2010 Ocak anneleri hadi göbüşleri indirelim forma girelim...

hala debeleniyorum....sütüme haller olmaya baslayınca iç malta içeceklerini ye tatlıları derken 70 gördüm .....
1 haftadır artık sıkı diyetteyim 68.8 gördüm..sabah öğle keloks yiyorum..akşamda ekmek yemiyorum sebze yada et..
özel bi hareket edemiyorum zaten bütün gün kosturma

bende bu konu unutmuştum vallahi..
bende takılı kaldım 64 te..utku sayesinde az yiyorum ama dikkat edemiyorum tabiki yediklerime..sporda yapamıyorum..ama spor yapmayı özledim yaaa:sinifsinif:

68.2 :lepi:
napıyon hacı o toplan...
bana dayarmı sağlanmıdır

bana dayanıyosa sanada dayanır canımsempatiksalakcinni
ebru şallının videoları var tv 8 in sitesinde orda var topla yaptığı hareketler..gerçi ben yer hareketlerinin daha etkili olduğunu düşünüyorum.fırsatım olsa yapardım ama olmuyor..
bayramda tatile gitces bu dötü göbeği nereye sokcam bilmiyorum..rezillik vallahialsanaalsanasmile

bende sonunda 68 i gördüm ya bunada sükür..bu arada bende oruç tutuyorum...
bazen korkuyorum acaba sütüm gidermi
ama tutmasamda sonra tutmak zor ğeliyor
ya siz tutuyor musunuz

Anneler,
Zaten Doğum Sonrası kilolar için bir topicimiz var.Oradan devam etmenizi rica ediyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sonrasi-kilolarindan-birlikte-kurtulalim.html
Sizleri anlıyorum birlikte çıktığınız bu yolda birlikte devam etmek istiyorsunuz ama sizinle birlikte her aşamadaki anneler bunu yaparsa alt yapımız izin vermeyecek bir yerde tıkanacaktır.Mesela benim kızım 1.5 yaşında.Bende açmak isterim mesela bir topic:))
Müsadenizle konunuzu kapatıp sizi o linke davet ediyor,kilolardan da kurtulmanızı diliyorum.:a.s.:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…