2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlarr.. iyi pazarlar herkese... utku sabah uyandı ateşi var gibiydi.. ölçtüm 37.8 çıktı.. biraz bekledik.. alt üst değiştirdik 37.6 ya inmişti..
ama huysuzluğu fln bi sıkıntısı yok... hava feci sıcak... sıcaktan olmuş olabilir diye düşündüm.. emdi uyudu az önce.. biraz daha beklemedeyim müdahele etmek için... uyandığındaki duruma göre banyo ve şurup olayına giricem...

herkese iyi günler..

ateşimiz 37.2 :) düşüyoo.. sanırım sıcaktan yada ne bilim dişten mi acaba.. neyse düşsün de :))

çağan ege.... bal suratt bayramlığını güle güle giy tatlım.. çok şeker.. ne yakışıklı olucak kimbilir içinde... foto bekliyoruz bayramda...

denizim... canımm ohh pantolonlar ayakkabılar alınmış.. bizde daha bi icraat yok.. ya kanz yada lcw bi uğrıcaz ama bakalım.. bugün kociş evde belki,m gideriz.. ama bence sıcak olucak bayram yaa.. mersinde pişmesin paşam uzun kolluyla... bide kısa kollu bişiy alırsın duruma göre bakarsın olmazsa.. sağlıkla giysin mehmet salihim...

meltem... eda bazen çok işe yarıyo bazen de işine gelmiyo hiiç oralı omuyo.. ama genelde kardeşini oynatmayı seviyo ço k şükür.. hala kıskançlığımız devam etse de azalması sevindirici.. utku da bayılıyo ablasıyla vakit geçirmeye... kardeşimden evet bayadır baydım milleti diye yazmıyom.. bolu da işte şu anda.. kartalkaya ya gitme ihtimali vardı ama komutanı da bursalıymış.. sen biyere gitmicen.. land şöförü bizimki ama sivil doblo kullancan demiş.. sanırım komutanı kendi özel şöförü yapıcak durum onu gösteriyo.. şimdilik memnun herşeyden şükür.. bayram temizliğinde bitmiş ohh.. ben daha el atmadım bişye.. zaten evde olmuyoruz bayramlarda.. 1.gün annemlerde sonrasında bayram sonuna kadar kocişin köyünde...

yurdagülcüm.. canım maşallahh sende temizliği bitirmişsin.. ben mi tembelleştim ayool.. günlük işlerimi bile zar zor yetiştiriyorum.. eşimde iftara 10 dk. kala evde oluyo. bu aralar hiç yardımı olamıyo bana yani.. neyapalım tatlım yaa.. çocuklarım sağlıklı iyi olsunda iş bugün olmazsa yarın artık :))

funda... halınız hayırlı olsun.. güle güle oynasın oğluşun.. fiyatı da uygunmuş...

arkadaşlar merhabalar bende katılabilirmyim sizle muhabbetini çok hoş şimdiden herkese hayırlı günler diliyorum 28 nisan annesiyim bende keşke daha önceden size katılsaydım okadar sorunlu geçtiki şu 4 ayım inşallah bundan sonra konuşçak arkadaşlarım olur
sevgiler

arkadaşlar merhabalar bende katılabilirmyim sizle muhabbetini çok hoş şimdiden herkese hayırlı günler diliyorum 28 nisan annesiyim bende keşke daha önceden size katılsaydım okadar sorunlu geçtiki şu 4 ayım inşallah bundan sonra konuşçak arkadaşlarım olur
sevgiler

hoşgeldin aramıza a.s.

kızlar bu akşam fundalardayız iftara göktuşla gizoş tekrar buluşuyo :))

slm kızlar...
ooo gizemle göktuş gene buluşuyo maşalh size y nazardan sakınsın allah;ohhh buluşamayanlar çatlasınlar...
bu arada kuzide yeni uyandı sayılır didiyoz byramlık bkacaz....
öpüyoruz...

