Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tup bebekle hamıle kaldıgım ıcın 3 ay kullanıcakmıs progynex iğne çok sukur bu zamana kadar hıc kanamam olmadı
ay neslı bende cok merak edıyorum ılk defa c.tesı gıttım cok mınık kese gozuktu 1 hafta kaldı gıtmeme vakıt gecmıyorya![]()
merhaba kızlar biz de dün kesemizi gördükk büyümüştüü dışgebelik olayı gündemdenn kalktıı
haftaya gel kalp atışına bakalımm dedi boş gebelikk mi dedii
benim bu doktor abartıyormu dur nedirr yahuuu
korkuyorum şimdii acaba duyabilecekmiyimm böcüümünn kal atışlarını
Herkese günaydin hayirli sabahlar hanimlar Yeni arkadaslarada Allah hayirli saglikli dogumlar ve bebekler nasip etsin insallah
kızlar doktora sordum progestan dokundu dedim kanama yoksa vajinal yoldan al dedi. hiç böyle kullanan var mı?
Birde ilgili bir doktoru olan var mı ya? iyi birde doktor bulmam şart.!
kızlar merhaba bende geldimmm bugün öğrendim hamile olduğumu hesaplamama göre nisan da kavuşacam bebeğime allah nasip ederse..:ecrin_bebek:
Hoşgeldin yazgulum.Güzel paylaşımlar yaşarız umarım üzülmeden.
slm şekerler ben geldim nasılsınız bakalım bugün![]()
istanbulda olan arkadaslar hangı hastanelere gıdıyorsunuz. tavsıye edebılecegınız bırı varmı ...
merhaba istanbulda nerede oturuyorsun bilmiyoruma ma ben haznedardaki meltem hastanesine gidiyorum. ilk bebeğimdede meltem hastanesine gidiyordum ve güzel ilgileiyorlardı. doktorum Ayten Bölükbaşı
hoşfgeldınız kıslar nasılsınız
ben amerıkan hastanesıne gıdıyorum