- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
inşallah canım.bende ses olarak duymadum .ama ultrasonda gösterdi doktor.kan tahlili verdi 2 hafta sonra sonuclar.ozaman gittiğimde duyarım inş..
Ben sabah verdim kan ve idrar çıkmıştır aldırıyorum şimdi elemanım gitti
ben 3 tup kan verdim sadece hormon testi falandı sanırım.15 gun sonra alabilecekmişim.
Bende bugün kan ve idrar tahlili verdim bayağa bir tahlil verdi doktor.Ama ben pazartesi alıcam.Neden o kadar geç seninki.
özlemcim teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan
benden de 3 tüp kan ve idrar aldılar sabah verdim saat 11 de çıkar dediler biz geç bile kaldık almaya :))
sağol canım.bende anlamadım bide sgk hepsini karşılamıyomuş 112 lira verdim bide.tıp fakültesinde benim doktorum belki ondan geçtir.tek anladığım tiroid testi var bide elisa adı altında birsürü sey vardı...
kızlar sıze bır soru sorcam ben 23 adet oluyorum adete yakınkenmı hamılelık belırtılerı cogalıyor benım adet olmama 9 gun kaldı ınsallah olmam sadece karnım agrıyor okadar
inşallah sende hamiş olursun canım bakalım işte bizde günlerimizi bekliyoruz hayırlısı bugün arkadaşımla konuştum oda hamiş ve bebişinin kalp atışlarını duymuş dün ne güzel ya allah bizde nasip etsin
kızlar sıze bır soru sorcam ben 23 adet oluyorum adete yakınkenmı hamılelık belırtılerı cogalıyor benım adet olmama 9 gun kaldı ınsallah olmam sadece karnım agrıyor okadar
canım seninle günlerimiz aynı inşallah ikimizde görürüz çift çizgiyi
canım benim adet olmadan bir hafta önce belirtilerim vardı ama adet olmam gereken hafta adet belirtilerim vardı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?