2010 ocak anneleri bebeklerinizin uykusu nasıl

Hoya

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2007
4.359
28
683
Isparta
kızlar bebeklerimizin uyku düzeni var mı nasıl rutin oluşturabiliriz burada konuşalım paylaşalım buyrun

benimkinin oturdu uyku düzeni..geceleri uyuyor çok şükür..en önemli şey akşam 8 den sonra uyutmamak bence..her akşam saat 10 yada 10 buçuk gibi banyo yapıyoruz güzel detaylı şekilde masajını yapıyorum . 11 gibi emmeye başlıyor saat 12 buçuk 1 e kadar sürüyor bu emme seansı karnı tıka basa dolduğu içinde genelde sabah 5 6 gibi uyanıyor emiyor tekrar uyuyor..ondan sonra 1 saatte bir 2 saatte bir saat 10 a kadar tekrar uyuyoruz..

meraba canım.bende 27ocakta aldım bebeğimi kucağıma.uyku konusunda dertliyiz.belki dahaçok erken küçük olduğu içinde olabilir.bugün 5:30da kalktı ve ozamandan beri sadece bir saat uyudu.5:30a kadarda her 1 saat 1.5saatte bir kalkıyor.napıcamı bilmiyorum.senin bebeğin maşallah oturtmuş artık uyku düzenini.inşallah hep öyle gider.nekadarlık bebeğin sorabilr miyim.acaba benim bebeğim için daha çok mu erkende oyüzden mi böyle uykusu.senin bebeğin 25günlükken falan nasıdı?

canım bebekten bebeğede değişiyo aslında benimki hep uykuyu çok sevdi..ilk zamanlar sadece daha sık uyanırdı ama yinede uyurdu..şimdi 2 buçuk aylık çok şükür oturdu düzeni..seninle aynı dertten muzdarip bütün arkadaşlar.. zamanla sizinde girer yoluna merak etme..benimkinin fazla gazıda olmadığı için rahat uyuyor..çoğu bebek gazdan uyuyamıyor zaten..senin için düzen daha çok erken..3 aydan önce oturmaz diyolar doktorlar..benimki istisna sadece

canım çok tşekkür ederim.sanıım benimki böyle gidicek.ama inşallah düzelir.3ayın bitmesni beklicez artık...

bizimde tutkununkine çok benziyor

gece 10-11 gibi uyanınca gün aşırı yıkıyoruz yıkarsak o saatte yıkıyoruz biraz oynuyoruz iyice yorulmuş oluyor emiyor 2 göğsümü ama yinede uyumamaya başladı birazda dolapta sütüm oluyor 30-40 cc veriyoruz bazen onuda içerken uyuyaa-kalıyor bazen o da bitince kolumda pışpışlıyorum öyle uyuyor

atabi böylece saat 12 buçuk 1 i falan buluyor sonra 4-5- en geç 5 buçuk uyanıyor 70-80 cc içiriyorum yatıyor 8 gibi uyanıyor ondan sonra kaka yapmaya başladığından sğrekli ıkınıyor ara ara uyanıyor ama 2 saatte bi acıkıp uyanıyo öyle 11 e kadar falan uyuyoruz
ama gün içindede uyur acıkır uyanır bazen emdiği gibi uyur bazen biraz emer gazınnnı çıkarmak için kaldırıyorum tam doymamış oulyo oynarız biraz sonra yineemer uyur
bizde uykuyu seviyoruz

benim oglum gece uyuyor gündüz uyumuyor.hatta sabah 8 den bu saate kadar uyanık.şimdi uyuyo ama 10 dkka snra kalkar hep böle gündüz uykusu.kıpkırmızı oluyor valla çocugun gözeri.inş. bizimde oturur inş. düzenimiz

büyüdükçe dahada düzene giriyorlar bence bide ilgi alanları artıyor ağlamak yerine başkaşeylerle ilgilenmeyi öğrenecekelr bizmki mutfakta beni izlerken gülmekten yoruluyo baazen

bizimde uyku düzenimiz oluştu gibi.
akşamları en geç 21:30 gibi gece uykusuna başlamış oluyor. 00:30-01:00, 03:30-04:00 ve 06:30-07:00 gibi beslenmek için kalkıyor. en son 07:00 kalkışında yeter artık uymayacağım diyor. saat 10:00'a kadar kendisi oyalanıyor. bu saatlerde 1-2 saat uyuyor uyanıp gene yemek istiyor. 15:00 gibi gene 1-2 saat kestiriyor o kadar.
aralarda gözü kapalı emziğiyle keyif yapıyor ama tıkırtı duysa açıyor gözünü.
normalde gece uykusuna yattığında falan top patlatsan uyanmaz.
altını değiştiririm, kustuysa üstünü değiştiririm falan hiiç umru olmaz yani..

