2010 ocak anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdiniz???

bu hatunlar dogurdu şimdi kilo konularını bile konuşuyorlar...

:sm_cool: he valla...

aman diyim ekinox, az yavaş bacım. o kiloları nasıl vericez diye düşünücez sonra. şimdi şirin oluyor, koca göbüşlerle... içerde bebiş varken sevimli görünüyoruz.
o göbüşler boşalınca, yağ torbası olmamak lazım..
heriflere çirkin görünmemek lazım :)

evet canım haklısın.. bende onu düşünüyorum.... ben kendimi beğenmezken adam beni nasıl beğensin....ilk 40 gün teleşla falan geçer ne olduğunu anlamayız. ben de bu arada verebildiğim kadar kilo veririm adam ne olduğunu anlamadan... kendimi böyle hiç seksi hissetmiyorumm.. eski kiloma dönmek istiyorum.... o kadar kolay kilo aldım ki hiç umursamadım. sandım ki doğumla hapsi gidecek... yavaş yavaş acı gerçeği hissetmeye başladım

69 la hamile kaldım
82 ile doğuma girdim
79 eve ge geldim
75-76 arası oynuyorum şuan ama yememe hiç dikkat etmiyorum kilo vermebilmem mümkün değil bu boğazla hoş ekmeği azaltsam yetecek ama canım yemek istiyo biraz daha yiyimde sonra dikkat eteye başlıycam ben kilo vericem kızım bol bol kilo alacak

ben hala 56 yım
8 kilo vermem lazım
inşallah verebilirim
yoksa çok moralim bozuluyor

55 ıle hamıle kaldım ,
75 ıle doguma gırdım,
dogumdan eve geldıgımde 64-65 kıloya dusmusum...
bı 10 kılo daha vermelıyım...

bende 63 ile hamile kaldım.81 ile doğuma girdim.eve geldiğmde 75 kiloya düşmüştüm.2 hafta geçti ama hala aynı kilodayım.Gerçi ne bulsam yiyorum.rejim için çok erken diyorlar ama kilonun kalıcı olması da korkutuyor.Kısmet artık bebişim sağlıklı olsun da şişman bi annesi olsun ayy kulağa hiç hoş gelmiyor şişman kelimesi neyse.....

49 ile hamile kaldım 62 ile hastaneye gittim şuan bebeğim 20 günlük ve ben 54 kioyum....artık kilo vermek istemiyorum...

64 ıle hamıle kaldım
83 ıle doguma gıttım
geldıgımde hastaneden 75tım
oglum 15 gunluk
suanda
72 73 arasıyım
ıdeal kılom 58 60larda seyrederdım
8 9 kılo daha versem razıyım
hayırlısı

52 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şuan 62 kiloyum asla zayıflamk istemyorum hatta eşim 70 kiloya tekrar gelmemi istiyor ama ben gün geçtikçe zayıflıyorum

bilmiyorumkismile ocak anneleri sakın bana kızmayın sizleri cok yakından takip ediyorum hergün okuyorum hepinizi tüm konuları bebeklerinize bayılıyorum ama bu kadar seker anneyi bir araya toplayıp üstelik aynı ay annesi olmanız cok güsel bişey takmayın kafanıza kiloları sağlıklıca bebekleriniz aldınız ya kucaklarınıza bu günleride gelmio die iple cekiodunuz bi gün bakıcaksınız tğm kilolarda gitmiş gercekten hepiniz cok sekersiniz ya özellikle jülyet senin bebeğine bitiyorum allahım nazarlardan saklasın 41 kere hepsine maşallaah dilerim bende sizlerin geldiği su konuma gelmek nasip olur bebişimle bayanssulusmile hepiniz cok tatlısınız allah nesenizi bozmasın dilerim a.s.

Ocak anneleri bana da kızmasın,ben de onları takip ediyor ve çok seviyorum.Allah hepsini nazarlardan saklasın Jjulieti ve Melisa'yı kim sevmez olumunekankayizsmile

hamıle kalmadan once 55 dım.doguma gıttıgımde 67 ıdım.suan 44 gunluguz ve 57.5 kıloyum.daha da verecegım ınsallah..

60 la hamile kaldım 80 le doğuma girdim..doğumdan sonra 69 a düştüm.dün tartldım 72 olmuşum..bu yemeye zaten 80 e tekrar çıkarım:uhm:

57 kg ile hamile kaldım 75kg ile doğuma girdim şimdi 65 kiloyum benimde sezeryan ile oldu ama dr.danışarak doğum sonrası toparlayıcı korse kullanmaya başladım gerçekten işe yarıyor en azından karnınızın sarkmasını engelliyor ,bence doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz

60la hamile kaldım bende, doğuma girdiğimde 79dum. Doğum yapalı 20 gün oldu, 65 kiloyum. ınşallah gider bu kalan 5te...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…