Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umutlandırmak istemem ama,benim adetim gecikince 2 kere idrar testi yapmıştım,negatifti,10 gün gecikince gittim kan testi yaptırdım,o da negatifti.Sonra 10 gün daha geçti hala olmayınca başka bir sebeple Dr. a gitmiştim,anlattım durumumu da,ona göre ilaç versin diye.O dr. bir kere daha bakalım kan testine dedi,veeeee sonuç pozitifti.Herkeste olacak diye birşey yok ama,bende böyle oldu,meğer yumurtlamam geç olmuş benim.
canım öncelikle merhaba;
bugün gittim kan testi için çarşamba alıcam sonucu inşallah çıkarda veririm size haberi hemencik:kedi:
çiçekçiçek çok saol
umutlandım biras umarım senin arkandan geliris bisde
tatilde hamile kalanlar diye bi forumda biz açarız :)
aaaaaa ne güzel...Nisan annesi olma şansın devam ediyor.....İnşaallah olur canımmm...
Listemizi güncelliyorum arkadaşlar....
Nisan Annesi Olmayı İsteyenler ( İnşaallah )
gurbet_elde.....Son adet tarihi : 3 temmuz.............................................
brc....................Son adet tarihi : 4temmuz............................................beklenen adet tarihi :5 ağustos
zazez................Son adet tarihi :5 temmuz.............................................beklenen adet tarihi : 2 ağustos
(ebram)............Son adet tarihi : 9 temmuz..............................................beklenen adet tarihi :9 ağustos
TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos
bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos
melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenen adet tarihi :14 ağustos![]()
Listemizi güncelliyorum arkadaşlar....
Nisan Annesi Olmayı İsteyenler ( İnşaallah )
gurbet_elde.....Son adet tarihi : 3 temmuz.............................................
brc....................Son adet tarihi : 4temmuz............................................beklenen adet tarihi :5 ağustos
zazez................Son adet tarihi :5 temmuz.............................................beklenen adet tarihi : 2 ağustos
ebram...............Son adet tarihi : 9 temmuz..............................................beklenen adet tarihi :9 ağustos
TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos
bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos
melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenen adet tarihi :14 ağustos
cicekcik....................................................................................................beklenen adt tarihi : 19 ağustos![]()
Umutlandırmak istemem ama,benim adetim gecikince 2 kere idrar testi yapmıştım,negatifti,10 gün gecikince gittim kan testi yaptırdım,o da negatifti.Sonra 10 gün daha geçti hala olmayınca başka bir sebeple Dr. a gitmiştim,anlattım durumumu da,ona göre ilaç versin diye.O dr. bir kere daha bakalım kan testine dedi,veeeee sonuç pozitifti.Herkeste olacak diye birşey yok ama,bende böyle oldu,meğer yumurtlamam geç olmuş benim.
kızlar ben 2010 nisan annesi olacağım inşallah bugun öğrendim hamile olduğumu 2 senedir istiyorduk sonunda Rabbim nasip etti Rabbim hepimize verir inşallah hadi beni yanlız bırakmayın
kızlar ben 2010 nisan annesi olacağım inşallah bugun öğrendim hamile olduğumu 2 senedir istiyorduk sonunda Rabbim nasip etti Rabbim hepimize verir inşallah hadi beni yanlız bırakmayın
Canımmm yaaaaa bende ilk haber kimden gelecek diye bekliyordum...İlk hamilemiz sensin...Allah sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin...Son adet ve bebeğin beklene doğum tarihi nedir ? Listemize ekleyeyim canım....