2010 Nisan Anneleri

kıslar rabbim gönlünüze göre versin insallah...rabbim en kısa zamanda isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.... ben de sizin gibi aylarca uyrastım ama deydi:))))) şimdi mezuniyetime az kaldı sizler de bizler için dua edin..hepinizi öpüyoruz oglusumla:))))

Umutlandırmak istemem ama,benim adetim gecikince 2 kere idrar testi yapmıştım,negatifti,10 gün gecikince gittim kan testi yaptırdım,o da negatifti.Sonra 10 gün daha geçti hala olmayınca başka bir sebeple Dr. a gitmiştim,anlattım durumumu da,ona göre ilaç versin diye.O dr. bir kere daha bakalım kan testine dedi,veeeee sonuç pozitifti.Herkeste olacak diye birşey yok ama,bende böyle oldu,meğer yumurtlamam geç olmuş benim.

canım öncelikle merhaba;
bugün gittim kan testi için çarşamba alıcam sonucu inşallah çıkarda veririm size haberi hemencik:kedi:

bendede yumurtlama geçliği oldu reglin üstünden 4 gun geçtiğinde bile teste silik çıktıydı bilginiz olsun kızlar hemen umıtsızlığe kapılmayın sakın

benm testim de 1 gün gecince çıkmştı idrarda ama herkesn ki bir olmuyoo rabbm umtlarımızı dualarınızı zayi etmesin

çiçekçiçek çok saol
umutlandım biras umarım senin arkandan geliris bisde
tatilde hamile kalanlar diye bi forumda biz açarız :)

aaaaaa ne güzel...Nisan annesi olma şansın devam ediyor.....İnşaallah olur canımmm...

inşallah canım yaa inşallahhhhh

Listemizi güncelliyorum arkadaşlar....

Nisan Annesi Olmayı İsteyenler ( İnşaallah )

gurbet_elde.....Son adet tarihi : 3 temmuz.............................................:nazar:

brc....................Son adet tarihi : 4temmuz............................................beklenen adet tarihi :5 ağustos:nazar:

zazez................Son adet tarihi :5 temmuz.............................................beklenen adet tarihi : 2 ağustos:nazar:

(ebram)............Son adet tarihi : 9 temmuz..............................................beklenen adet tarihi :9 ağustos:nazar:

TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos:nazar:

bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos:nazar:

melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenen adet tarihi :14 ağustos:nazar:

ayy benimde 19 ağustossssss beklemediğimmmmm tarihh opuyorumnanaktan

Listemizi güncelliyorum arkadaşlar....

Nisan Annesi Olmayı İsteyenler ( İnşaallah )

gurbet_elde.....Son adet tarihi : 3 temmuz.............................................:nazar:

brc....................Son adet tarihi : 4temmuz............................................beklenen adet tarihi :5 ağustos:nazar:

zazez................Son adet tarihi :5 temmuz.............................................beklenen adet tarihi : 2 ağustos:nazar:

ebram...............Son adet tarihi : 9 temmuz..............................................beklenen adet tarihi :9 ağustos:nazar:

TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos:nazar:

bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos:nazar:

melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenen adet tarihi :14 ağustos:nazar:

cicekcik....................................................................................................beklenen adt tarihi : 19 ağustos :nazar:

Umutlandırmak istemem ama,benim adetim gecikince 2 kere idrar testi yapmıştım,negatifti,10 gün gecikince gittim kan testi yaptırdım,o da negatifti.Sonra 10 gün daha geçti hala olmayınca başka bir sebeple Dr. a gitmiştim,anlattım durumumu da,ona göre ilaç versin diye.O dr. bir kere daha bakalım kan testine dedi,veeeee sonuç pozitifti.Herkeste olacak diye birşey yok ama,bende böyle oldu,meğer yumurtlamam geç olmuş benim.

hayırlı olsun bitanem. bebeğin kız mı erkek mi

kızlar ben 2010 nisan annesi olacağım inşallah bugun öğrendim hamile olduğumu 2 senedir istiyorduk sonunda Rabbim nasip etti Rabbim hepimize verir inşallah hadi beni yanlız bırakmayın

kızlar ben 2010 nisan annesi olacağım inşallah bugun öğrendim hamile olduğumu 2 senedir istiyorduk sonunda Rabbim nasip etti Rabbim hepimize verir inşallah hadi beni yanlız bırakmayın

Canımmm yaaaaa bende ilk haber kimden gelecek diye bekliyordum...İlk hamilemiz sensin...Allah sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin...Son adet ve bebeğin beklene doğum tarihi nedir ? Listemize ekleyeyim canım....

tebrik ediyorum canım ya....
inş.sağlıklı hamilelik geçirip bebeğini alırsın kucağına.
artık dikkat etmelisin kendine.........
hamile olduğumu öğrendiğim an geldi aklımamafoldumben
çok duygulandımmm.

benide eklermisiniz son adet tarihim 29 haziran beklenen adet 26 temmuz
diceksiniz niye yapmadım test 29 da geçsinde öyle :)

AA ilk hamile haberi geldi Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzunu. ınşallah tüm isteyenler bu ay hamile kalır:)

rabia fatma ve güneşim 07 sizleri tebrik ediyorum
Rabbimin sizlere verdiği mucizeyi yaşıyosunuz
darısı inş. bizlerin başına
anlatın biras ne zamandır istiyodunuz, tedavi gördünüzmü
bizde nasiplenelim

ay benimde doğum günüm 1 nisan eğer hamişsem bebemde nisanın ilk hfatsı doğcak inşallah

Canımmm yaaaaa bende ilk haber kimden gelecek diye bekliyordum...İlk hamilemiz sensin...Allah sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin...Son adet ve bebeğin beklene doğum tarihi nedir ? Listemize ekleyeyim canım....

teşekkür ederim canım son adet bitiş tarihi 4 temmuz beklenen doğum 17 nisan :CüvCüv:

Back
X