2010 Nisan Anneleri

merhabalar....
bugün temizlik yaptım ohhhhhhhh 1 cam ilebldm evi süpür sil balknlar falan ıfffffffff hemen akşam luy zaten göktuğ şöyle biraz uzun uyusa tüm camlarımı silerdm ya kltuklarımıda silmem gerek bi ara baya iş var yani cam,kltuk halı kapılar.....iş bitmez arkadaşlar......
gule gule kırlet bız galıba bennuyla uzerınde emzırme cabaları yaparken koltugun tahtaları cıkmıs bıde ben bayılırım evın seklını degıstırmeye oyana buyana cekerken karsı bınada dösemecı var anlastık ama ben agırdan alıyorum verınce toptan temızlık yapacam 1 gece orada kalcak koltuklar
fılız ben rejım kurallarını hep bılıyorum dun kendı hakkım dısında annemın hakkını yıyınce acıkmadım dogal olarak
sıcak su fılan ıcerım bıde bennu hıc kımsede durmuyor bende vden dısarı adım atamıyorum devamlıda emzırdıgım ıçın acıkıyorum
halleyler cokoprensler fılan
kola cıps hayattta agzıma surmem fılızcıgım
ja-le o 5 i bıyerdeler sutun tadını bozarmıs özge demıstı bana içme dıyeeee

hadi bakalim rejimciler hayirli ugurlu olsun ama sut verenler abarmayin meltem sen pasta boregi coregi kessen yeter 1 dilim ekmek 1 kase corba filan okadar abartmana gerek yok gunluk kalori ihtiyacinin altina dusersen hem sutun azalir hem kalitesi duser aksam yeme yeter gunduz ne yesen sorun olmaz abur cubur hamur isi degil tabi:)) aksam yeme dediysem aksma yemeginden sonra yani eline cipsini kolani boregini alip dizi seyretmece yapma.. aman neyse yauuv yap iste biseyler ise yarar elbet ..
ya benım esım kahvaltı turunu sevıyo o kılo da yapıyo malesef bana sulu yemek olsa fazla ekmek yemıyorum
neyse ugrascaz dıdıncezzzzzzzzzzz

hah bugun hıcbısey yemeden tartılacaktım ve 71 mısım
evet hemen kendıme ballı lımonlu ılık su yaptım içiyorum gun içinde bol ılık su ıcerım eger özgeden onay gelırse 5 ı bıyerdeye baslarım
bennuda herzamankı gıbı huysuzdu geceeeeeeeeeee
ay uyumak ıstıyorum 5 45 te n 7 ye kadar yatakta oyaladım bennuyuuuuuuuuu
görusuruz kızlar sonra hadı bay bay

günaydın kızlarr
sanırım grip kapıda sabahtan beri burnum akıyor ve felaket halsizim

bende 48 kiloyla hamile kalmıştım,20 kilo aldım şimdi 50 kiloyum,doğum yaptığıma inandıramıyorum kimseyi :)
maşallah özgürcüm
gecmis olsun sibelcim dikkat et kendine kis geliyor ..

ohh ne guzel keske bende gezmeye gitsem arkadaslarima :(( ama kimse yokki gidecek herkes beni bekliyor adanada her gunum dolu simdiden cok ozledim arkadaslarimi:((

evet jalecim cocuk yetistirmek bir sanattir herkes o sanatin hakkii veremez malesef ee cocukta onemli tabi ama is anne babada bitiyor daha dogrusu cevre diyelim cunku sadece anne babayla olmuyor malesef okadar cok insan karisiyorki isin icine bakalim bizim bebeklerimiz nasil olacak ben bu konuda asala buyuk konusmak istemem cunku ablami abimi cok elestirdim zamaninda bakalim belki bende yasayacagim ayni seyleri cocugu ne cok SIKMAK lazim ona dokunma bunu elleme nede senin yasadigin olaydaki gibi saldim cayira mevlam kayira .. zaman ne gosterecek bakalim bizler icin??

hadi bakalim rejimciler hayirli ugurlu olsun ama sut verenler abarmayin meltem sen pasta boregi coregi kessen yeter 1 dilim ekmek 1 kase corba filan okadar abartmana gerek yok gunluk kalori ihtiyacinin altina dusersen hem sutun azalir hem kalitesi duser aksam yeme yeter gunduz ne yesen sorun olmaz abur cubur hamur isi degil tabi:)) aksam yeme dediysem aksma yemeginden sonra yani eline cipsini kolani boregini alip dizi seyretmece yapma.. aman neyse yauuv yap iste biseyler ise yarar elbet ..

