bu hatunlar dogurdu şimdi kilo konularını bile konuşuyorlar...
oooooooo.. ben 62 ile hamile kaldım.. şu an 94 kiloyum...3 hafta var daha doğuma.... 3 hafta önce 85 kiloydum.. dr.rum bebeğimin kilosunu az buldu.1.700 gr dedi..33 hf.... ben de 3 haftadır pekmezler ballı süttler ne buldumsa yedim acıkmadan yedim hep.. bugün kontrole gittik.. 2.600 gr olmuş.. çok sevindim ama bende 3 hafta da 9 kilo almış oldum.. üstelik sezeryan olcam...sağlık olsun...bebişim sağlıklı doğsunda bi şekilde vercez artık..
58 le hamile kaldım
75le doğuma gittim
şimdi 11 gün oldu
sabah tartıldım ve 65 kiloyum
çok takmıyorum kafama gider inşallah emzirdikçe rahmim de toparlanıyor
ben hala 56 yım
8 kilo vermem lazım
inşallah verebilirim
yoksa çok moralim bozuluyor
bilmiyorumkismile ocak anneleri sakın bana kızmayın sizleri cok yakından takip ediyorum hergün okuyorum hepinizi tüm konuları bebeklerinize bayılıyorum ama bu kadar seker anneyi bir araya toplayıp üstelik aynı ay annesi olmanız cok güsel bişey takmayın kafanıza kiloları sağlıklıca bebekleriniz aldınız ya kucaklarınıza bu günleride gelmio die iple cekiodunuz bi gün bakıcaksınız tğm kilolarda gitmiş gercekten hepiniz cok sekersiniz ya özellikle jülyet senin bebeğine bitiyorum allahım nazarlardan saklasın 41 kere hepsine maşallaah dilerim bende sizlerin geldiği su konuma gelmek nasip olur bebişimle bayanssulusmile hepiniz cok tatlısınız allah nesenizi bozmasın dilerim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?