siz beraber değilmisiniz cnm şuanda
yok canım ben urfada görev yapıyorum o antalyada çalışıyo
hımm şimdi hatırladım cnm ya söylemiştin
eş durumu tayini ne zman olcak yazamı
yok canım yaza olmuyo yılım dolmuyo şubata inşallah
ah cnm zordur böyle ayrı olmak allah yardım etsin eşinde öğretmenmi
zor canım ama alıştım artık yani 2 aylık ewliyken geldim buraya bide öğretmen evinde kalıyorum yurt gibi sanki üniversitedeyiz :) eşim öğretmen değil canım otelde teknik müdür
anladım cnm en kısa zamanda kavuşursun eşine inş..
bebiş istediğine göre arasıra geliyo eşin yanına o zaman
ewet canım geliyo eşim bazen ben gidiyorum bakalım 1 haftadır buradaydı salı günü gitti kısıtlı sürede bebiş tutarsa olacak
hayırlısı olsun cnm ama eşinden ayrı hamilelik yaşamakta zor olur ya beraberken niye düşünmediniz..daha yenide evliymişsiniz..
bende sorguya çeker gibi oldum:)
yok canım sor tabiki aslında bebek fikri 2-3 yıl yoktu aklımda mart ayında düşük yaptım o bebeği çok istemiştim planlı hamilelikti yaz tatilinden sonra gelmeyecektim buraya ama olmadı malesef..Sonrada bu topiğe kayıt oldum ve uzun zaman korunduktan sonra ya da düşükten sonra isteyipte uzun süre bebeği olmayanları gördüm ve korktum bir an önce olsun istedim bir de o duyguyu bir kez yaşayınca çok çoook istiyorum
haklısın aslında cnm biz 1.5 yıl korunduk sonrada eşim askere gitti 6 ay da öyle geçti şubat ayından beridir aslında bebek için ciddi çalışma yapıyoruz..ama bende keşke okadar korunmasaydım diyorum şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?