Merhaba güsel annelerim benim.
Çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli. Özlemişim sizi. Ama Zeynep'im yeni yeni izin veriyo bana internete girebilmem için. İnşallah daha sık girebilirim artık. Okuldaki ders saatim de azaldı. Birazcık daha rahatım yani artık. Hepinizi çoook öpüyorum.

Canım benim gözlerim doldu topiğimizin ilk ANNESİ ve BEBEĞİNİN hikayesini okurken.Bence çok güçlü bi annesin sen ve Allah sabrının mükafatını veriyor sana bize de eşin için hayırlı teskereler , ikizlerin için hoşgeldiniz , senin için de bi avaza kurtul işşşallaaaah demek düşüyor. Bu arada ikizler ne zaman geliyodu?Merhaba Kızlar Uzun Bir Aradan Sonra Merhaba Nasılsınız Umarım Bebişlerde İyidir Baya Zaman Giremedim Bu Topige Çok Acılar Çektik Oğluşumla Ama Çok Şükür Allah Sabrımın Dualarımın Dualarımızın Yanıtını Verdi Ölecek Diye Beklenen Oğluşum Büyük Bir Mucize İle İlk Önce Dalak Ameliyatı Oldu Daha Sonra Süpriz Şekilde Böbrek Nakli İçin Verici Bulundu Ve Beklenen Operasyon Gerçekleşti Böbrekler Hemen Uyum Sağlayamadı Uyum Sağlayana Kadar Diyalize Girdi Ama Çok Şükür beklenen An Geldi Ve Böbrek Uyum Sağladı Monoton Başlayan Hikayemiz Mutlu Sonla Bitti Çok Şükür Evimizdeyiz Oğluşum Ben Ve Karnımdaki İkizlerim Tek Sıkıntımız Eşimin Askerde Oluşu Çok Şükür Başka Sıkıntımız Yok Hepimiz İyiyiz Bebişim İçin Dua Eden Ağladıgımda Bana Destek Olan Arkadaşlarıma Çok Tşk Ediyorum İyiki Varsınız Ve Bebişlerinizi Kocaman Öpüyorum![]()

Canım oğlunun uyku saatleriyle Zeynep'iminkiler aynı. Sadece Zeynep'in uykusu herzaman 1 saati bulmuyo bazen yarım saat, bazen 45 dk, bazen de 1,5 saaat oluyo. bi de izimki gece uykusuna 7:30 8 gibi yatıyo. İçini ferah tut her zaman sana karışan senden dah iyibildiğin düşünenler olacaktır.ALDIRMA. Bebişinin annesi sensinSabah saat 7.30 da uyanıyoruz. Kahvaltı+ biraz oyun 9.30-10.00 da yatıyoruz. Saat 11-11.30 gibi uyanıyoruz. 13.00-13.30 da tekrar yatıyoruz. 14.30-14.45 gibi uyanıyoruz. 16.30-17.00 gibi tekrar yatıyoruz.18.30 da uyanıyoruz. 21.00-21.30 gibi gece uykusuna yatıyoruz. Oğlum tam 8 aylık. Sizce çok mu uyuyor?? Kayınvalidem artık daha az uyuması gerektiğini söylüyor. Sanki oğlumu zorla uyutuyormuşum gibi..