• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

umudumsun bebegim cok cok gecmis olsun allahim tekrarini yasatmasin
ikizlerinle ve utkunla yeni yila güzel bir sekilde gir insallah
yakinda esinde yaninda olur ve hep birlikte nice seneler yasarsin
insallah hersey dahada güzel olacak

Merhaba Kızlar Uzun Bir Aradan Sonra Merhaba Nasılsınız Umarım Bebişlerde İyidir Baya Zaman Giremedim Bu Topige Çok Acılar Çektik Oğluşumla Ama Çok Şükür Allah Sabrımın Dualarımın Dualarımızın Yanıtını Verdi Ölecek Diye Beklenen Oğluşum Büyük Bir Mucize İle İlk Önce Dalak Ameliyatı Oldu Daha Sonra Süpriz Şekilde Böbrek Nakli İçin Verici Bulundu Ve Beklenen Operasyon Gerçekleşti Böbrekler Hemen Uyum Sağlayamadı Uyum Sağlayana Kadar Diyalize Girdi Ama Çok Şükür beklenen An Geldi Ve Böbrek Uyum Sağladı Monoton Başlayan Hikayemiz Mutlu Sonla Bitti Çok Şükür Evimizdeyiz Oğluşum Ben Ve Karnımdaki İkizlerim Tek Sıkıntımız Eşimin Askerde Oluşu Çok Şükür Başka Sıkıntımız Yok Hepimiz İyiyiz Bebişim İçin Dua Eden Ağladıgımda Bana Destek Olan Arkadaşlarıma Çok Tşk Ediyorum İyiki Varsınız Ve Bebişlerinizi Kocaman Öpüyorum :70:
Çok sevindim canım.Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.Çokşükür utku paşa iyileşmiş,ikizlerde iyiymiş maşallah.En kısa zamanda da eşin dönerse ooo çifte kavrulmuş mutluluk olur inşallah..

umudumsun bebeğim çok çok geçmiş olsun Allah oğluşuna ve ikizlerine sağlıklı ömür versin. zor günler geçirdiğine eminim ama atlatmışsın Allah'ın izniyle. yüzünüz hep gülsün. Rabbim hiç kimseyi evladıyla sınamasın yavrularımızı hep korusun inş.

Merhaba Kızlar Uzun Bir Aradan Sonra Merhaba Nasılsınız Umarım Bebişlerde İyidir Baya Zaman Giremedim Bu Topige Çok Acılar Çektik Oğluşumla Ama Çok Şükür Allah Sabrımın Dualarımın Dualarımızın Yanıtını Verdi Ölecek Diye Beklenen Oğluşum Büyük Bir Mucize İle İlk Önce Dalak Ameliyatı Oldu Daha Sonra Süpriz Şekilde Böbrek Nakli İçin Verici Bulundu Ve Beklenen Operasyon Gerçekleşti Böbrekler Hemen Uyum Sağlayamadı Uyum Sağlayana Kadar Diyalize Girdi Ama Çok Şükür beklenen An Geldi Ve Böbrek Uyum Sağladı Monoton Başlayan Hikayemiz Mutlu Sonla Bitti Çok Şükür Evimizdeyiz Oğluşum Ben Ve Karnımdaki İkizlerim Tek Sıkıntımız Eşimin Askerde Oluşu Çok Şükür Başka Sıkıntımız Yok Hepimiz İyiyiz Bebişim İçin Dua Eden Ağladıgımda Bana Destek Olan Arkadaşlarıma Çok Tşk Ediyorum İyiki Varsınız Ve Bebişlerinizi Kocaman Öpüyorum :70:

çok geçmiş olsun yeni öğrendim arkadaşım, okurken yüreğim dağlandı sanki.Allah evlatlarını sana ve eşine bağışlasın.dualarım seninle inşallah eşinle biranönce kavuşursunuz günlerin su gibi geçer inşallah:70:

Sabah saat 7.30 da uyanıyoruz. Kahvaltı+ biraz oyun 9.30-10.00 da yatıyoruz. Saat 11-11.30 gibi uyanıyoruz. 13.00-13.30 da tekrar yatıyoruz. 14.30-14.45 gibi uyanıyoruz. 16.30-17.00 gibi tekrar yatıyoruz.18.30 da uyanıyoruz. 21.00-21.30 gibi gece uykusuna yatıyoruz. Oğlum tam 8 aylık. Sizce çok mu uyuyor?? Kayınvalidem artık daha az uyuması gerektiğini söylüyor. Sanki oğlumu zorla uyutuyormuşum gibi..

