2010 nisan bebişlerinin fotoları

zeyra

rabbimin mucizesi gizemim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
6.211
27
158
ilk fotoyu koymak isterdim ama bizim kızın gelmesine daha 1 haftamız var Bismillâhirrahmânirrahîm hadi hayırlısıyla dünyaya gelip resimlerini koymayı nasip eğlesin rabbim bizlere buraya :Saruboceq:

Merhabaaaaaa, ben geldim , ahhhhhhh bu leyleğin gagası beni acıtıyor. Ağlayacağım işte…. Sonra bebekler neden hep ağlar derler, bu leylek sizi gagalasa nasıl olur. Şaka yaptım aslında leylek yok, beni görmek için gelen bir kadın çocuğuna onu leylekler getirdi diyordu, ben de başladım ağlamaya, yalan söyleme diye bağırdım, annemin karnında benden başka kimse yoktu ki, hem orada bir leyleğe de yer yok, ben zor sığıyordum. Artık anneciğimin kucağında uyuyorum, parmağımı da emmiyorum, o beni süt denen çok tatlı bir yemekle besliyor. Benim gibi yeni doğan bebekler için en sağlıklı besin anne sütüymüş. Sütümü içiyorum ve bol bol uyuyorum, burası daha rahat, herkes bana hizmet ediyor, keyfim yerinde, ohhhh...

Son düzenleme:
ilk fotoyu koymak isterdim ama bizim kızın gelmesine daha 1 haftamız var Bismillâhirrahmânirrahîm hadi hayırlısıyla dünyaya gelip resimlerini koymayı nasip eğlesin rabbim bizlere buraya :Saruboceq:

aminnn canım benım ınsallah hayırlısıyla rabbımm

güzel dünürü güzel bi topik açmış.ellerine sağlık canım.inşallah fotoları koymakta nasip olur

canım benım jalecım masallah ahmetımıze senınde sıkıntıların gecer umarım bıran evel tatlım...nazarlardan saklasın mevlam.

canım benim çok sağol
rabbim hepinize hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin

jaleciğim maşallah 41 kere canım benim yaa annesine çekmiş aynı tatlış bebişimiz rabbim nazarlardan korusun ahmetimizi sever zeynep teyzesi onu oyyy oyyy yerim o tombiş yanaklarını

jaleciğim maşallah 41 kere canım benim yaa annesine çekmiş aynı tatlış bebişimiz rabbim nazarlardan korusun ahmetimizi sever zeynep teyzesi onu oyyy oyyy yerim o tombiş yanaklarını

canımıniçi çok sağol her gören bana benzetiyor zaten babasıda bozuluyor bu duruma:9
Allah razı olsun teyzesi inşallah gizeminde fotolarını göreceğiz burda

canımıniçi çok sağol her gören bana benzetiyor zaten babasıda bozuluyor bu duruma:9
Allah razı olsun teyzesi inşallah gizeminde fotolarını göreceğiz burda

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::asigim:

topigin hayirlara vesile olsun canimcim Şeniz
insallah gizemcigimizide görücez burada :asigim:
az kaldi canimcim yha az Allahinda izniyle insallah

jnazcım maşallah oğluşuna.tıpkı benim oğlum gibi ayva çeneli.
ilerde çok yakışıklı olacak annesi şimdiden belli.

canim benim yha kurban olurum seni veren Allaha :asigim: :asigim:
Jalecim nasilsin canim o kadar güzel ki melegin ,Rabbim saglikla büyütmeni nasip etsin bitanem Şeniz

canım benimm iyiyim çok şükür sen nasılsın keyfini çıkar son günlerinin
Allah razı olsun rabbim sanada kucağına almayi nasip etsin

ALLAH hayırlı evlat eyler ;ömür boyu sağlık sıhhat nasip eyler;analı babalı büyümeyi nasip eyler inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…