bir de ben kusma sorununundan dolayı midesini tam doldurmadığımdan 3 saatte bir uyanır. tam yedirsem 4-5 saat gider sanırım..

maşallah sizinkiler ne güzel emiyorlarmış öyle
benimki genellikle 10 dk emiyor
geçenlerde bi 20 dk kadar emdi sonra saatlerce ıhhh ladı
mide zafiyeti geçiriyordu aşırı yemeden
öyle 1 saat falan hiiiççç emmedi

uyku konusuna gelince arada bi değişse de genel olarak bizim düzenimiz de oturdu sayılır.
akşam 8 den sonra uyutmuyorum
11-12 arasında uyuyor tabi bazen 1e 2 ye sarktığı da oluyor
gece 3-4 gibi acıkıyor ama uykudan gözünü açamadığı için 5-6 dk emebiliyor
bezini değiştirip uykusunu açıp tekrar emziriyorum
6-7 gibi tekrar emmek istiyor
9-10 gibi de tamamen uyanmış oluyor
saat 12 gibi 1 saat kadar uyuyor
bir de akşam 5-6 gibi 1 saat kadar uyuyor

yinede maşallah kızıma geceleri annesini uyutuyor

bnm küçük nazlı kızımda artık beni uyutuyor çok şükür
sabah 6 gibi kalkıyor karnımız doyuyor geri uyuyor hemen...
9 gibi geri uyanıyor ve bir kaç saat böyle geçiyor...11 gibi geri uyuyor...
13 de uyanıp 16 17 ye kadar uyumuyor....19 gibi uyanıp akşam 22 gibi yatırıyorum...
gece bazen kalkıyor bazen kalkmıyor çok şükür...

slm arkadaşlar bende 9 ocakta aldım bebişimi kucağıma ilk zaman çok zor geçti ama son 10 gündür flaan çok şükür iyi gibi gece 1-2 ye doğru uyuyor 3-4 gibi uyanıyor 6-7 gibi tekrar kalkıyor öğleye kadar belirsiz oluyor bazen hiç uyumadığı oluyor ama öğşeden sonra 7 ye kadar 4-5 saat uyuduğu oluyor tek zorlandığım şuan 8-9 arası uyandığı zaman aşırı ağlıyor ve 3-4 saat emmekistiyor emziğe alıştıramadığım için memede keyif ypmayı seviyor umarım düzelir yakında ilk zamanlara oranla bunada şükür:ecrin_bebek:

hergün banyomu ayptrıyosun canım ohh ne güzel ben yaptırmam korkuyorum tek olduğum için annemde güzndzleri geliyor .maşallh keşke benimkide bi düzen alsa akşam uyutmamaya çalışıyorum bende ama yine uyumuyor dün akşam 7de gece 4,5 ayakltydık 2 kere gözü daldı 10 dk uyudu uyandı .maşallh sana

ayy maşallh inanamıyorum süphanallah nerde o günler ben görcekmiym o günleri

zaten sizinkiler iyi uyuduğundan maşallahları var

hoyacım alakası yok benimki uyumuyor geceleri ama maşallh çok iyi aşı oldu salı tartırdım yazmıyım buraya nazar değer 6,5 kiloyu geçti .gece uykusu felan yok bizde gündüz uykusu var

benim de oğlumun uyku düzeni oluştu gibi. ben gündüz kesinlikle beşiğinde uyutmuyorum . doğduğundan beri gündüz her yerde uyuttum ve sesli ortamda bulundurdum. gece yattırdım yatağına.şimdi gece 10:30- 11:00 arası altnı alıp emzirip yatırıyorum. 1 kere 4 gibi kalkıyor. sonra 6:30 -7 gibi kalkıyor. bu kalkmasında artık benimle oynayın modunda. 1 saat oynayıp uyutuyoruz. inşş. ileride bir değişim olmaz ....

hoyacım alakası yok benimki uyumuyor geceleri ama maşallh çok iyi aşı oldu salı tartırdım yazmıyım buraya nazar değer 6,5 kiloyu geçti .gece uykusu felan yok bizde gündüz uykusu var

gece gündüz farketmez ki bebeklerin büyümesi için ikisi de aynı boşuna dememişler uyusun da büyüsün niiiinnniiiii

ayy maşallh inanamıyorum süphanallah nerde o günler ben görcekmiym o günleri

görürsün cnm...
ilk başlarda ilk haftalarda çok kötüydüm bende...sempatiksalakcinni
bir de üstüne gelen giden...
kayınvalide görümceler!!! derken iğrençti...
uyku yok bişey yok iş güç offff...

gece gündüz farketmez ki bebeklerin büyümesi için ikisi de aynı boşuna dememişler uyusun da büyüsün niiiinnniiiii

nur kaç kilo ki hoya? sen az olduğunu düşünüyoun...
bence çok tatlı ve kilosu da yerinde en son resiminde grdüğüm kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…