masallah yakında yurur ıyıcecnm ölede yaqpıyoruz yani babasından bana benden abisine ama şu an sadece öle yürüyo bıraktığımızda hemen emekleyip gitmeye çalışıyo istediği yere pek hevesi yok.bu arada senin kızın maceralarınıda merak ediyorum.bu arada seyitimi tarttırdım 10,600 gr.olmuş oğlum maşallah..bişey daha söliyim bende nisan doğumluyum kızlar 7 nisanda doğmuşum bnd bir koç kadını olarak size allahtan sabır diliyorumbizimle uğraşmak zor ve sabır işidir.seyitde benden bir hafta snr 12 nisanda doğdu..
kızlar benım kızım hıc kabız olmadı daha cunku ben yedırdıklerıme cok dıkkat edıyorum mesela patates yedırıyorsam ertesı gun bagırsakları calıstıracak bırsey yedırıyorum yada 1 ögun yemek yerıne emzırıyorumkı bagırsakları kurumasın hatta kan surubuda kabızlık yaptıgı ıcın fazla sık vermemeye calısıyorumne güzel iki kardeş vakit geçiriyorlar sıkılmazlarda.benim kız yalnız,benimle uğraşıyor tüm gün.kızımda 2 hafta önce kabız oldu 2 saat aralıksız ağladı kakasını yapmaya çalıştı.sonunda yaptı ama seyitin ki gibi kanlı yaptı çok telaşlandım çok ağladım bişey olacak sandım.doktorumuza götürdük çatlak olmuş dedi.ağrı kesici verdi.kabız ilacı verdi bağırsak hareketlerini düzenlesin diye 2 haftadır her sabah içiriyorum ama her kaka yapışında ağlıyor ve yine azda olsa kan geliyor.geçmiş olsun diş çıkarma zamanı hep sıkıntılı oluyor birde kulak ve boğaz işin içine girince hepten keyfi kaçmıştır seyitin.allah sana sabır versin canım.pazartesi hayırlı haberler alırsın inşallah.bizede haber ver olur mu..
ayy ne çok olmuş buraya girmeyeli yaa halbuki hamileliğim 9 ayım burada geçti kızımın kalp atışını büyümesini buradan paylaştım çok özledim burayı yaa(biraz gizoştan bahsedeyim fingirdek bir kızım var herrşeyi anlıyo artık ben ona bebk demiyorum gerçekten çocuk oldular herşeyi biliyolar bişey istediğimde getiriyo teşekkür ederim dediğimde gülüyo:))müzik duydumu oynuyo öpüyo yanağımdan dudağımdan yemek yemeye çalışıyo banada yediriyo arada ne kadar ağzından alıp versede bal gibi geliyo bana benim kız tam bir baba delisi babayı gördümü beni unutuyo yemeği yemeyi kesiyo kucağına yatıyo her geçen gün adım sayımız artıyo şu anlık tam yürümüyoruz bir yerden bir yere masadan koltuğa geçme durumundayız ama yakındır yürümesi gibi geliyo:))sağlıklı olsun kuzucumda elbet yürüyecek inşallah ama yürümesinide artık pıtı pıtı arkamdan gelmesini çok isityorum kelime dağarcığımız her geçen gün biraz daha gelişiyo maşallah kuzuma aslında daha çok var ama şimdilik aklıma gelenler bunlar
zeyno bende özledım senınle sohbet etmeyı ya facede denk gelemıyoruz