Sabah saat 7.30 da uyanıyoruz. Kahvaltı+ biraz oyun 9.30-10.00 da yatıyoruz. Saat 11-11.30 gibi uyanıyoruz. 13.00-13.30 da tekrar yatıyoruz. 14.30-14.45 gibi uyanıyoruz. 16.30-17.00 gibi tekrar yatıyoruz.18.30 da uyanıyoruz. 21.00-21.30 gibi gece uykusuna yatıyoruz. Oğlum tam 8 aylık. Sizce çok mu uyuyor?? Kayınvalidem artık daha az uyuması gerektiğini söylüyor. Sanki oğlumu zorla uyutuyormuşum gibi..

tm benım ıstedıgım gıbı 3 4 kez 1 er saat uyuyordu dıger bebeklerım ama sımdı gunde 1 kez en fazla 45 dakıka
uyuyor dr uyku saatlerıne kendı karar versın dıyor
senınkıde kendı uyumak ıstedıgı zaman uyuyor
4 yasındayken oglum gunde 2 bucuk 3 saat mutlaka uyurdu oglen uykusunda
normal canım sen takma kafana
1 sını fa baslayana kadar hep yatırdım ögle uykusuna

teşekkür ederim Meltem :) kendimi suçlu hissettim bi anda ama beni çok rahatlattın. Her ne kadar oğlumun babaannesi olsa da oğlumu ben tek başıma büyütüyorum herkes gibi neden müdahale ediliyor anlamıyorum üstelik km.lerce uzaktan eşime söyleniyor

teşekkür ederim Meltem :) kendimi suçlu hissettim bi anda ama beni çok rahatlattın. Her ne kadar oğlumun babaannesi olsa da oğlumu ben tek başıma büyütüyorum herkes gibi neden müdahale ediliyor anlamıyorum üstelik km.lerce uzaktan eşime söyleniyor
yok canım suclu hıssedecek ne var
esas suclu benım
7 den önce uyanan hanım efendı
tam 2 bucukta markete gıttım mecburen evımın 5 ına ötesıne uyuya kalmıs kucagımda yatırdım nede olsa uyanacaktı 5 dakkaya
allahtan 1 saat kadar uyudu montunu sapkasını atkısını cıkarmadım o oldu aksamı zor ettık 9 da anca uyuttum
merhaba cicilerrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız

bız ıyı gıbıyız sen nasılsın cıcı

Kızlar Hepinizden Allah Razı Olsun Evet Çok Acılar Çektik Ama Rabbime Şükürler Olsun ki Hepimiz İyiyiz Bugün Eşim Askerden İzne Geldi Sabah Oğluşda Uyanıktı Neyse Zil Çaldı Kapıya Gittim Oğluşta Kanepede Emekleyerek Yürüyodu Neyse Kapıyı Açtım Eşime Hoşgeldin Aşkım Falan Derken AAA dedi Arkana Baksana Aşkım Dedi Baktım Oğluş Kapıya Dogru Yürüyo Mutlulugum 2 ye Katlandı Babasının Gelişiyle Oğluşum Yürümeye Başladı Ve Baba Diyince Gözyaşlarına Tutulduk Çok Şükür Rabbim Bu Günleride Gördük ya Daha Ne İsterim ki Ocak 31 de 1 Yaşına Girecek Oğluşum Normalde 4 Nisandı Kızlar Oğluşum İçin Dualarını Esirgemeyen Arkadaşlardan Allah Razı Olsun İnşallah Allah Kimseyi Evladı İle Sınamaz Çok Zor

umudumsun bebeğim...
ne diyeceğimi bilemiyorum inan ki...dondum kaldım valla ağlıyorum hatda...
çok duygulandım...
hamdolsun rabbime...