sevgiler

merhaba cnım hosgeldin... ne demek tabiki katıldın bile:)))))))))))
bundan sonra guzel paylaşımlar yaparız inşlh...ooo arkidiş konuşmak mı sen konuşmak iste yeterki.....
sewgiler:))))))))

günaydın kızlarr.. iyi pazarlar herkese... utku sabah uyandı ateşi var gibiydi.. ölçtüm 37.8 çıktı.. biraz bekledik.. alt üst değiştirdik 37.6 ya inmişti..
ama huysuzluğu fln bi sıkıntısı yok... hava feci sıcak... sıcaktan olmuş olabilir diye düşündüm.. emdi uyudu az önce.. biraz daha beklemedeyim müdahele etmek için... uyandığındaki duruma göre banyo ve şurup olayına giricem...

herkese iyi günler..

slm refis ve diger arkadaslarr,burda havalar sogudu disarsi buz dami gbi esiyo sonbahar geldi bilemmm...efecimde huysuz bikac gündürlü alt dis etleri kabarmis dün pek bisey yemedi aksamda huysuzdu epeyce bugün biraz sakin utkusumunda dilseri cikiyo olmasingamyoncuiremsu

mrb filizcm tek sen onlinesın..nasılsın?yaw canım bu erkekler hep böyle ya.walla bizim yaptıklarımızı yapsalar öldük bittik derler sanırım.en azından benimki der.biz hala limoniyiz yardım ediyo,bulaşık mak. boşalttı yıkancakları koydu, meyva soydu getirdi falan.konuşmaya çalışıyo oğlan için sallayalm falan diyo bikaç defa mecburen konuşmak zorunda kaldm ama tavrım net devam ediyo valla.çok kırılmışım bu sefer.gerçi şu son 2 olayda o kadar kırıldım ki içimden bişeylerin koptuğunu anladm.saygı kalmamış gibi.......

tuğbacm kaynanalara bazen halt yemek düşüyo ona neymiş canım.alda eline bez sil o zaman yapamıyordur bebekle de.iyi valla en sinir olduğum şey.ona ne ki.

dünürcm tekrar geçmiş olsun canım.dikkat et sen yinede ateşine falan.kuru öksürük bazen soğuk algınlığına çevirebiliyo.bu arada salıncağı aldk.bi yeri hatalı çıktı.turgut bakmadan almış p.tesi değişecek.........

burcucum kıyafet 10 numara valla.biz almadk daha eşimde tam böyle bişey istiyodu oğlana.görse bayılır ama konuşmadığımız için söylemicem.yarın bizde bayramlık almaya gitcez oğlana.........

yurdagülcüm ve meltemcm maşallah size ya.hangi ara yapıyosunuz bu işleri benim sessiz sakin oğlum giittti 1 haftadr yerine sürekli mızmız bi oğlan geldi.1 dk durmuyo ya.bugün mesela çok sessizdi şaşırdm acaba çocuk hasta mı diye akşam eski haline geri döndü.ben yapamıyorum daha önümüzdeki ay kadın alcam yarım gün.............

heeee bide kızlar oğluma bi oyuncak aldım ismi eğitim halısı.üzerinde 18+ yazıyor.biraz erken ama çok güzel tavsiye ederim.bi ara facee atarım fotosunu.........böyle oyun halısı gibi.düğmeye basıyosun hayvan sesleri çıkıyo,yine basıyon rakamlar,harfler,müzik notaları falan varayrıcana çok uygun geldi bana 21 tl ydi bilginize....diyeyim dedim konuşmuştukya burdan.heeeeeeeeee dediğim gibi erken ama zaten 7-8.aydan itibaren hayvan seslerini öğretmeye başlayacaktm ben.birde şurda 1-2 ay sonra oturmaya başlayacaklar iyi olur.benimki baya dikkat kesildi özellikle hayvan seslerine

Fundacım iyi yapıyosun kız tavrını aferin. Ama çok da uzatma haa. Fazla naz aşık usandırır derler ya:))
Oyuncak halı Oyuncakbiziz.com | Herşey çocuklar için ! ! ! | Ürünün Büyük Resmi sitedeki halı mı?

selam kızlar bugün hiç bakamadım yemekti işti derken akşam oldu ee bu akşam eşim patlak verdi sonunda 3-4 gündür gece 1 de kapıyom pc yi bu akşam diyoki ben gelene kadar ne yaparsan yap ben geldikten sonra benle ilgilen pc iile değil malesef bundan sonra akşam giremeyecem eşim gelene kadar
ayy gece sohbetlerine arada katılırım artık eşimi üzmim demi benimle sohbeti özlemiş bey efendi neyse herkese ii akşamlar göörüşürüz yarın sabah artık