temizlikte cok kilo kaybettirir funda hem evinde temizlenir ohh bi tasla iki kus:))) 60 cok iyi ya 5 leri gormeye cok az kaldi kiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz hadi bakim olmek var donemk yok ben boyle diyorum ama su anda hic birsey yapmiyorum ne diyet ne spor bu hafat cok bosladim su agrilarim bi gecsin yeniden basliyrm insallah tartiya 19 kaismda cikiyorum hadi bakalim 15gunum var 15 gunde almasam iyi vermesemde olur :)
çok haklısın filiz refiyeninde dediği gibi aslında suç çocuğun değil yetiştirenlerin
dolayısıyla şimdi rahatsız olduğumuz davranışları çocuğumuza yaptırmasak o bile yeter diye düşünüyorum
inşallah bebeklerimizde utandırmaz bizi
merhabalar....
bugün temizlik yaptım ohhhhhhhh 1 cam ilebldm evi süpür sil balknlar falan ıfffffffff hemen akşam luy zaten göktuğ şöyle biraz uzun uyusa tüm camlarımı silerdm ya kltuklarımıda silmem gerek bi ara baya iş var yani cam,kltuk halı kapılar.....iş bitmez arkadaşlar......
gule gule kırlet bız galıba bennuyla uzerınde emzırme cabaları yaparken koltugun tahtaları cıkmıs bıde ben bayılırım evın seklını degıstırmeye oyana buyana cekerken karsı bınada dösemecı var anlastık ama ben agırdan alıyorum verınce toptan temızlık yapacam 1 gece orada kalcak koltuklar
fılız ben rejım kurallarını hep bılıyorum dun kendı hakkım dısında annemın hakkını yıyınce acıkmadım dogal olarak
sıcak su fılan ıcerım bıde bennu hıc kımsede durmuyor bende vden dısarı adım atamıyorum devamlıda emzırdıgım ıçın acıkıyorum
halleyler cokoprensler fılan
kola cıps hayattta agzıma surmem fılızcıgım
ja-le o 5 i bıyerdeler sutun tadını bozarmıs özge demıstı bana içme dıyeeee

ya benım esım kahvaltı turunu sevıyo o kılo da yapıyo malesef bana sulu yemek olsa fazla ekmek yemıyorum
neyse ugrascaz dıdıncezzzzzzzzzzz

hah bugun hıcbısey yemeden tartılacaktım ve 71 mısım
evet hemen kendıme ballı lımonlu ılık su yaptım içiyorum gun içinde bol ılık su ıcerım eger özgeden onay gelırse 5 ı bıyerdeye baslarım
bennuda herzamankı gıbı huysuzdu geceeeeeeeeeee
ay uyumak ıstıyorum 5 45 te n 7 ye kadar yatakta oyaladım bennuyuuuuuuuuu
görusuruz kızlar sonra hadı bay bay

meltemcim ben emzirmiyorum ya o yüzden içiyorum canım ortada süt yok ki tadı bozulsun:)
kilonda öyle çok değil canımya biraz kıstın mı rahat 5-6 k,lo verirsin benim 5,5 k,lo vermiş halim 70,5 sabah tartıda gördüğüm rakam::(

jalecım ben 64 kıloydum dogumdan sonraaaaaaaaaa
ya 6o a bı dussem
haa emzırmıyosan sorun yok o zaman
ayva yapragı ıhlamur fılan iç bebısınede verkı hasta olmasın

kızlar ben recıme basladım
çorba 1 dılım ekmek yedım
nıye basladım recıme cunku hala acıkmadım neyse bugun baslayım barııııııııııııııııııı

jale en gıcık oldugum cocuk tıpı gecenlerde bennuda mamasını yemedı gezmede cocuk annesıne bundan yap bana eve gıdınce dedı verdım almadı annesının gözune bakıyo
annesı al dedı ama eve gıdınce benı dövmuycen demı dedı

bızde öle yetıstırsek bebelerı

oooo meltemcim götürdün iskenedrleri rejime başladın demek..o stok sana yeter bi hafta filan.bakacaz 1 hafta sonra :))))şaka bi yana karralı ol ver fazlalıklarını hatun..hadi bakalım

merhabalar....

