2010 Nisan Anneleri

kızlar merhabalar.bebişeleriniz hayırlı olsun.şimdi sizin bulantıların başlama zamanı gelmiş.8. hafta ile 20. hafta çok yoğun bulantılarınız oalacak.Allah yardımcınız olsun.zencefil içebilirsiniz.günde 1 çay bardağı şekersiz.bulantllardan çok çekmiş nisan annesi olarak tavsiye edebilirim.hamileyken içilebiliyor merak etmeyin.

sağolun kızlar...
dün akşam kayınvalidemleri iftara davet ettmiştik..eksikleri almak için eşimle dışarı çıkalım dedik, 4.katta oturuyoruz biz. merdivenin ucuna basınca ayağım kaydı.yuvarlandım merdivenlerden eşim tutmasaydı karnımı falanda çarpıcaktım. iyiki yanımdaydı...
sonra kayınvalidemler geldi, bir panik oldular sormayın...
ben onlara hizmet ediceğime eltimle ikisi herşeyi yaptılar..beni yatırdılar ama ben duramamki..ayrıca öyle ağrı falan da yok. umarım sonradan bişey çıkmaz...
olsaydı hemen olurdu değil mi?
şu an bir şikayetim yok...
şu merdivenlerden bir kurtulsam artık ya...
1 ay sonra kendi evimize çıkıcaz, asansör var allaha şükür...
taşınsak da kurtulsam..
canım öncelikle çok geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine çok korktum haaa okuyunca rabbim korusun canım
Ben gıdıp gorunmek ıstıyorum ona hem onun ultrason aletıde 3 boyutlu oyuzden gıtmek ıstıyorum eŞİmİ aradım bakalım ayarlayabılırse gıdıcez bıraz sonra yıne kahverengı akıntım oldu demın
nazcığım geçmiş olsun canım kahverengi akıntı olunca korkulmaması gerek diye biliyorum ama sen yine bir doktoruna sor canım dinlen bitanem bu arada bende çarşamba kalp atışlarını duymaya gideceğim rabbim izin verirse canım
kızlar merhabalar.bebişeleriniz hayırlı olsun.şimdi sizin bulantıların başlama zamanı gelmiş.8. hafta ile 20. hafta çok yoğun bulantılarınız oalacak.Allah yardımcınız olsun.zencefil içebilirsiniz.günde 1 çay bardağı şekersiz.bulantllardan çok çekmiş nisan annesi olarak tavsiye edebilirim.hamileyken içilebiliyor merak etmeyin.

saol canımseninde bebişin hayırlı olsun canım rabbim bizede kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah canım :Saruboceq::CüvCüv::nazar:

Allah Allah kafamçokkarıştı ilk kez duydumm beranacımm tercüme farklılığı olamaz değilmii hayır bu anlama geliyor diye ecrin ismini verdi arkadaşımm kızına uzunn bir araştırmadan sonra üstelikk :uhm:

bu konu çok tartışılıyor hatta ilahiyatla ilgili bi hanım uzun uzun açıklamıştı bakın bi isimler kısmına

meraba kızlar nasılsınız benim dün gece aşırı şekilde başım ağrıdı miğdem bulandı birde bende migren var sanırım ondan migren ağrım tuttu rüyama bile girmiş başım ağrıyo antibiyotik almışım rüyamda nasıl ağlıyorum bebeğime bişey olack diye öyle uyandım sanki gerçekte ilaç almışım gibi oldum rüya gerçekmiş gibi uyandım çok korktum valla

meraba kızlar nasılsınız benim dün gece aşırı şekilde başım ağrıdı miğdem bulandı birde bende migren var sanırım ondan migren ağrım tuttu rüyama bile girmiş başım ağrıyo antibiyotik almışım rüyamda nasıl ağlıyorum bebeğime bişey olack diye öyle uyandım sanki gerçekte ilaç almışım gibi oldum rüya gerçekmiş gibi uyandım çok korktum valla

Merhaba canım hoşgeldin.Geçmiş olsun.Gebelik dışında migrende bulantı çok yapar.Doktoruna gidince bi sor bakalım ne diyecek.Bide migrenin en iyi ilaci karanlık bir yerde uykudur.

benim çok mide yanmam oluyo doktor talcid reniie gibi antiasitleri içebilirsin dedi bende mecbur kalırsam talcid alıyorum bir tane geceleri

esroscum süt kabızlığı tetikler zaten.ama içmek zorunda olduğundan bişey diyemiyorum.
ama bunu engellemek için lifli yiyecekler yemelisin ve kesinlikle kepek ekmeği tüketmelisin. kepek ekmeğini düzenli olarak tüketmeye başladıktan birkaçgün sonra düzene giriyorsun.[/
Canım zaten diyet yapmam gerektiği için yediklerime çok dikkat ediyorum..kepekli ekmek yiyorum sürekli(hoş bu aralar canım bişey istemiyor ama) tek başına yararı olmuyor maalesef..sütün kabızlığı tetiklediğini bilmiyordum..ama kayısıyla birleşince biraz işe yarıyor gibi:))))
bu arada senin çizelgenin sitesinden yapamadım bende istesen benim çizelgemin sitesinden girip dene çok kolay yapılıo:))

kabızlık değilde zorlanarak tuvalete çıkıyorum doktorum kuru kayısı ye dedi eşimin zoruyla yedim ama iyi geldi. bende acayip gaz var ama hatta bir gece gaz sancısıyla acile gittik bebeğe bişi oluyo sandım meğer gazmış:)

canım üşütüyormusun acaba bu kadar gazın var.ayaklarını üşütme soğuğa taşa basma sakın.

canım üşütüyormusun acaba bu kadar gazın var.ayaklarını üşütme soğuğa taşa basma sakın.

valla annem çorapsız durma demişti ama ben bu sıcakta dayanamıyorum çoraba sanırım ondan oluyo yaz bitmek üzere hava az daha serinlesin başlarım çorap giymeye kurtulurum gazdan inşallah :utangac::utangac:

kabızlık değilde zorlanarak tuvalete çıkıyorum doktorum kuru kayısı ye dedi eşimin zoruyla yedim ama iyi geldi. bende acayip gaz var ama hatta bir gece gaz sancısıyla acile gittik bebeğe bişi oluyo sandım meğer gazmış:)

benim de çok gazım oluyor canım...artık içim dışıma çıktı çok rahatsız oluyorum..doktora sordum çok normal dedi...birde süt içtiğim için malum daha çok artıyor gaz olayı:(

yosuncuğum evet migren çok mide bulantısı yapıyordu öncedende bende senin dediğin gibi yapıyorum karanlık sessiz bir odada yatıyrum uyuyorum başka bi şey istesemde yapamıyorum zaten bu arada nazdan haber varmı yaa ne yaptı canım benim gittimi doktora acaba

valla annem çorapsız durma demişti ama ben bu sıcakta dayanamıyorum çoraba sanırım ondan oluyo yaz bitmek üzere hava az daha serinlesin başlarım çorap giymeye kurtulurum gazdan inşallah :utangac::utangac:

bide fazla gaz yapıcı şeyler yeme oda etkiler bende de var ama başka şeyden bu arada hamile bayanlarda gaz ve isal normal galiba vitaminlerden olabilir diye düşünüyorum.

kızlar benimde mide yanmam çok napıcam bilemiyorum daha önce mide kanaması geçirdiğim için kullanmam gereken ilacım var bebişimden dolayı kullanamıyorum çok kötü oldu bu aralar. siz kaç bardak süt içiyorsunuz sütte gaz yapıyor çok.

ben arkadaşlar süt içiyordum ama son bir haftadır içemiyorum zorluyorum ama içim istemiyor ne yapmam lazım benim gibi olan varmı süt yoğurt yiyemeyen

ben arkadaşlar süt içiyordum ama son bir haftadır içemiyorum zorluyorum ama içim istemiyor ne yapmam lazım benim gibi olan varmı süt yoğurt yiyemeyen

ah canım değil süt yoğurt hiç bişey yiyemiyorum.peynir dene taze ekmek arası beyaz peynir taze ben şimdi onu yedim kibrit kutusu kadar.sütede k-fleks koydum oda fena olmadı bide sütle onu dene yudum yudum iç akşama kadar 2 bardak olur zaten.

kızlar benimde mide yanmam çok napıcam bilemiyorum daha önce mide kanaması geçirdiğim için kullanmam gereken ilacım var bebişimden dolayı kullanamıyorum çok kötü oldu bu aralar. siz kaç bardak süt içiyorsunuz sütte gaz yapıyor çok.

canım doktor gaviskon verdi bana talcid benzeri bişey belki sanada iyi gelir doktoruna hatırlat istersen

ben hamilelikten önce mide yanması için süt içömeye başlamıştım çok rahat içiyordum ama şimdi içesim gelmiyo bende ayran içiyorum, puding yapıyorum ayrıca normalde çok peynir tüketirim o yüzden süt ihtiyacımı öyle karşılıyorum. bu saydıklarımda mideyi rahatsız ediyor ama en azından sütteki gibi tiksinme yapmıyor bende ha birde nesquik li süt içiyorum ara sıra oda fena değil:)

Son düzenleme:
Back
X