- 7 Temmuz 2009
- 6.211
- 27
- 158
iyi akşamlar kızlarr
dün akşam evimize geldik bugünde annemleri yolcu ettim evle uğraştım pc yi açtım derken Ahmet Yusuf huysuzlaştı . bir hafta annemlerde çok rahattım ee bebekte ilgiye alıştı şimdi sürekli ilgi istiyor ne yapacağımı şaşırdım inşallah eski düzenimize geri döneriz
bu arada normalde yoğurt yemeyen oğlum bisküvi karıştırınca bayıldı bundan sonra böyle vereceğim sanırım öğlende tarhana çorbası içti
özgecim sen sormuşsun sanırım ben bir tatlı kaşığı kadar tarhana yı yarım su bardağı suyla pişiriyorum pişmesine yakında zeytinyağı ekliyorum
kayınvalde konusuna gelincede hiç yorum yapmıyorum canım çünkü bende de bir bela var düşman başına bile diyemiyorum rabbim düşmanına bile vermesin . rabbim ıslah etsin onları ne diyim
mesela benimki geçen sene bayramımı zehir etmişti abimler geldi diye büyükler niye küçüklere gidiyormuş bu sene kendisi gitti kardeşinin yanına 3 gün orda kaldı ve eşimin haberi bile yoktu gittiklerinden bugün duydum gelmek isteyen bayramlaşmaya gelirdi diyormuş kadın hem bayram namazından sonra yola çıkıyor hemde o saatte gelselerdi diyor hani eşimin gideceğinden haberi olsa da gitmese tamam diyeceğim ve daha neler neler . Allaha havale ediyorum artık
meraba jaleciğim ahh annelerimiz ahh annelerimiz onlarda olmasa halimiz harap bende bugün gizoşa pirinç unu muhallebesi yaptım afiyetle yedi 3 ölçekde mama koydum içine çok sevdi elma suyu içti rendeledim yoğurt mayalayamadım sütümüz bitti burdaki markette yok keçi sütü ama anneanemnden inek sütü istedim yarına inşallah mayalayacağım canım kaynanaları alıp kaynar kazana atmalı kim evlenen oğluna gelinine karışıyosa onları toplayaıp toplama kampına yollayacan valla onlar bile kabul etmez