özge hade beeeeeee meraktaym burda

jaleeeeeeeeeeeeee sıkma tatlı canını böyle tipler çok var ya nasılda anaları rahat ediy anlamıyrum walla....bize gellen çcuklarda aşırı rahat anneleri siz kızın diy herkes kendi kızsın walla çocuğuna

filiz bende 60.5 kg yum 59 la hamile kalmıştım ama ben daha 53 lere inmek istiyrum ama durdu kilo almam hatta dikkat etmesem falan tekrar almaya geçicem malum kış ğlanda hasta evde kaldm hareket azaldı yaw

kızlar zayıflamak iyiluyo ya az ya da çok vucut kilo vermeye başlayınca devamı geliy inş istediğinz killara kavuşursunuz...........

ohhhh ne güzel mis mis otur evinde şimdi..sen daha fazla rejim yapma funda yaa acaip zayıfladın çünkü.fazlalığın yokki..

jalem tşk ederiz teyzesi incimizi kutladığın için..anlattığın çocuğun anasına da uyuz oldum yaa ben daha sert tepki verebşlirdim anasına yani sen ii dayanmışsın :)

herkeze günaydın ..kk anneleri rejimde demek.bebek haberide beklioz topik de hareket arttı desenize..hadi bakalım güzel haberler beklioz..

bide şunu söliycem ne kadar rejim yaparsak yapalım göbek için spor şart.bana yarayan en iyi göbek eritme hareketi ;yarım mekik,görünmez sandalye ve ter mekik ti.her gün düzenli olarak 2 defa yaptım 20 şer kere.çok işe yaradı tavsiye ederim..:)))

bide şunu söliycem ne kadar rejim yaparsak yapalım göbek için spor şart.bana yarayan en iyi göbek eritme hareketi ;yarım mekik,görünmez sandalye ve ter mekik ti.her gün düzenli olarak 2 defa yaptım 20 şer kere.çok işe yaradı tavsiye ederim..:)))
deneyek barııı
hayrıss aclıktan öluyıommmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydın guzel nısan annnelerı nasılsınız
hatırladınız mı benı

ben hatırlamadım bacımm
ben aksam yedıgımı neyı nereye koydugumu hatta bennu ne kadar mama içtı hesaplamak ıcın mama bıtmeden kac cc olduguna bakıp bıtırınce kac cc oldugunu unutan bırıyım yanı::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))))))))):kkk:

selam kızlar....burayı çok ihmal etmiştim ama Filizcim gibi bende karar verdim hergün giricem artık:))))

bu arada diyetteyiimmm.. açıııımmmm.. kimse bana sataşmasın şu sıralarrr.. yolarıımm :)))

ahh refişim ahhhhh..ben doğurdum doğuralı diyetteyim:(((birde emziremediğim için hiç gitmedi benim kilolar:((ne verdiysem hepsi diyet ve sporla:(((hadi şu olayı bi hızlandıralım yaaa...face te gülseminciğimin açtığı bi yarışma vardı hadi orayı hareketlendirelim biraz:)))jalecim gel sende oraya:)))

ahh Hayriyecim seninki gibi küççücük bi göbüş olunca 20 kere yeterde benimkini 100 kere ancak eritiyorr:)))

gunaydın guzel nısan annnelerı nasılsınız
hatırladınız mı benı

merhaba canım ben hatırladım galiba bizimkilerden daha büyüktü bebişin değilmi?

evet ben ocak annnesıyım
tarhannnnnnnnnnnnn
bakım kacma özledım beya
nasılsın kaan cık nasıl

ben ıyım cnm tesekkur ederım
ömercık hasta oldu grıp olmus
dra goturduk şengul hanıma
bırsuru ılac vıtamın antıbıyotık
ve omega 3 verdı
daha ıyı olacak ınsallah
haftaya da kontrole gıdınce kan tahlılı ıstedı
ınsallah ıyı cıkar
cok zor gercekten uyumuyor
durmuyor sureklı aglıyor
psıkolojım bozuldu ınan

