2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlar biz de dün kesemizi gördükk büyümüştüü dışgebelik olayı gündemdenn kalktıı
haftaya gel kalp atışına bakalımm dedi boş gebelikk mi dedii
benim bu doktor abartıyormu dur nedirr yahuuu
korkuyorum şimdii acaba duyabilecekmiyimm böcüümünn kal atışlarını

ben tup bebekle hamıle kaldıgım ıcın 3 ay kullanıcakmıs progynex iğne çok sukur bu zamana kadar hıc kanamam olmadı
ay neslı bende cok merak edıyorum ılk defa c.tesı gıttım cok mınık kese gozuktu 1 hafta kaldı gıtmeme vakıt gecmıyorya:(

ya ben yine yanlış alıntı alıpyanlış mesaj yazmışım şaşkınım valla kusura bakmayın kızlar kaydirigubbakcemile3

seni anlayabiliyorum herşey rayına bir otursa sıkıntımız kalmayacak allahım duy sesimizi . zahmetsiz olmuyor hanımlar bende hergün kolumdan pıhtılaşmayı önleyici iğine vuruluyorum kollarım şimdiden morarmaya başladı dokuz ay düşünsenize ama herşeye rayız değilmi yeterki sağlıcakla alalım kucaklarımıza

merhaba kızlar biz de dün kesemizi gördükk büyümüştüü dışgebelik olayı gündemdenn kalktıı
haftaya gel kalp atışına bakalımm dedi boş gebelikk mi dedii
benim bu doktor abartıyormu dur nedirr yahuuu
korkuyorum şimdii acaba duyabilecekmiyimm böcüümünn kal atışlarını

canım senin doktor uçmuş dikkate alma moral vereceği yerde neyse bende öleydim aman kese küçük aman kalp atışlarını duyabilecemmi ya dış gebelikse ya bebeğimi düşürürsem daha neler neler bi baktım korktukça başıma geliyo annemde iyi bi azarladı sanki senden başka hamile yokmu eskiden doktormu vardı ultrasonmu millet rahat rahat doğuruyodu şimdi başa bela oldu bu doktorlar ultrasonlar paronak yaptı sizi diyo önce beni anlamıyo diye ağladım baya:gitme: ama haklı anladım düüşündükçe kuruyoruz kafamızda dua edelim olurmu herşe yolunda gitsin diye:Saruboceq:

kızlar doktora sordum progestan dokundu dedim kanama yoksa vajinal yoldan al dedi. hiç böyle kullanan var mı?
Birde ilgili bir doktoru olan var mı ya? iyi birde doktor bulmam şart.!

kızlar merhaba bende geldimmm bugün öğrendim hamile olduğumu hesaplamama göre nisan da kavuşacam bebeğime allah nasip ederse..:ecrin_bebek:

Herkese günaydin hayirli sabahlar hanimlar Yeni arkadaslarada Allah hayirli saglikli dogumlar ve bebekler nasip etsin insallah

İNŞALLAH ARKADAŞIM SAOL. HEP BAKARDIM BU SAYFALARA BENİM OLMAYACAKMI Bİ TOPİĞİM DERDİM ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA NİSAN TOPİĞİNE KISMETMİŞ YAZMAK PAYLAŞMAK VE OKUMAK NE GÜSEL.......zemuszemus

kızlar doktora sordum progestan dokundu dedim kanama yoksa vajinal yoldan al dedi. hiç böyle kullanan var mı?
Birde ilgili bir doktoru olan var mı ya? iyi birde doktor bulmam şart.!

valla gülüm başta benımde lekelenmem oldugu için doktora gıttıgımde hemen yazdı progestanı..gıttıgımde bıtmıstı aslında lekelenmem ama yınede verdı ıste. acayıp baş dönmesı yapıyor bende sersemlıyorum resmen uykuyapıyo acayıp içmekle ıçmemek arasında kaldım resmen... netten falan arastırdım bazı yerlerde eğer bebek düşecekse zaten engel degılmıs bu progestan saglıksızsa dusermıs zaten.sadece gecıktrırmıs bu progestan. bıde doktorlar vermeden önce mutlaka test yaptırmalılarmıs ama malasefkı hıc bı doktor yaptırmıyo hemen yazılyolar receteyı...bende sasırdım kaldım

istanbulda olan arkadaslar hangı hastanelere gıdıyorsunuz. tavsıye edebılecegınız bırı varmı ...

Progestan yazıyor genelde doktorlar.Kanama olmasa bile,koruyucu olarak.Böyle peynir ekmek gibi yazıldığına göre kullanmamız lazım heralde diye düşünüyorum.Bu arada bende kullanıyorum.Vajinal jeli bitti kapsüle başlayacağım bugün.

istanbulda olan arkadaslar hangı hastanelere gıdıyorsunuz. tavsıye edebılecegınız bırı varmı ...

merhaba istanbulda nerede oturuyorsun bilmiyoruma ma ben haznedardaki meltem hastanesine gidiyorum. ilk bebeğimdede meltem hastanesine gidiyordum ve güzel ilgileiyorlardı. doktorum Ayten Bölükbaşı

Back
X