2010 ocak anneleri bebeklerinizin uykusu nasıl

yoo az değil canım kilosu 4500 dü en son sizinkiler hızlı büyüyo maşallah.

yoo az değil canım kilosu 4500 dü en son sizinkiler hızlı büyüyo maşallah.

maşallah işte cnm....kilosu gayet iyi....
her bebek aynı olmuyor işte...
seninki 4.5 bnmki 5.6 diğer arkadaşın 6.4 müş örneğin...

benim yusufum da gece beni en fazla 2 dafa kaldirir bazen tekrar uyutmak icin ugrasirim. gegce uykumuz iyi elh. gündüz de gözleri uykusuzluktan kipkirmizi olsa yine de uyumak istemiyor ben sallaya sallaya uyutmaya calisiyorum sallamayi kesince agliyor yine

biz eşimle yaptırıyoruz canım daha doğrusu o sadece su döküyo..zamanla giriyor düzene merak etme..ben gece olduğunu ve uyuyacağını anlaması için ilk banyosunundan itibaren gece yaptırdım mutlaka..hiç gündüz yıkamadım..banyo masaj emme ve uyku..oturdu artık o yüzden

ben korkuyorum hiç yaptrmadım daha güzel alıştrmışsın annemle geçen geç yıkadık yatrdık uyusun diye yşnede 4e kadr uyumadı 3 kez denedik hç bir değişklk olmadı huy edindi gece uyumamayı

Ben büyük oglanda sayardim bu sefer hic saymiyorum ne zaman uyudu kalkti bilmiyorum.Bir ara gece bayagi problem yaratti ebeye sordum.Ilk 3 ayda bebek ne örse resim olarak beyinde hafizaya alirmis ve gündüz cok sey görürse gece kafa dolar uyumas zor olurmus evde pek gezdirme camdan bak suna yok buna deme hatta tv hic gösterme dedi bana.Zaten yapmiyorum ama bir ara gece gelen cok olmustu oynuyorlardi o hoslanmiyormus bende dedim 3 ay gecsin öyle oynayin anlamiyor korkuyor uyumuyor diye neyse ayaklari kesilince bücürügüde sakin oldu gene.Bi gece sacimi boyamak istedim uyuyordu oglan yaninda durun yarim saat dedim ama ben banyoya girmemle olan bagirarak aglamaya basladi en sonunda oglan kucagimda yerde anakucaginda ayagimda sallaya sallaya filan sacimin boyasini bitirdim iyiki yardim ettiler.
Eger uykudan önce cok kucakta dolasiyorsa uykuya dalmasi zor olabilir.

evde olusmayan uyku düzeni annanesininevinde olustu
halasındada hep uyurdu zaten
sanırsam bu kız evini beğenmiyi haspaaa :dilcikar:

gece full uyuyor maşallah

bizde evde düzen oturtamadık gece 4lere kadar ağlıyodu.kaçtık en sonunda babanneye.daha iki aylık belkide o yüzden dedim ama inşallah eve döndüğümüzde herşey yolunda gider

kızlar 3 gündür adaçayı içiryorum düzene girmee başladı dün akşam 8de içirdim gece 12 bucukta bi uyudu sabaha kadr deliksiz maşallah süphanalallah

Ada'm gündüzleri sadece 2 saat uyuyor gece uykumuzda hiç bir sorun yok her akşam saat 22:20 da banyo yapıyoruz sonra meme vakti sonrada pufidi kandil, cumba yatak 3 saatte bir doyurmak için uyandırıyorum sabah 9:00 uyanıyor Uyku düzenimiz oturdu şükür.

slm arkadaşlar. bebeğim 13 ocakta doğdu 2 aylık oldu yanı ama bu uyku konusundan muzdaribim. çok şükür uyumayı sevıyor kızım ama sorun şu ki gece uyanık gündüz uyuyor. nerdeyse 1 aydır boyle uyku düzeni ve beni çok yoruyor gece uykumu alamıyorum çünkü. gündüz de iş güç derken... önerebileceğiniz bir şey varmı acaba. nasıl değiştirebilirim düzenini?gece 12-1 gibi uyanıyor sabah 5e 6ya kadar uyanık gündüz de bol bol uyuyor...