slm bacılarrrr nasılsınzı ayy daha yeni oturdum sabahtan bu yana temizlik yaptım dip köşe misafirlerim kaldı bu gece bizde dayımlar gelmişti 4 yaşındaki kızlarıyla ayy öyle kötü oldumki dayımlar yemeği falan yedi çayı içtiler dışarı çıktı eşimde eşiyle ben kaldım evde kızı nezle olmuş öksürük hapşırık nasıl kolladım gizemi anlatamam bana durup durup gelinimzi ayy bişey olmaz dert etme falan diyo ama gizem zaten dün banyo yaptırmıştım bi kaç defa öksürdü bende hemen öksürük şurubu vermiştim ilerlememsi için şu an şükürler olsun bişeyciği yok ama nasıl korktum hastalancak diye neyse gizoşun tabi bütün oyuncakları yerlerde süründü ve benim en kızdığım şey bişeyi bir bebek dağıtınca annesinin dur dememsi gizemin beşiğiin üstüne çıkmış tepiniyo resmen yaa bişeyde diyemedim gizem zaten gece benle yatıyo bugün bütün çarşafları falan aldım nevresimini değiştirdim diğerini taktım yaa birde kızlar ben annemlere bile gitsem rahat edemiyorum kızımla sanki tam ilgilenemiyorum gibi gizemin mamsının meyvesinin yoğurdunun herşeyinin belirli saatleri var valla çok yoruldum dün gelinde oturdu elişi ypatı ben bulaşıkları makinaya at çay demle yatak yorgan çıkar yatak hazırla derken saat geçti kızım doğru düzgün mamasını yiyemedn uyudu ve çok huzursuzdu yaaa

kız rahime nasılsın hoşgeldin ömerciğimiz nasıl internet bağlattınızmı sonunda

kızlar topik sanırım topluca rejime girdi sanırım hadi hayırlısı bacılar verin verin gelin kilocuklarınızı milletinde ahanda ağzı açık kalsın valla banada başta çok dediler aaaaa karnın hiç inmemeiş senin içinde bir bebek dhamı var falan diyenlerde yarım dünya şeklinde gezen hatunlardı valla hiçte takmadım hiçte rejim yapmadım ben sadece gizoşla uğraşırken verdim kiloları birde aşırı ev işi yapmaktan hergün ev silinirmi yok şurası toz burası bu birde evde beceriksiz ev işinden anlamayan ne kadar yapmak istesede sana iş çıkartan bir eşin oldumu tamam valla bizimkisi bir soba yakmaktan birde güzel kahvaltı hazırlamaktan iyi anlar birde bozulan yıkılan bişeyi tamir etmekten gerisi hep bana bakar valla koşuştur anam koşuştur

jaleciğim yuhh diyorum yaa 2,5 yaşındaki kız bula bula ahmetimin mamasınamı göz dikti ayy işte sinir oluyoum bu annelere yaa tamam o küçük bir bebk aklı ermez ama anası yok diyemiyomu valla ben asla kızıma izin vemem öyle bişeyde yeri gelir çekilir bir köşede ağlar ama izin vermem

dünürrrrrr nasılsın?bizim kahvaltı faslı göktuğla daha yeni bitti gözünü vuşturuy uykusu gelmş kahvaltıyı ağzına saçına kllarına her tarafına bulaştıyo ya yedi kahvaltısını snunda bi araba aldk na müzikli ışık falan yanıyo nunla yedi uyudu şimdi bende keyif çayı içiyorum aslında pencere silsem biraz daha iyi lcak ama koltuk rfalan

he kızlar ya bende diyet yapmadm adet lunca vermeye başladm birde göktuğ bi dönem çk huysuzdu nunla ilgilenrken gitti kilolar....biraz daha vermem lazım hayriyeciğim yepyeni ktlarım var kenarda gebelik öncesi sigarayı bıraktığımda kil alırken almştım çk az giyilmiş kaliteli ktlarım dal gibi lmak istiyrum ben 34 bedendm ya şimdi o pantlanlara bakınca iç geçiriyorum

jaleciğim geçmiş olsun birkaç gecedr benimde bğazımda ağrı luyo ama ılık bişeyler içince geçiyo

iyiim canım bende sana telde dedimya az önce gizoşu uyuttum şimcik az sonra uynır tarhana yapacağım ona bende şimdi bende bugün pekmezle yumurtalı kahvaltı yaptırdım aman boşver cam çerçeve açma canım havalar bir garip otur valla canım ama sen rahat durmazsın illa benim gibi boş durmak bize yaramıyo bende evi güzelcene temizledim soba çok toz yapıyo yaaa bende bayrama tüllerimi falan yıkamayı düşünüyorum bir ara bakalım canım inşallah bayrama kadan geliriz size özledim valla damadımı seni ahh azıcık daha büyüselerde şöyle yürüseler bizde tutsak ellerinden gezsek senle ikimiz ayy ne güzel olur adamları diskalifiye ederiz bazen başbaşa gezmek dah güzel fundacığım ben çok manyadım hee şimdiden hayrişle gezmeye gitceğimizin planını yapıyorum valla gezme manyağımıyım neyim anlamadım hatta diyorum yaza bir sinop yapalım kalalım diyorum dıgıdığa dünürlerle diyorum

Back
X