gecmis olsun sibelcim dikkat et kendine kis geliyor ..
ohh ne guzel keske bende gezmeye gitsem arkadaslarima

( ama kimse yokki gidecek herkes beni bekliyor adanada her gunum dolu simdiden cok ozledim arkadaslarimi

(
evet jalecim cocuk yetistirmek bir sanattir herkes o sanatin hakkii veremez malesef ee cocukta onemli tabi ama is anne babada bitiyor daha dogrusu cevre diyelim cunku sadece anne babayla olmuyor malesef okadar cok insan karisiyorki isin icine bakalim bizim bebeklerimiz nasil olacak ben bu konuda asala buyuk konusmak istemem cunku ablami abimi cok elestirdim zamaninda bakalim belki bende yasayacagim ayni seyleri cocugu ne cok SIKMAK lazim ona dokunma bunu elleme nede senin yasadigin olaydaki gibi saldim cayira mevlam kayira .. zaman ne gosterecek bakalim bizler icin??
hadi bakalim rejimciler hayirli ugurlu olsun ama sut verenler abarmayin meltem sen pasta boregi coregi kessen yeter 1 dilim ekmek 1 kase corba filan okadar abartmana gerek yok gunluk kalori ihtiyacinin altina dusersen hem sutun azalir hem kalitesi duser aksam yeme yeter gunduz ne yesen sorun olmaz abur cubur hamur isi degil tabi:)) aksam yeme dediysem aksma yemeginden sonra yani eline cipsini kolani boregini alip dizi seyretmece yapma.. aman neyse yauuv yap iste biseyler ise yarar elbet ..
temizlikte cok kilo kaybettirir funda hem evinde temizlenir ohh bi tasla iki kus:))) 60 cok iyi ya 5 leri gormeye cok az kaldi kiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz hadi bakim olmek var donemk yok ben boyle diyorum ama su anda hic birsey yapmiyorum ne diyet ne spor bu hafat cok bosladim su agrilarim bi gecsin yeniden basliyrm insallah tartiya 19 kaismda cikiyorum hadi bakalim 15gunum var 15 gunde almasam iyi vermesemde olur :)