2010 Nisan Anneleri

kızlarr... bu 2 günde birikenleri okuyodum..

esros.. canım.. benimde sata göre bugün6+5.. bende geçen cuma gittim özel bi dr. vajinal baktı bana da... 6.9 mm. lik kese belli belirsiz görünüyo ama rahim içinde dedi.. 4 eylülde çağırdı benide.. bende panik yaptım ama dr. dedi ki adetle uyumsuz gebelik.. geç döllenme olmuş olabilir.. 2 hafta sonra tekrar bakalım .. büyümüş olması lazım dedi.. aynı durumdayız sanırım... bi de dr.um bana hamileliğim testte çıkar çıkmaz günde 3 kez progestan verdi. bi de 2 kez folbiol... daha önce bi düşüğüm olduğu için verdi ama...

bi peri canımm sen gördün mü bebişi senle aynıyızz biz cuma gidecektikk ben p.tesi ye erteledimm gitmişken kalp atışını da duyalımm diye beklemek çok zorr yaaa dayanabilirmiyim bilmiyorumm

kızlarr... Bu 2 günde birikenleri okuyodum..

esros.. Canım.. Benimde sata göre bugün6+5.. Bende geçen cuma gittim özel bi dr. Vajinal baktı bana da... 6.9 mm. Lik kese belli belirsiz görünüyo ama rahim içinde dedi.. 4 eylülde çağırdı benide.. Bende panik yaptım ama dr. Dedi ki adetle uyumsuz gebelik.. Geç döllenme olmuş olabilir.. 2 hafta sonra tekrar bakalım .. Büyümüş olması lazım dedi.. Aynı durumdayız sanırım... Bi de dr.um bana hamileliğim testte çıkar çıkmaz günde 3 kez progestan verdi. Bi de 2 kez folbiol... Daha önce bi düşüğüm olduğu için verdi ama...

benim kesem yanılmıyorsam 10.12 mm..kese büyümüş c.tesi gününden beri ama yeterli olupolmadığına bakıcaz 5 eylülde dedi...arkadaşımda 7 haftalık hamile onada düşük olmaması için ilaç vermiş doktoru ama bana vermedi..eğer düşecekse bunu hiçbişekilde engelleyemeyiz dedi bugün...aslında iyi bir doktor diye düşünüyorum.tüp bebek uzmanı..komşum doktor onun eşide yeni doğum yaptı onun arkadaşı...yani iyi olmasa hiç bi doktor eşini ve çocuğunu emanet etmez herhalde diye düşündüm bende ona gittim...

selam kizlar bakiyorum aramiza yeni hamisler gelmis hosgeldiniz canlarim nasilsiniz nasil geciyor hamilelik ya benim cok uykum geliyor oturdugum yerde uyuveriyorum sizdede oyle oluyormu sabahlari yataktan kalkamiyorum ya

benim kesem yanılmıyorsam 10.12 mm..kese büyümüş c.tesi gününden beri ama yeterli olupolmadığına bakıcaz 5 eylülde dedi...arkadaşımda 7 haftalık hamile onada düşük olmaması için ilaç vermiş doktoru ama bana vermedi..eğer düşecekse bunu hiçbişekilde engelleyemeyiz dedi bugün...aslında iyi bir doktor diye düşünüyorum.tüp bebek uzmanı..komşum doktor onun eşide yeni doğum yaptı onun arkadaşı...yani iyi olmasa hiç bi doktor eşini ve çocuğunu emanet etmez herhalde diye düşündüm bende ona gittim...

:)) canımm seninki yine iyiymiş.. benim daha 6.9 mm :))
umarım ikimizin de en kısa zamanda hayırlısıyla görünür minikler..

ama bildiğim kadarıyla vajinal bakıldığında 15 mm. karından 20 mm. olmuşsa ve bebek görünmüyosa problem var demektir... yani umarım yanlış hatırlamıyorumdur.. nette bi yerde bu şekilde okumuştum...

rabbim yardımcımız olsun..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar size bişey söyliyeyimmi:) ben geçen hafta bebişin kalp atışlarını dinledim. ondan 1 hafta önce keseyi görmek için gittim. bir önceki hafta da zaten test sonucumu göstermek için gitmiştim. anlayacağınız her hafta gidiyodum son gidişimiz bayramdan sonra görüşelim dedi doktorum:)) yani 1 ay sonra. ve ben şimdi 1 ay nasıl beklicem bi bahane bulsam da gitsem ultrasonda bi görsem keseciğimi (biz ilk keseden başka bişi göremediğimiz için adını kesecik koydukta:) diye dört dönüyom :)) anlayacağınız beklemek hiç bitmiyor :sinifsinif:

selam kizlar bakiyorum aramiza yeni hamisler gelmis hosgeldiniz canlarim nasilsiniz nasil geciyor hamilelik ya benim cok uykum geliyor oturdugum yerde uyuveriyorum sizdede oyle oluyormu sabahlari yataktan kalkamiyorum ya

yeni hamişler gelmiş.. lafını üzerime alınmalımıyım acaba :))) isim belirtmemişsin ama bende varsam içlerinde hoşbulduk :))opuyorumnanaktan

aslında ben daha hamile değilken bu topiğe yazmıştım ve listedeydim.. ama bu ara içinde girip yazamadım bişeyler... ilk gelenlerden ama geç paylaşımda bulunanlardanım yani :)))

sahi bu arada listemiz yokmu? hiç göremedim ben...

Back
X