2010 Nisan Anneleri

Amın canım ınŞallah...bız dÜn 6 haftalık olduk doktordaydık kesede bebeĞı gÖremedı Çok moralım bozuldu...ondan sordum nezaman gÖrdÜn dıye..

Amİn canım İnŞallah...bİz dÜn 6 haftalık olduk doktordaydık kesede bebeĞİ gÖremedİ Çok moralİm bozuldu...ondan sordum nezaman gÖrdÜn dİye..
alttanmı baktı karındanmı karından görülmüyo bazan
6 haftalıkken gittiğimizde alttan bakmıştı küçücük yüzük şeklinde bişey görünüyo demişti

Herkese güzel bir hamilelik ve sorunsuz bir doğum diliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin 2009 nisan annesiyim. burada gerçekten güzerl şeyler paylaştık..

banada alttan bakmıştı ama benimki fasülye gibi minnacık... karından baktığında idrarım olmadığı için görememişti.

Kızlar 6. Haftaya kadar hİÇ mİdesİ bulanmayan varmı?

ben 8. haftadayım hala ne bulantı ne kusma yok. sadece kokulara karşı hassasiyet ve hafif bir tiksinme var. sanırım böyle devam edecek artık zemuszemus bende niye bulantım yok diyodum herkes kızıyodu bana ne güzel işte daha ne istiyon diyehihoyyyt kalp atışını duyduktan sonra kaygım pek kalmadı bulanmasın işte ne güzel hihoyyyt

kıslar bendede basagrısı ve bulantı oluyor hıcbırsey yıyemıyorum yedıgım zamanda bu seferde yedıklerımden tıksınıyorum

Herkese güzel bir hamilelik ve sorunsuz bir doğum diliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin 2009 nisan annesiyim. burada gerçekten güzerl şeyler paylaştık..

çok teşekkürlerrr sizin de yavrunuzu allah bağışlasın. hiç o günlere gelemicekmişim gibi geliyo bana darısı bizim başımıza:CüvCüv:

kıslar bendede basagrısı ve bulantı oluyor hıcbırsey yıyemıyorum yedıgım zamanda bu seferde yedıklerımden tıksınıyorum

canım aynen sevdiğim sevmediğim ne varsa hepsinden tiksindim olmayacakya bitek portakal istiyo canım:( bide boğazım yanıyodu dün şükürler olsun bugün kahvaltı yaptım biraz

ben 8. haftadayım hala ne bulantı ne kusma yok. sadece kokulara karşı hassasiyet ve hafif bir tiksinme var. sanırım böyle devam edecek artık zemuszemus bende niye bulantım yok diyodum herkes kızıyodu bana ne güzel işte daha ne istiyon diyehihoyyyt kalp atışını duyduktan sonra kaygım pek kalmadı bulanmasın işte ne güzel hihoyyyt
maşallah canım ya çok sevindim valla inşallah böle giderde kolay geçer hamileliğin darısı başımıza

maşallah canım ya çok sevindim valla inşallah böle giderde kolay geçer hamileliğin darısı başımıza

teşekkür ederim gerçekten bulantı olunca çok zor geçiyomuş. gerçi çok halsizlik uykusuzluk yaşıyorum, gaz sancısı ve mide yanması da cabası. ayrıca alerjim arttı burnum sürekli tıkalı hapşırmaktan sıkıldım. tabi bulantı olmayınca herkes kendimi çok iyi hissetmemi bekliyo ama malesef ben mızmızın teki oldum çıktım :asigim::asigim:

kızlar hepinize günaydın.
Ramazan başından beri çok şükür oruç tutabiliyorum bunda iştahımın biirden kapanması ve mide bulantılarımda yardımcı oldu aç kalmak daha bile iyi geldi neyse...
Bu sabah sahura kalkamadık.. tam kalktık ezan okunuyor su içip yattık. Bende niyetlenmedim öğlene kadar durumuma gire bakayım dedim. Aslında canım hiçbirşey yemek istemiyor orucu da bırakmak iistemiyorum ya...

Kızlar hiç yemek yiyesim yok vitamin alıyor musunuz bende alayım bari napayım böyle çok bebeğim gıdasız kalacak diye korkuyordum. hatırlarsanız 1 hafta öncesine kadar kilo almaya başladım diye üzülüyordum şimdi kilo veriyorum mafoldumben

canım bence yanlıs yapıyorsun saatlerce ac kalıcaksın yazı degılmı yavruna azar azarda olsa bırsey ler yemen lazım bence

teşekkür ederim gerçekten bulantı olunca çok zor geçiyomuş. gerçi çok halsizlik uykusuzluk yaşıyorum, gaz sancısı ve mide yanması da cabası. ayrıca alerjim arttı burnum sürekli tıkalı hapşırmaktan sıkıldım. tabi bulantı olmayınca herkes kendimi çok iyi hissetmemi bekliyo ama malesef ben mızmızın teki oldum çıktım :asigim::asigim:

haklısın canım yaa benimde var alerjim o yüzden pek dışarı çıkamıyorum gaz sancısı fena zaten dikkat et kendine

bence de oruç tutmak için hiç doğru bi zaman değil tamam birşey yiyemiyor olabilirsin ama bulantın geçtiği anlarda hemen birşeyler atıştırman lazım senin sağlığın bebeğinin sağlığı demek.. yine de sen bilirsin:CüvCüv:

günaydın şekerler nasılsınız ben bugün çok iyi hissediyorum kendimi umarım böyle devam eder
jnazcım bu arada bebişimin kalp atışlarını duyduk listeye eklersen sevinirim yoksa ağlarım bak yinea.s.

arkadaşlar bişey sorucam, ben 6 haftalık hamileyim doktorum bana sadece folikasit verdi başka da bir ilaç vermedi bu normal mi?

Back
X