yoo az değil canım kilosu 4500 dü en son sizinkiler hızlı büyüyo maşallah.
hergün banyomu ayptrıyosun canım ohh ne güzel ben yaptırmam korkuyorum tek olduğum için annemde güzndzleri geliyor .maşallh keşke benimkide bi düzen alsa akşam uyutmamaya çalışıyorum bende ama yine uyumuyor dün akşam 7de gece 4,5 ayakltydık 2 kere gözü daldı 10 dk uyudu uyandı .maşallh sana
biz eşimle yaptırıyoruz canım daha doğrusu o sadece su döküyo..zamanla giriyor düzene merak etme..ben gece olduğunu ve uyuyacağını anlaması için ilk banyosunundan itibaren gece yaptırdım mutlaka..hiç gündüz yıkamadım..banyo masaj emme ve uyku..oturdu artık o yüzden
11den sonra başlıyo uyuklamaya memede uyuyo gidip beşiğe koyuyorum gözler far gibim açılıyo
neyse doymamıştır deyip tekrar emziriyorum emiyo emiyo sonra uyuyo tekrar koyuyorum hoop yine açıyo gözleri saat oliyi gece12.neysem diyom accık dik tutuyom kusmasın diye fazlalığı kusuyo bu arada altını okkalıca dolduruyo değiştiriyom saat oldu mu 1 tabii bu arada bizim nur ya kendi kendine ee üüü avvvv falan diyo ya da ee ee ee diye uykusunun old. söylüyo
neyse bezi alıyoz ayağımda sallıyom tam uyuyo yerine koyuyom yine ağliyi
tekrar alıyom bu sefer suratıma güliyi şebeklik yapıyi
en son yine sallıyom uyuyo ve 3 ya da4 te bayılıyo kalıyo
gündüz de öğleden önce 1buçuk saat öğleden sonra da 2 saat uyuyo bazen
bi daldı mı iyi uyuyo da dalamıyo sıpam nolcek bilmem
ebeye sordum normal dedi 3. ayda bebeler huy değiştirir bunların düzeni müzeni yok dedi
aha şimdi de kucağımda suratıma gülüp duriyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?