İlgilenmek lazım kocayla da tabii:) Bilgisayarlar çıktı çıkalı sanal iletişim revaşta zaten. Neredeyse aynı evdeki insanlar birbirlerine mail atacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm nisan anneleri uzun zamandır gorusemedık . . .
jalecim gecmiş olsun damadım nasıl suan neyı varmıs öpuyorum cok fazla okuyamadım
fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yalnız degılsın guzelım bızde ogun fecı sekılde tartıstık odamdakı aynanın onundekı herseyı gece 1 de yere fırlattım herseyı söyledık bırbırımıze gırdık bıtsın dedım ya yeter ac bosanma davasını dedım herseyı söyledık o kadar agladım kı cok anlayıssız oluyolar bazen genelde kaynanamla konusunca cok degısıooooooo ama yınede bana laf dedırtmıo ama onun söyledıklerıyle bana tavr yapıo ama cıddı cıddı bıtsın dedım gelmıcem dedım defolcam gıtcem yalvaracaksın dedım lanet olsun yyaaaa bu en basıt laflar agza alınmıcak kelımeler sarfettık . ama sonra gonlumu almayı basardı allah kımseye yasatmasın ama oluyıo ıste cok kötu ya yemın edıyorum aglamaktan bıle bıktım bende bakıorum mıllet ne kadar mutlu acaba onlarda böyleler mıllete karsı ıyı gıbımı gorunuyolar dıorum ama bılmıyorum aklım kalbım karmakarısık sevıyorum ıste sevmesem bı an katlanmam . gelmıs bana kapı tozlanmıs dıo bende ogluna dedım bana dıene kadar kendı portmantosundakı toza baksın dedım söyle karısmasın dedım yeter ya yeterrrrrrrrrrrrrr dıe patlıcam bı gun az kaldıııı neyse ben cıkıorum kocıs hasta ben gıtcem dıe uzuldun dıorum ıyılestım dıo sevıorumm yınede allah kımsenın mutlulugunu bozmasın su mubarek gunlerdee kendınıze ıyı bakın hasta olanlarada cok gecmıs olsun opuyorum sızı ve meleklerınızzııı

Kaynanan mı diyor bu kapı tozlu lafını? Senin gibi bebekli kadına. Ben de öyle kaynana olsa yolarım ben onu. kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile Allahtan karışmıyor fazla

[
elınle damaklarına bastır rahatlıyomu dişse rahatlar
azcık ver agrı kesıcı 1 cay kasıgı bısey olmaz[/QUO

anam da diyor damagina bak diye ama ben bakamiyom korkuyorum yanlis ters bisey yaparim diye agzi kucucuk elim kocaman akannehir

ahh bu kaynanalar ahhh ahh sendemi dertlisin hemserim yafff... kapidaki tozmus sen cocuklu bikadinsin bizim evi afedersin b... goturuyor kime ne ev benim toz benim goca benim ne maydonoz oluyosun degilmi ama.. bizim evde de bugun soguk ruzgarlar esti ama neyse kisa surdu bizimde bi huyumuz vardir hic uzatmayiz tartisiriz konusurz orda kalir biri siritinca hemen digeride guler hersey tatliya baglanir benden sana tavsiye olaylari hic buyuutup uzatma sonra oyle bi noktaya gelir ki dusunursun ya bu is nerden baslamisti konu neydi diye sinirlendikce eski defterler acilir agir laflar soylenir sonra uzulecegin yuzunu kizartacak birsey soyleme sakin ..benden sana buyuk abla hatta teyze tavsiyesi ayy koca kadin oldum ya:avrat oldum uhuhuhuhuu:sinifsinif:

