmi sitedeki halı mı?
İlgilenmek lazım kocayla da tabii:) Bilgisayarlar çıktı çıkalı sanal iletişim revaşta zaten. Neredeyse aynı evdeki insanlar birbirlerine mail atacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kaynanan mı diyor bu kapı tozlu lafını? Senin gibi bebekli kadına. Ben de öyle kaynana olsa yolarım ben onu. kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile Allahtan karışmıyor fazla
[
. Kaç yaşındasın meltem? insanın moralini bozma yahuuumafoldumben
özgurcugum bı seyı yanlıs anladın galıba 33 yasındayım ney yapmısım moral bozacak anlamadım valla
Geçmiş olsun canım. Ah bu kocaların gece nöbetleri. Çalışmaları da lazım aman çok zor. Bizimki de gece çalıştığı zaman zor oluyor. Şimdilik anneme gidiyoruz. Ama ben işe başlayınca çok ters olacak. Gidemeyiz o zaman mecbur evimizde kalıcaz

(
Yerim ben şenin payramlığını. Güle güle giy balımm
Hafta sonu Kadıköyden hem kendime hem çocuklara alış veriş yaptım. Neyse eski bedenime yaklaşıyor gibiyim. Biraz daha gayret etmem lazım. Bir gardrop giysiyi atcek değilim ya. ZAyıflanıp eski giysiler tekrar giyilecek. (Eski dediğime bakmayın haa, hepsi yeni yeni küçücük kalmış kıyafetler) Azmetmek, sabretmek lazım. SAbrın sonu selamet hadi bakalım:)):lepi:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Oğluşuma da pantolun üstüne de sweat shirt aldım ama bu sıcakta bayılır mı onunla acaba. Ne yapayım önümüz sonbahar diye herhalde hep giysiler uzun kolluydu. Denemek için bile giydirdiğimde kıyameti kopardı. Çocuk en fazla bodyle duruyo ya. Bıraksam hep çıpıldak durcek. Seksi şempazesositososito
Haftaya da kızımın okul alışverişini yapacağız teyzoşları. Okula başlayacak kızım artık. Çok heyecanlıyız :teytey::teytey: