2010 Nisan Anneleri

Beni doktor 10 gün sonraya çağırdı kalp atışları için bende çok meraklanıyorum daha öncede duyulurmuş ama tam net olarak duyarız dedi bende sabırszlanıyourm

zaten ben geç döllenme olmuş ilk çok korktum normalde 7.5 -8 haftalıkı olması gerekiyorken şimdi ancak 5+5 olsun ne yapalım sağlıklı büyüüsnde bebeğim .ben Doktorun yalancısıyım :)

bende perşembe günü gidicem dua edin inş kalp atışlarını duyarım minik bebişimin inş gelişmiştir keseside kendiside :ecrin_bebek:

rosemaria benim 7+2 sata göre ama ultrasona göre bilmiyorum. bundan önce gittiğim doktor tam gününü söylemedi. şimdi iyi bir doktora gidicem tam öğrenicem. 2 hafta önce keseyi gördük. doktor 1 ay sonra gel dedi. baktım başından savıyo başka doktor buldum. hiç demiyo kadın gel de kalp atışını duyalım diye tam tarih bile veremedi. 1 aylık falandır dedi 2 hafta önce. şimdi herşeyi öğrencem ayrıntısıyla...

amın canım ıhsallah duyarsın kac kaftalıksın

inş canım. sata göre 7 haftalığım ama 2 hafta önce gittiğim doktor bişe diyemedi çok küçük dedi ben zorlayınca işte 3-4 haftalık falan dedi canım çok sıkıldı yanii.2 hafta sonra gel dedi perşembe günü doluyor 2 hafta ama henüz bir doktor bulamadım çok endişeliyim :(

inş canım. sata göre 7 haftalığım ama 2 hafta önce gittiğim doktor bişe diyemedi çok küçük dedi ben zorlayınca işte 3-4 haftalık falan dedi canım çok sıkıldı yanii.2 hafta sonra gel dedi perşembe günü doluyor 2 hafta ama henüz bir doktor bulamadım çok endişeliyim :(

canım 7 haftalıksan mutlaka duyarsın kalp atısını

kızlar merhaba.ıkı senedır ugrasmamıza ragmen hala gelmedı nazlı bebecık.allah sıze hayırlı evlatlar versın.bızlerede dua edın olurmu.yıne husrana ugradım.mayısa kaldı umutlar.hıc umudumda yok ya...

Back
X