inek sütüne geçmedik henüz,junıor süt hazırlıyorum toz halinde olanlarından,beni emmeyi bıraktı sadece sabahları dediğim gibi daha önce de 5dk kadar(beni emince kakasını yaptığını fakettim)bol su içiyor,kakasını yapıyor ama katı,kabız değil çok şükür.kayısıyı geceden suda bekletip ya kahvaltısına yada meyvesine koyuyorum,suyu derken; akşamdan beklettiğin su yu mu veriyosun,yoksa kaynatıp komposto gibi mi suyunu veriyosun cnm? hergün yarım muz yediriyorum küçük muz ama anamur muzu,gün aşırı vereyim artık,oğlum bana çekecek korkarım ki çünkü meyve sularını kattiyen içmiyor,kıyameti koparıyor zorlavermeye kalkıyorum 2 denemeden sonra vazgeçiyorum o kadar tepkisi büyük yani.bende meyveleri karıştırıp püre olarak yediriyorm bu şekilde kaşıkla yedirebiliyorum meyveleri
dr.umuz bize de 1 şişe ferro şurup verdi,stok demir yapmamız için,demek bu şurup yüzünden de katı

hadi bakalım kız anneleri siziiii,afferim kızlara hamarat yetiştiriyor anneleri EEEEbiz de geli alıcaz dimi :81: benim gelinimde kızım olur tabiiki