Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benim hayatta en korktuğum olay ikiz di hep acıyarak bakardım ikiz annelerine rabbim beni imtihan ediyor biliyorum isyan etmekten çok korkuyorum.
ya benim hayatta en korktuğum olay ikiz di hep acıyarak bakardım ikiz annelerine rabbim beni imtihan ediyor biliyorum isyan etmekten çok korkuyorum.
mutlaka zorlukları vardır ama iyi eğlenceli yönüde çok güzelim ne güzel bir arada büyürler allahın hediyesi bence rahatla alışırsın aynısından 2 tane :) ben senin profilinede yazdım daha önce gitmişmiydin dra kese için o zaman tek miydi bide varmı ailende ikiz
kızlar dün bi anne bbek dergisinde okudum intelligender adında bi test varmış 10. haftada bebeğin cinsiyetini % 80 gösteriyomuş aynen gebelik testi gibi sabah ilk idrarda yapılıyomuş ama türkiyede satışı yokilgimi çekti
canım özelden cevapladım ama okumadın sanırım
ailem de varmış benim haberim yokmuş babannemin ikizleri olmuş teki yaşamamış halamın ikizleri olmuş ikiside ölmüş inş sonum onlara benzemez
ailem de varmış benim haberim yokmuş babannemin ikizleri olmuş teki yaşamamış halamın ikizleri olmuş ikiside ölmüş inş sonum onlara benzemez
laf da etrafımda çok kimse var ama o gün gelince eminim tek başıma olacağım ya güzel yanları vardır mutlaka da düşünsenize hiç bir zaman birini daha fazla sevme gibi lüxün yok ben hep hayal ederdim birebir herşeyiyle özel olarak ilgilenecek ona özel olduğunu hissettirecektim rabbim ve miniklerim beni affetsinler
laf da etrafımda çok kimse var ama o gün gelince eminim tek başıma olacağım ya güzel yanları vardır mutlaka da düşünsenize hiç bir zaman birini daha fazla sevme gibi lüxün yok ben hep hayal ederdim birebir herşeyiyle özel olarak ilgilenecek ona özel olduğunu hissettirecektim rabbim ve miniklerim beni affetsinler
Herkese tünaydın. Sena cım., Allah kimseye taşıyamaycağı sorumluluğu yüklemez. Çok harika bir ikiz annesi olacaksın. Daha şimdiden onlar için endişelenirsun. Hem benim aksime sana sevgiyle bakan 2 çift göz olacak. Bense bi taneyle yetineceğim...
günaydın kızlarr
çok canım sıkkın arkadaşlar yaa akşam yine kanamam oldu doğru doktora gittik doktor yatış yaptı bi iğne varmış nöbetçi eczanelerde o iğneyi bulamadık iğne olmayınca yatmanın bir anlamı yok dedi doktor bu arada kendi doktorum bu hafta izinli başka bi doktora gittim neyse çıktık hastaneden sabah tekrar geçen hafta ki ultrason sonucunla gel dedi doktor sabah 8 de hastaneydim doktor geldi tekrar muayene etti sonuçları karşılaştırdı şu an korkacak bişey yok herşey yolunda dedi haftaya tekrar gel bu arada bol bol istirahat et dedi oooofff yaa çok kafaya takıyorumm neden herşey beni buluyor anlamıyor hani derler ya sakınan göze çöp batarmış ben dikkat ettikçe herşey tersine gidiyorrr