Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alttanmı baktı karındanmı karından görülmüyo bazanAmİn canım İnŞallah...bİz dÜn 6 haftalık olduk doktordaydık kesede bebeĞİ gÖremedİ Çok moralİm bozuldu...ondan sordum nezaman gÖrdÜn dİye..
Kızlar 6. Haftaya kadar hİÇ mİdesİ bulanmayan varmı?
Herkese güzel bir hamilelik ve sorunsuz bir doğum diliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin 2009 nisan annesiyim. burada gerçekten güzerl şeyler paylaştık..
kıslar bendede basagrısı ve bulantı oluyor hıcbırsey yıyemıyorum yedıgım zamanda bu seferde yedıklerımden tıksınıyorum
maşallah canım ya çok sevindim valla inşallah böle giderde kolay geçer hamileliğin darısı başımızaben 8. haftadayım hala ne bulantı ne kusma yok. sadece kokulara karşı hassasiyet ve hafif bir tiksinme var. sanırım böyle devam edecek artık zemuszemus bende niye bulantım yok diyodum herkes kızıyodu bana ne güzel işte daha ne istiyon diyehihoyyyt kalp atışını duyduktan sonra kaygım pek kalmadı bulanmasın işte ne güzel hihoyyyt
maşallah canım ya çok sevindim valla inşallah böle giderde kolay geçer hamileliğin darısı başımıza
teşekkür ederim gerçekten bulantı olunca çok zor geçiyomuş. gerçi çok halsizlik uykusuzluk yaşıyorum, gaz sancısı ve mide yanması da cabası. ayrıca alerjim arttı burnum sürekli tıkalı hapşırmaktan sıkıldım. tabi bulantı olmayınca herkes kendimi çok iyi hissetmemi bekliyo ama malesef ben mızmızın teki oldum çıktım :asigim::asigim:
bence de oruç tutmak için hiç doğru bi zaman değil tamam birşey yiyemiyor olabilirsin ama bulantın geçtiği anlarda hemen birşeyler atıştırman lazım senin sağlığın bebeğinin sağlığı demek.. yine de sen bilirsin:CüvCüv: