bende nisan annesi olucam galiba.şuan 4 haftalık hamileyim.allah tüm isteyenlere versin.
hoşgeldin cnm hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende nisan annesi olucam galiba.şuan 4 haftalık hamileyim.allah tüm isteyenlere versin.
tatlım seninle hemen hemen aynıyız bizde cmrtesi doktora gidicez opuyorumnanaktan
selam kıslar nasılsınızz
bende doktorumun yazdıgı tahlılerı yaptırmaya gıttım ılaclarımı yazdırdım bıde bebişime baktırdım çok sukur hersey yolunda![]()
inşallah çok meraktayım opuyorumnanaktan bulantın varmı? bende yok henüz ama çok uyuyorum
saol canım progynex iğne oluyorum bırde elevit verdi
kızlar bu folic plus günde 3 kere mi içiyorsunuz
neden ki onlar?fisfisfis
hımm doktorum folic acid verdi günde 3 defa dedi istersen 3ünü bir alabilirsin dedi. ama ben zaten hap içmeyi sevmediğim için 3 öğüne bölmeyi tercih ettim:sinifsinif:
kızlar ben doktordan geliyorum şimdi..aslında kontrol günüm 5 eylüldü ama bugün tuvaletteyken pembe bi leke geldi..bende korktum ve hemen doktora gittim..muayene etti kesede bebek görünmüyor dedi 2 ihtimal var ya bebek çok küçük olduğundan ya da bi sorun olduğu için dedi..lekeyle ilgili önemli değil dedi..bişey yok onda dedi..çok moralim bozuldu 1 saattir ağlıyorum...5. 6. haftasında bebeği görünmeyen varmı bakşa?
kızlar ben doktordan geliyorum şimdi..aslında kontrol günüm 5 eylüldü ama bugün tuvaletteyken pembe bi leke geldi..bende korktum ve hemen doktora gittim..muayene etti kesede bebek görünmüyor dedi 2 ihtimal var ya bebek çok küçük olduğundan ya da bi sorun olduğu için dedi..lekeyle ilgili önemli değil dedi..bişey yok onda dedi..çok moralim bozuldu 1 saattir ağlıyorum...5. 6. haftasında bebeği görünmeyen varmı bakşa?
canım benim bozma sakın moralini bebişin seninle düşünme bile aksini çok ufaklar daha ultrasondan kaynaklanabilir konumundan kaynaklanabilir kilon nasıl vajinalmi baktı karındanmı
kiloluyumvajinal baktı...c.tesi günü muayene olmuştuk keseyi o gün gördük..o günden beri kese büyümüş ama yeterli olup olmadığını 5 eylülde bakıcaz dedi..ben nasıl bekliycem okadar
dimples sende hoşgelidn balım nazcım gözün aydın bende haftaya gdip görücem miniği bugün midem bi tuhaf hiç bişi canım çekmiyo inşallah bulantılar başlamıyordur