Kızlar Hepinizden Allah Razı Olsun Evet Çok Acılar Çektik Ama Rabbime Şükürler Olsun ki Hepimiz İyiyiz Bugün Eşim Askerden İzne Geldi Sabah Oğluşda Uyanıktı Neyse Zil Çaldı Kapıya Gittim Oğluşta Kanepede Emekleyerek Yürüyodu Neyse Kapıyı Açtım Eşime Hoşgeldin Aşkım Falan Derken AAA dedi Arkana Baksana Aşkım Dedi Baktım Oğluş Kapıya Dogru Yürüyo Mutlulugum 2 ye Katlandı Babasının Gelişiyle Oğluşum Yürümeye Başladı Ve Baba Diyince Gözyaşlarına Tutulduk Çok Şükür Rabbim Bu Günleride Gördük ya Daha Ne İsterim ki Ocak 31 de 1 Yaşına Girecek Oğluşum Normalde 4 Nisandı Kızlar Oğluşum İçin Dualarını Esirgemeyen Arkadaşlardan Allah Razı Olsun İnşallah Allah Kimseyi Evladı İle Sınamaz Çok Zor
rabbıme bınlerce sukurler olsun
oh oh mutlulukların arka akaya gelıyor masallah
mınık bebegımede masallah yuruyorda oh babasıda gelmıs saglıgınada kavusmus

umudumsunbebeğim geçmiş olsun yavruna Allah şifa versin canım ya şimdi kendimden utadım
kızım biraz fazla ilgi bekliyor uyumuyor v.s. yoruluyorum diye sızlanıyorum
Allah sabrının sonunu selamet getirsin. İnşallah yavruların doğunca da abileri ile çok güzel arkadaş olsunlar, kalabalık ailenizde çok mutlu çocukluk geçirsinler büyüdüklerinde hep dost olsunlar inşallah.

slmmmm anneler...2011 in ilk msjı benden olsun...tum kknın yeni yılı kutlu mutlu umtlu olsun öpüyorum sizleri...

umudumsun bebeğim gözün aydın tekrar canım sen çok kuvvetli bir annesin rabbim sana müfakatını verdi sabrının canım

merhaba kızlarr
bugün evde pc olunca hemen gireyim dedim
nasılsınız görüşmeyeli
1 ay oldu taşınalı ilk defa nete giriyorum hem net hemde pc yoktu
bakalım bunun ömrü ne olacak:)
bize gelince oğlumda bende bu hafta fena hasta olduk çok şükür Ahmet Yusuf öksürüğünü atlattı ama burun akıntısı devam ediyor
dünde alışverişe çıktık oğluşuma ciciler aldık kızlar
ne zamandır mont alayım diyordum ama bir türlü beğenememiştim dün bücürükte kaşe kaban gördüm ve bayıldım hemen aldım çok yakıştı yavruma
sizler nasılsınız keyifler yerindedir umarım
bu arada bir aydır beni arayan fundam ve zeynebim den haberlerinizide alıyordum
ikinizide çok seviyorum kızlaryaa iyiki tanımışım sizi:71:

canımyaa msj ını gördüm öyle mutlu oldum ki
öyle güçlüsün ki ben bi bebeğim öksürüyor diye oturup ağlarken sen neler yaşadın
inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel olacak
rabbim yardımcınız olsun
inşallah ikizlerininde sağ salim doğduğu haberini paylaşacaksın bizimle

Bireysel farklılıklar olabilmekle birlikte, bebek ve çocukların ihtiyaç duydukları uyku süreleri şöyledir:

[*]1 haftalık Toplam 16,5 saat ( 4 seans gündüz uykusuyla birlikte)

[*]1 aylık Toplam 15,5 saat ( 3 seans gündüz uykusuyla birlikte)

[*]3 aylık Toplam 15 saat ( 3 seans gündüz uykusuyla birlikte)

[*]6 aylık Toplam 14,25 saat ( 2 seans gündüz uykusuyla birlikte)

[*]9 aylık Toplam 14 saat ( 2 seans gündüz uykusuyla birlikte)

[*]1 yaş Toplam 13,75 saat ( 2 seans gündüz uykusuyla birlikte)

[*]18 ay Toplam 13,5 saat ( 1 seans gündüz uykusuyla birlikte)

[*]2 yaş Toplam 13 saat ( 1 seans gündüz uykusuyla birlikte)

[*]3 yaş Toplam 12 saat ( 1 seans gündüz uykusuyla birlikte)

[*]4 yaş Toplam 11.5 saat ( gündüz uykusu gerekmez )

[*]5-9 yaş Toplam 10-11 saat

[*]10-15 yaş Toplam 9-10 saat

Back
X