doğduğundan beri öldür allah gece 4 demeyince uyumuyor toplamda 24 saate 6 saat uyuyo oda ya anakucağında yadaayağımda gazlı bebek napalım ben durumu kabullendim ne yaptısak fayda etmedi oturuyoz ağlıyoz evde mahkumlar gibi olta atıyoz allah sonumuzu hayr etsin:Saruboceq:

benimki de sallamazsam uyumuyor kiyameti kopariyor aglaya aglaya gözleri uykusuzluktan kipkirmizi oluyor ama sallanmadan uyumuyor

cancancan
Benimkide 12 ocak dogumlu .Uyku uykunun mayasidir derler ya ben sabahtan öglene kadar uyutmuyorum aksam 6 gibi gece uykusuna giriyor sabah 5 e kadar sadece emmeye uyaniyor 5 de gaz problemi oluyor pek öyle güzel uyumuyor zaten 6.5 da babamiz kalkiyor kahvalti filan sonra abisi okula gidiyor o arada yatakta yari uyanik yari uykulu yatiyor bi deredi yoksa derdi varsa benim kucaimda dolaniyoruz.Su anda mesela saat sabah 10 a geliyor uyutmuyorum henüz.

Posideon
Bebek arabasini evin icine alsanda onunla dolastiriyor gibi yapsan denedin mi ?

hepinizinkilre maşallah yaa her sabah 5 buçuk 6 tan sonra ayaktayız ıkınmaktan kaka yapmaya çalışmaktan uyanıyo
pek uykuyla aramız iyi değil malesef

Smhsmh
Seninle benimki sabah ezani okumaya kalkiyorlar herhalde :)) Bizde evdekiler 6.5 da kalkip ise okula gittikleri icin bize normal geliyor o saat .Emzirip gidip kahvaltiyi kuruyorum sonra bidaha uyku yok bana.

bizimkı gunduzlerı 15 dk bıle uyumuyor. hava aydınlıkken uyumuyor kerata..aksam hava karardımı bayılıyor sabah agarmasıyla ayılıyor bıda aksam hava kararana kadar uyku yok bı damla...uyurken 3 saatte bır emzırıyorum ama kapalı gözlerle... kaldıgı yerden devam edıyor. yanı gunde toplam aksam 7 den sabah 5 e kadar 10-11 saat uyuyor.... sanırım azz....

11den sonra başlıyo uyuklamaya memede uyuyo gidip beşiğe koyuyorum gözler far gibim açılıyo
neyse doymamıştır deyip tekrar emziriyorum emiyo emiyo sonra uyuyo tekrar koyuyorum hoop yine açıyo gözleri saat oliyi gece12.neysem diyom accık dik tutuyom kusmasın diye fazlalığı kusuyo bu arada altını okkalıca dolduruyo değiştiriyom saat oldu mu 1 tabii bu arada bizim nur ya kendi kendine ee üüü avvvv falan diyo ya da ee ee ee diye uykusunun old. söylüyo
neyse bezi alıyoz ayağımda sallıyom tam uyuyo yerine koyuyom yine ağliyi
tekrar alıyom bu sefer suratıma güliyi şebeklik yapıyi
en son yine sallıyom uyuyo ve 3 ya da4 te bayılıyo kalıyo
gündüz de öğleden önce 1buçuk saat öğleden sonra da 2 saat uyuyo bazen
bi daldı mı iyi uyuyo da dalamıyo sıpam nolcek bilmem
ebeye sordum normal dedi 3. ayda bebeler huy değiştirir bunların düzeni müzeni yok dedi

aha şimdi de kucağımda suratıma gülüp duriyi

allah gulen yüzünü hıc eksık etmesın mınık nurun... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…