[/ATTACH]merhaba arkadaşlar bende nisan annesiyim belki hatırlayanlarınız vardır.............kızım 1 ay 10 gün erken dünyaya geldi ve çok küçüktü ...........prematüre annesi olmak çok zor ama çok şükür o zor dönemi atlattık ve şimdi sizlere ilk doğduğumuz ve şimdiki halinin fotolarını yayınlayacağım gerçekten kendim bile bu kadar bir değişikliğin olacağına inanmıyordumilk doğduğu an ve en son 5eylüldeki hali
[/ATTACH]merhaba arkadaşlar bende nisan annesiyim belki hatırlayanlarınız vardır.............kızım 1 ay 10 gün erken dünyaya geldi ve çok küçüktü ...........prematüre annesi olmak çok zor ama çok şükür o zor dönemi atlattık ve şimdi sizlere ilk doğduğumuz ve şimdiki halinin fotolarını yayınlayacağım gerçekten kendim bile bu kadar bir değişikliğin olacağına inanmıyordumilk doğduğu an ve en sonEki Görüntüle 55146
5eylüldeki haliEki Görüntüle 55147
[/ATTACH]merhaba arkadaşlar bende nisan annesiyim belki hatırlayanlarınız vardır.............kızım 1 ay 10 gün erken dünyaya geldi ve çok küçüktü ...........prematüre annesi olmak çok zor ama çok şükür o zor dönemi atlattık ve şimdi sizlere ilk doğduğumuz ve şimdiki halinin fotolarını yayınlayacağım gerçekten kendim bile bu kadar bir değişikliğin olacağına inanmıyordumilk doğduğu an ve en sonEki Görüntüle 55146
5eylüldeki haliEki Görüntüle 55147