. Kaç yaşındasın meltem? insanın moralini bozma yahuuumafoldumben

slm kızlar dün annemlerde kaldım eşim nöbetçiydi bende gizoş hastalanır falan diye orada kaldık kızımla sağolsun anneciim bir saniye yanlız bırakmadı gece bizimle aynı odada yattı benim ne kadar pimpirikliolduğumu biliyo gizoş öksürüğüne devam etti yine sabah eşim işten gelir gelmez annemlere geldi hemen bizde başka bir doktora daha gösterelim dedik annem eşim falan gittik kızımın hava değişiminden boğzları kızarmış o yüzden öksürüyomuş antibiyotiğimizi değiştirdi öksürük şurubu verdi 1 hafta sonra kontrolümüz var bakalım inşallah düzelir ama maşalahı var şu an ara ara öksürüyo uyurken çok fazla oluyo ddim doktora oda gripli falan biride yaklaşmış olbilir dedi ondan öksürür dedi ciğerleri şükürlr olsun temiz bronşit gibi değilmiş inşllah rabbim en kısa zmnda şifa verir elim kolum kalkmıyo artık kafam allak bullak ne yediğim ne içtiğimi biliyorum sadece kızım herşeyim o benim yaa herşeyimmafoldumben

Geçmiş olsun canım. Ah bu kocaların gece nöbetleri. Çalışmaları da lazım aman çok zor. Bizimki de gece çalıştığı zaman zor oluyor. Şimdilik anneme gidiyoruz. Ama ben işe başlayınca çok ters olacak. Gidemeyiz o zaman mecbur evimizde kalıcaz:((

GÜNAYDIN TEYZOŞLAR ANNEM BANA BAYRAMLIK ALDI.SİZEDE GÖSTERMEK İSTEDİM.
URL=http://img820.imageshack.us/i/bzptcwbwkkgrhgohd8ejlll.jpg/]
bzptcwbwkkgrhgohd8ejlll.jpg
[/URL]

Yerim ben şenin payramlığını. Güle güle giy balımm

Hafta sonu Kadıköyden hem kendime hem çocuklara alış veriş yaptım. Neyse eski bedenime yaklaşıyor gibiyim. Biraz daha gayret etmem lazım. Bir gardrop giysiyi atcek değilim ya. ZAyıflanıp eski giysiler tekrar giyilecek. (Eski dediğime bakmayın haa, hepsi yeni yeni küçücük kalmış kıyafetler) Azmetmek, sabretmek lazım. SAbrın sonu selamet hadi bakalım:)):lepi:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Oğluşuma da pantolun üstüne de sweat shirt aldım ama bu sıcakta bayılır mı onunla acaba. Ne yapayım önümüz sonbahar diye herhalde hep giysiler uzun kolluydu. Denemek için bile giydirdiğimde kıyameti kopardı. Çocuk en fazla bodyle duruyo ya. Bıraksam hep çıpıldak durcek. Seksi şempazesositososito

Haftaya da kızımın okul alışverişini yapacağız teyzoşları. Okula başlayacak kızım artık. Çok heyecanlıyız :teytey::teytey:

Son düzenleme:
serapçım... canım demek orda havalar serin.. burda halaa yanıyoz ayoll.. 40 derece bugün.. ayy sahi yeğenim dün polonyaya gitti..üni. gönderdi 6 aylığına... size yakınmış sanırım çünkü hamburgda halamlar var. onlara gitmeyi düşündüğüne göre :) diş olabilir tatlım.. utku nun da alt ve üstte tabiri caizse köpek dişleri kabardı ama ben onları değil alt ön dişleri beklediğimden patlayıp patlamadıklarına bakıyorum sadece :) inş. hepsi sırayla gelir ama belirli bi sırası da yokmuş aslında dr.öyle dedi..

irmako.. isim özgür dü yanlış hatırlamıyosam.. yanlışsa da kusuruma bakma :) hayırlı olsun cicileriniz ve ablanızın okulu.. benim kızımda 2. sınıfa gidicek bu yıl teyzesi.. sizin yaşıycaklarınızı biz geçen yıl yaşadık.. psikolojik anlamda hmileliğim stres ve sinirle geçti 1.sınıf sayesinde :)) bir sorun olduğunda cvplarımla yardımcı olmaya çalışırım :)

amanın aman ya.....oğlumun gazı bitsin diye Allaha ne kadar çok dua etmiştim şimdi gaz bitti diş başladı.1 tane çıktı daha çıkacak herhalde çok huzursuz çok ağlıyor.çocuk büyütmek ne kadar zormuş yaa..biz ne zaman rahatlayacağız kızlar bilen var mı acaba???
eşim salıncak almış babyhope 80 lira aklınızda bulunsun benim hoşuma gitti:))

slm kızlar nasılsınız hayırlı pazarlar hepinize bugün burası çok güzel güneşli ve sıcak gizoşu sıcakları bulmuşken banyıo yaptırdık babasıyla 4 gündür koktu kızım valla hastalanır diye yaptırmadım şu an gizoş iyi sayılır geçmiş olsun dileklerinde bulunan bütün herkese çok teşekkür ediyorum rabbim bebişlerin hastalıklarıyla sınamasın bizleri inşallah ilaçlara devam ediyoruz öksürük ve antibiyotiğimize inşallah 1 hafta sonraki kontrollerinde kızım iyi olmuş bir şekilde evimizwe döneriz başından ayrılmıyorum kuzumun ne yediğimi nede içtiğimi biliyorum valla ne zormuş anne olmak yaa:((
ınsallah cabucacık kavusur gızemcık saglıgına
dünürcüğüm canım benim bizde aldık salıncak eşim almış gerçi benden habersiz ben diyordum alalımmı falan diye dün hepsiburadadan almış siparişini vermiş 5 yaşa kadar kullanaılabiliyomuş biliyosun canım bizim kız hamağa alıştıya bizim için çok iyi olacak valla yatıyomuş hemde oturabiliyomuş bu arada bugün gelebiliriz size bakalım canımcım haber vereceğim canım benim

sevgiler
hosgeldın aramıza betulmu adın ınsallah bundan sonra guzel gecsın gunlerın
Fundacım iyi yapıyosun kız tavrını aferin. Ama çok da uzatma haa. Fazla naz aşık usandırır derler ya:))
Oyuncak halı Oyuncakbiziz.com | Herşey çocuklar için ! ! ! | Ürünün Büyük Resmi sitedeki halı mı?

İlgilenmek lazım kocayla da tabii:) Bilgisayarlar çıktı çıkalı sanal iletişim revaşta zaten. Neredeyse aynı evdeki insanlar birbirlerine mail atacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kaynanan mı diyor bu kapı tozlu lafını? Senin gibi bebekli kadına. Ben de öyle kaynana olsa yolarım ben onu. kaydirigubbakcemilealsanaalsanasmile Allahtan karışmıyor fazla

[

. Kaç yaşındasın meltem? insanın moralini bozma yahuuumafoldumben

özgurcugum bı seyı yanlıs anladın galıba 33 yasındayım ney yapmısım moral bozacak anlamadım valla

Geçmiş olsun canım. Ah bu kocaların gece nöbetleri. Çalışmaları da lazım aman çok zor. Bizimki de gece çalıştığı zaman zor oluyor. Şimdilik anneme gidiyoruz. Ama ben işe başlayınca çok ters olacak. Gidemeyiz o zaman mecbur evimizde kalıcaz:((

Yerim ben şenin payramlığını. Güle güle giy balımm

Hafta sonu Kadıköyden hem kendime hem çocuklara alış veriş yaptım. Neyse eski bedenime yaklaşıyor gibiyim. Biraz daha gayret etmem lazım. Bir gardrop giysiyi atcek değilim ya. ZAyıflanıp eski giysiler tekrar giyilecek. (Eski dediğime bakmayın haa, hepsi yeni yeni küçücük kalmış kıyafetler) Azmetmek, sabretmek lazım. SAbrın sonu selamet hadi bakalım:)):lepi:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Oğluşuma da pantolun üstüne de sweat shirt aldım ama bu sıcakta bayılır mı onunla acaba. Ne yapayım önümüz sonbahar diye herhalde hep giysiler uzun kolluydu. Denemek için bile giydirdiğimde kıyameti kopardı. Çocuk en fazla bodyle duruyo ya. Bıraksam hep çıpıldak durcek. Seksi şempazesositososito

Haftaya da kızımın okul alışverişini yapacağız teyzoşları. Okula başlayacak kızım artık. Çok heyecanlıyız :teytey::teytey:
hayırlı olsun
amanın aman ya.....oğlumun gazı bitsin diye Allaha ne kadar çok dua etmiştim şimdi gaz bitti diş başladı.1 tane çıktı daha çıkacak herhalde çok huzursuz çok ağlıyor.çocuk büyütmek ne kadar zormuş yaa..biz ne zaman rahatlayacağız kızlar bilen var mı acaba???

