2010 Nisan Anneleri

kızlar iyi geceler hepinize.. ben ne yazıkki dun gece bebegimi kaybettim. su anda cok cok kotu hissediyorum ama yine de herşey Allahtan.. isyan etmiyorum mutlaka vardır bildigi birsey o hayırlısını vermiştir. jnazcım beni listeden cıkarmanı rica ediyorum. hepinize saglıklı hamilelikler dilerim umarım hicbiriniz bu acıyı yasamazsınız saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. Allah butun anneleri ve miniklerini korusun..

Ayy kiyamam ya sana Allah sabir versin gülüm inan cok üzüldüm ama her hayirda bir ser her serde bir hayir vardir senin icin hayirlisi ne ise o olsun canim.ama bu korkuyu bende cok yasadigim icin arastirdigima göre gerci sende biliyorsundur ilk düsükten sonra sonraki hamilelik ihtimalin dah kolay ve daha saglikli oluoyrmus sevgiyle kal canim

gecmıs olsun canım diş agrısı çok kötüdür doktor ne dıyor
canim doktor ikinci üc ayda bile asla tedavi edemicem diyor

bünyen cok zayif diyor ,cok uzgunum dokuz ayim bitesiye kadar o disler kesin bugunkü cekilen disimin haline gelirler

zaten bebek dislerimden ve kemigimden calsiyum aldigi icin benim icin sonu feci olucak :gitme:

geçmiş olsun zehir ..
doğrusu ben eşimi yada bir başkasını istemiyorum doğumda ..
cok sagol tatlim

canim muhakkak dogumda sana destek olucak birisi bulunsun

annen yada dogum yapmis kizkardesin varsa yada kiz arkadasin

dogum yapip yanina kimseyi almayan arkadaslarim söylüyor bunu o yuzden bilmeni istedim

hakkimizda hayirlisi canim hepimizin :1hug:

Allah nasip ederse bende Nisan annesi olmaya adayım arkadaşlar , umarım herşey yolunda gider sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almak nasib olur.
hos geldin tatlim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah :Saruboceq:
Bende bulantı yok şu an ama mide gazı var , sürekli ağzım sulanıyor bi de ğğğğğ , kasık bel ağrısı , baş ağrısı ve en korkuncu kulak çınlamaları ağrıları , sizde kulak çınlaması yada ağrısı oluyor mu?
canim benime 3 gün pespese basim feci agridi

tansiyonum cok düsükmüs sabah aksam bir bardak tuzlu ayran ictim gecmemisti

buugun disimi cektirdim bas agrimda gitti sairim disimden kaynaklandi ama kurtuldum cok sükür

iyi geceler arkadaşlarr
akşam iftardan sonra görümcem uğradı sağolsun kendime geldim bende
şimdide eşim onu götürdü bende yanınıza attım kendimi
hem midem yanıyo hemde karnım ağrıyo kızlaryaa bide afedersiniz gaz sancım var :(
bunada şükür tabi

janzcim benimde karnim agriyordu

paracetamol diye ilac aldim gecti (hamileler kullanbilirmis)

gecmis olsun canim

kızlar iyi geceler hepinize.. ben ne yazıkki dun gece bebegimi kaybettim. su anda cok cok kotu hissediyorum ama yine de herşey Allahtan.. isyan etmiyorum mutlaka vardır bildigi birsey o hayırlısını vermiştir. jnazcım beni listeden cıkarmanı rica ediyorum. hepinize saglıklı hamilelikler dilerim umarım hicbiriniz bu acıyı yasamazsınız saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. Allah butun anneleri ve miniklerini korusun..

canim benim inan cok ama cok üzüldüm

rabbim insallah tez zamanda yine annelige aday yapar ve kucagina almani nasip eder

üzülme demek kolay ama üzülme arkadasim cennete bir melek gönderdin sen :teselli:

Kızlar günaydın hepinize,
Ya çileklinin durumunu okuyunca çok üzüldüm. Geçmiş olsun, Allah sabır versin. Allah yeniden sağlıklı bebekler nasib etsin.

Onda da akıntı olmuş ve bebeğin kalp atışlarını duyamamışlar.

Bende dün gittim 7 haftalık ama doktor dedi ki çok küçük olduğundan kalp atışı duyulmuyor 10 gün sonra gel bakalım dedi.
7 haftalıkken duyulmaması normal mi ya? Karından ultrasona girdim bu arada....

Son düzenleme:
günaydın kızlar. herkese bol güneşli bol vitaminli günler dilerim. çilekli arkadaşım allahım sabır versin, tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla bir evlat nasip etsin sana.

Günaydın kızlar...herkeze mutlu sağlık dolu bir gün diliyorum...
Çilekli geçmiş olsun canım...Allah sabır versin...
Gölgeler ben çarşamba günü 5. haftam doldu 6.haftaya girdim vajinal usg de bebeği göremedik...1 hafta sonra gidicem ama nasıl dayanıcam bilmiyorum..Ama 7 haftalık bi arkadaşım var onunda karından baktıklarında görememişler kalp atışlarını vajinal usg de görebilmişler...karından olduğu için görünmemiş olabilir meraklanma canım..

çok geçmiş olsun en kısa zamanda yeniden bebeğinin haberini almanı dilerim.

merhaba kızlar nasılsınız,
ben iyi değilim dün yengemi kaybettik beyin kanamasından kötü bi gündü geç geldik ewe

bu günde düşünmemek için kendimi temizliğe verdim..

işim şimdi bitti ama bende bittim belim fena ağrıyor..

hepinizi öpüyorum allaha emanet olun hoşçakalın...

canım başınız sağ olsun aman dikkat et kendine üzüntü stres zaten yeterli birde kendini yorup bebeğini zorlama nolur.

Eros cuğum teşekkür ederim cevabın için bir nebze içimi rahtlattın. Hayırlısı Allahtan gerçi ne olacağını o biliyor biz ne kadar tasalansak ta faydasız... mafoldumben

evet arkadaşlar karından bakılınca zor görülüyo benimde gaz sıkıntım vardı o yüzden doktor karından usg ile görmekte çok zorlanıyor ilk keseyi görmeye gittiğimizde çok bulanıktı.

Günaydın arkadaşlar, hepinize süper bir cuma diliyorum...

Ben bu sabah ilk defa kustum :(
çilekli çok geçmiş olsun tatlım, herşey yoluna girer Allahın izniyle.

çileklicimm üzülme Allah büyükk
gölgeler sen nekadarlıktında gittin duyamadın
bende öğle arası gitcemm dayanamıyorumm
inşallah duyarımm görürümm

geçmiş olsun çilekciğim rabbim tez zamnda sana o güzel haberi tekrar almanı nasip eğler canım arkadaşlarımın dediği gibi herşerde bir hayır varmış canım inşallah gelcek aya bize güzel haberleri buradan verirsin canım :Saruboceq:

angelskycığım nasılsın canım benimde bugün hiç iştahım yok sabahtan birazcık mide bulantım oldu canım olmuyo olmuyo diyodum olmaya başladı sanırım büyük konuştum :1no2:

Back
X