Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim canım.Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.Çokşükür utku paşa iyileşmiş,ikizlerde iyiymiş maşallah.En kısa zamanda da eşin dönerse ooo çifte kavrulmuş mutluluk olur inşallah..Merhaba Kızlar Uzun Bir Aradan Sonra Merhaba Nasılsınız Umarım Bebişlerde İyidir Baya Zaman Giremedim Bu Topige Çok Acılar Çektik Oğluşumla Ama Çok Şükür Allah Sabrımın Dualarımın Dualarımızın Yanıtını Verdi Ölecek Diye Beklenen Oğluşum Büyük Bir Mucize İle İlk Önce Dalak Ameliyatı Oldu Daha Sonra Süpriz Şekilde Böbrek Nakli İçin Verici Bulundu Ve Beklenen Operasyon Gerçekleşti Böbrekler Hemen Uyum Sağlayamadı Uyum Sağlayana Kadar Diyalize Girdi Ama Çok Şükür beklenen An Geldi Ve Böbrek Uyum Sağladı Monoton Başlayan Hikayemiz Mutlu Sonla Bitti Çok Şükür Evimizdeyiz Oğluşum Ben Ve Karnımdaki İkizlerim Tek Sıkıntımız Eşimin Askerde Oluşu Çok Şükür Başka Sıkıntımız Yok Hepimiz İyiyiz Bebişim İçin Dua Eden Ağladıgımda Bana Destek Olan Arkadaşlarıma Çok Tşk Ediyorum İyiki Varsınız Ve Bebişlerinizi Kocaman Öpüyorum![]()
Merhaba Kızlar Uzun Bir Aradan Sonra Merhaba Nasılsınız Umarım Bebişlerde İyidir Baya Zaman Giremedim Bu Topige Çok Acılar Çektik Oğluşumla Ama Çok Şükür Allah Sabrımın Dualarımın Dualarımızın Yanıtını Verdi Ölecek Diye Beklenen Oğluşum Büyük Bir Mucize İle İlk Önce Dalak Ameliyatı Oldu Daha Sonra Süpriz Şekilde Böbrek Nakli İçin Verici Bulundu Ve Beklenen Operasyon Gerçekleşti Böbrekler Hemen Uyum Sağlayamadı Uyum Sağlayana Kadar Diyalize Girdi Ama Çok Şükür beklenen An Geldi Ve Böbrek Uyum Sağladı Monoton Başlayan Hikayemiz Mutlu Sonla Bitti Çok Şükür Evimizdeyiz Oğluşum Ben Ve Karnımdaki İkizlerim Tek Sıkıntımız Eşimin Askerde Oluşu Çok Şükür Başka Sıkıntımız Yok Hepimiz İyiyiz Bebişim İçin Dua Eden Ağladıgımda Bana Destek Olan Arkadaşlarıma Çok Tşk Ediyorum İyiki Varsınız Ve Bebişlerinizi Kocaman Öpüyorum![]()
kızlar selam, ben 2011 mayıs annesiyim. aranızda MEDİPOL HASTANESİne gidip normal doğum yapan varr mı? bir de doktorunuz kimdi:26:/B]
Sabah saat 7.30 da uyanıyoruz. Kahvaltı+ biraz oyun 9.30-10.00 da yatıyoruz. Saat 11-11.30 gibi uyanıyoruz. 13.00-13.30 da tekrar yatıyoruz. 14.30-14.45 gibi uyanıyoruz. 16.30-17.00 gibi tekrar yatıyoruz.18.30 da uyanıyoruz. 21.00-21.30 gibi gece uykusuna yatıyoruz. Oğlum tam 8 aylık. Sizce çok mu uyuyor?? Kayınvalidem artık daha az uyuması gerektiğini söylüyor. Sanki oğlumu zorla uyutuyormuşum gibi..
yok canım suclu hıssedecek ne varteşekkür ederim Meltem :) kendimi suçlu hissettim bi anda ama beni çok rahatlattın. Her ne kadar oğlumun babaannesi olsa da oğlumu ben tek başıma büyütüyorum herkes gibi neden müdahale ediliyor anlamıyorum üstelik km.lerce uzaktan eşime söyleniyor
merhaba cicilerrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız
rabbıme bınlerce sukurler olsunKızlar Hepinizden Allah Razı Olsun Evet Çok Acılar Çektik Ama Rabbime Şükürler Olsun ki Hepimiz İyiyiz Bugün Eşim Askerden İzne Geldi Sabah Oğluşda Uyanıktı Neyse Zil Çaldı Kapıya Gittim Oğluşta Kanepede Emekleyerek Yürüyodu Neyse Kapıyı Açtım Eşime Hoşgeldin Aşkım Falan Derken AAA dedi Arkana Baksana Aşkım Dedi Baktım Oğluş Kapıya Dogru Yürüyo Mutlulugum 2 ye Katlandı Babasının Gelişiyle Oğluşum Yürümeye Başladı Ve Baba Diyince Gözyaşlarına Tutulduk Çok Şükür Rabbim Bu Günleride Gördük ya Daha Ne İsterim ki Ocak 31 de 1 Yaşına Girecek Oğluşum Normalde 4 Nisandı Kızlar Oğluşum İçin Dualarını Esirgemeyen Arkadaşlardan Allah Razı Olsun İnşallah Allah Kimseyi Evladı İle Sınamaz Çok Zor
canımyaa msj ını gördüm öyle mutlu oldum kiKızlar Hepinizden Allah Razı Olsun Evet Çok Acılar Çektik Ama Rabbime Şükürler Olsun ki Hepimiz İyiyiz Bugün Eşim Askerden İzne Geldi Sabah Oğluşda Uyanıktı Neyse Zil Çaldı Kapıya Gittim Oğluşta Kanepede Emekleyerek Yürüyodu Neyse Kapıyı Açtım Eşime Hoşgeldin Aşkım Falan Derken AAA dedi Arkana Baksana Aşkım Dedi Baktım Oğluş Kapıya Dogru Yürüyo Mutlulugum 2 ye Katlandı Babasının Gelişiyle Oğluşum Yürümeye Başladı Ve Baba Diyince Gözyaşlarına Tutulduk Çok Şükür Rabbim Bu Günleride Gördük ya Daha Ne İsterim ki Ocak 31 de 1 Yaşına Girecek Oğluşum Normalde 4 Nisandı Kızlar Oğluşum İçin Dualarını Esirgemeyen Arkadaşlardan Allah Razı Olsun İnşallah Allah Kimseyi Evladı İle Sınamaz Çok Zor