cocugun olsa bı dert olmasa bır dert
galıba bıtmez

merhaba kızlar
giremedim nete 2 gündür. hem bebeğimin ateşi hem misafirler derken bir türlü fırsat bulamadım
dün ahmet yusuf bizi çok korkuttu kızlarya cuma günü düktora götürdüm bişeyi yok boğazı hafif kızarmış ama ateştende olabilir dedi. antibiyotik, ateş düşürücü ve grip şurubu verdi. ama eğer fitil işe yaramazsa ateş düşürücü şurubu ver dedi antibiyotiğe de ateşi 38 e çıkarsa ver diye neyse dün misafirleri vardı ahmetinde pek ateşi yoktu37 lerdeydi akşamüzeri banyo yaptırdım uyudu misafirler geldi yemekti falan onlarla ilgilendi uyandı oğlum bi gittim yanına her yeri kıpkırmızı ateşi 39 nasıl korktum anlatamam hemen duşa soktum ilaç verdim ve acile gittik orda ateşi 38.3 tü doktor boğaz iltihabı dedi ama iğne yapmak istemiyorum bi bakalım ateş düşmezse yaparız dedi. Allahtan düştü kızlarya bugünde çok şükür ateşi yok ama yaşadığım korku yetti bana gece uyumadım pek sabahta sağolsun eşim ilgilendi bebekle 11 den 2 ye kadar uyudum. şimdide sersem gibiyim
aslında kalkıp iş yapmam lazım yarın misafirim var yine 3 aile bizle beraber 4 . sonra bir kaç gün ara vereceğim bünyem s.o.s verdi valla
akşama da dışarda yiyeceğiz o yüzden yemek derdim yok
eğer oğlum huysuzlanmazsa geçmişe bi bakacağım

kızlarya malesef geçmişe bakamadım
geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlarım çok teşekkürler ,hasta olan bebişlerde varsa rabbim acil şifalar versin hepsine

serapçım... canım demek orda havalar serin.. burda halaa yanıyoz ayoll.. 40 derece bugün.. ayy sahi yeğenim dün polonyaya gitti..üni. gönderdi 6 aylığına... size yakınmış sanırım çünkü hamburgda halamlar var. onlara gitmeyi düşündüğüne göre :) diş olabilir tatlım.. utku nun da alt ve üstte tabiri caizse köpek dişleri kabardı ama ben onları değil alt ön dişleri beklediğimden patlayıp patlamadıklarına bakıyorum sadece :) inş. hepsi sırayla gelir ama belirli bi sırası da yokmuş aslında dr.öyle dedi..

irmako.. isim özgür dü yanlış hatırlamıyosam.. yanlışsa da kusuruma bakma :) hayırlı olsun cicileriniz ve ablanızın okulu.. benim kızımda 2. sınıfa gidicek bu yıl teyzesi.. sizin yaşıycaklarınızı biz geçen yıl yaşadık.. psikolojik anlamda hmileliğim stres ve sinirle geçti 1.sınıf sayesinde :)) bir sorun olduğunda cvplarımla yardımcı olmaya çalışırım :)

Evet adım özgür. Güzel dileklerin ve yardım teklifin için teşekkürler canım

Güle güle kullansın salıncağını canım. Resmini koyabilirmisin buraya. Ben de almak istiyorum da. Ama öyle bir salıncak olsun ki hem salıncak hem mama sandalyesi gibi çok amaçlı kullanılabilsin istiyorum:))

hosgeldın aramıza betulmu adın ınsallah bundan sonra guzel gecsın gunlerın

hayırlı olsun

cocugun olsa bı dert olmasa bır dert
galıba bıtmez

merhaba kızlar
giremedim nete 2 gündür. hem bebeğimin ateşi hem misafirler derken bir türlü fırsat bulamadım
dün ahmet yusuf bizi çok korkuttu kızlarya cuma günü düktora götürdüm bişeyi yok boğazı hafif kızarmış ama ateştende olabilir dedi. antibiyotik, ateş düşürücü ve grip şurubu verdi. ama eğer fitil işe yaramazsa ateş düşürücü şurubu ver dedi antibiyotiğe de ateşi 38 e çıkarsa ver diye neyse dün misafirleri vardı ahmetinde pek ateşi yoktu37 lerdeydi akşamüzeri banyo yaptırdım uyudu misafirler geldi yemekti falan onlarla ilgilendi uyandı oğlum bi gittim yanına her yeri kıpkırmızı ateşi 39 nasıl korktum anlatamam hemen duşa soktum ilaç verdim ve acile gittik orda ateşi 38.3 tü doktor boğaz iltihabı dedi ama iğne yapmak istemiyorum bi bakalım ateş düşmezse yaparız dedi. Allahtan düştü kızlarya bugünde çok şükür ateşi yok ama yaşadığım korku yetti bana gece uyumadım pek sabahta sağolsun eşim ilgilendi bebekle 11 den 2 ye kadar uyudum. şimdide sersem gibiyim
aslında kalkıp iş yapmam lazım yarın misafirim var yine 3 aile bizle beraber 4 . sonra bir kaç gün ara vereceğim bünyem s.o.s verdi valla
akşama da dışarda yiyeceğiz o yüzden yemek derdim yok
eğer oğlum huysuzlanmazsa geçmişe bi bakacağım

Bebeğin hasta bir de misafir ağırlamaya çalışıyorsun. yazık sana valla :teselli:
Bu bademcik ateşinden kızımdan dolayı bana gına geldi. Kızım bir dönem neredeyse 3-4 ay sırf antibiyotikle beslenir gibi bişey olmuştu. İnşallah oğlumda da aynı sıkıntıları yaşamam. Anne sütü alıyormuydu bebeğin.
Acil şifalar dilerim

Meltemcim aynı yaştayız. Hani kocaman kadın oldum falan dedin ya. Yaşlandım manasında söyledin sandım. Daha yaşlanmadık yaaa. Artık millet bizim yaşımızda daha ilk evliiğini yapıyor. En güzel yaşlar 30'lu yaşlar boşveeeer..hihoyyyt

çokkk uykum varrr cokkk bu cocuk benim pestilimi çıkardı....
dunakşam bir dakika gözunu yummadı,uykudan delirdi ama uyumadı...
tamamiyle tek derdi dişler acil verilmiş bir kararla yarın sabah erkende doktordayız bu ne ya....
buun az buçuk ateside vardı,huysuzluğunu saymıyorum tavan yapmış durumda...
bugun hiç meme emmedi mesela...
almıyor mideside bulanıyor böle öğürüyor sanki...mama yaptı iki kaşık yiyo üçüncüde midesi kalkıyor ağlıyor istemiyor ac kalınca uyumasıda zor
bugun dolaştı geldi banyo yaptı mama yedi ve ağlarak uyudu....
dun geceden beri uykusuz bugun sabah karsıb saat 6 da uyudu bizimle sahur yaptıı,imamla ezanıda okudu sonunda pes etti ve uyandığında saat 2 ye geliyordu tum duzenimiz şaştı diş yüzünden

çokkk uykum varrr cokkk bu cocuk benim pestilimi çıkardı....
dunakşam bir dakika gözunu yummadı,uykudan delirdi ama uyumadı...
tamamiyle tek derdi dişler acil verilmiş bir kararla yarın sabah erkende doktordayız bu ne ya....
buun az buçuk ateside vardı,huysuzluğunu saymıyorum tavan yapmış durumda...
bugun hiç meme emmedi mesela...
almıyor mideside bulanıyor böle öğürüyor sanki...mama yaptı iki kaşık yiyo üçüncüde midesi kalkıyor ağlıyor istemiyor ac kalınca uyumasıda zor
bugun dolaştı geldi banyo yaptı mama yedi ve ağlarak uyudu....
dun geceden beri uykusuz bugun sabah karsıb saat 6 da uyudu bizimle sahur yaptıı,imamla ezanıda okudu sonunda pes etti ve uyandığında saat 2 ye geliyordu tum duzenimiz şaştı diş yüzünden
Bizimki de bugün pek bi huysuzlandı akşam akşam. Ne emerse çıkartıyor. Üşüttük mü acaba çocuğu diycem ama, hava da çok sıcak. Dişten desem damaklarında pek kabarıklık göremedim ama bilmiyorum nedendir. Off yaa mirmirmirmir
özgürcüm fotosunu çektim hafta içi face koyarım bakarsın oradan..
Teşekkürler canım, bakarım ben de

Back
X