2010 ocak anneleri istanbul bulusmasina ne dersiniz

istanbullu annisler hangi gun ne tarafta bulusalim

• cumartesi anadolu yakasi

OY: 12 48,0%
  • pazar anadolu yakasi

OY: 0 0,0%
  • cumartesi avrupa yakasi

OY: 9 36,0%
  • pazar avrupa yakasi

OY: 4 16,0%

• Ankete Katılan
    25
pembeli olan yalel- yalelin karsısında julı-julının yanında ogretmenım -yalelin yanındakı jasmin :)

ah ben o makineyi napıyım bakıyım...
inanmayın kıslar, o kadar da dombili de-ği-liiizzzz :)

aman beya.. mal meydanda... napalım alla allaa.... :)
bi sonraki sefere sizler de gelin teyzoşlar...

şaka maka... jasmin, öğretmenim, juli.. hepinize teşekkürler.. çok güzeldi hakikaten.

ikinciyi ne zaman yapıyoruz? başlayalım organizasyona.. ancak gerçekleştirirz :)

Resmi öğretmenimden caldım :roflol:

kızlar çok güzel çıkmışsınız göbüşler sizi bence bu buluşmayı birkerelik olarak bırakmayın çok mutlu görünüyordunuz nazardegmesin size ya resmi görünce benbile burdan mutlu oldum sizin adınıza a.s.

Kizlar
Sanki birbirinize cok benziyorsunuz.Yada gülüsleriniz ayni gibi geldi bana.Ama Jjuliett tam düsündügüm gibi muzur muzur bakiyorsun :) Masallah sizlere.

Kizlar
Sanki birbirinize cok benziyorsunuz.Yada gülüsleriniz ayni gibi geldi bana.Ama Jjuliett tam düsündügüm gibi muzur muzur bakiyorsun :) Masallah sizlere.
:roflol: :roflol:

sende ttürkiyeye gelirsen birgün bulusalım olarmıııııı kaydirigubbakcemile5

kızlar çok güzel çıkmışsınız ya ist.olsam kesin gelirdim bende süpersiniz
keske canım
hepimiz toplu halde bulusabilsek

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinizde süppersizniz kıslar...zemuszemus:kedi:
Şeniz Şeniz saol julim
Hepiniz harika gözüküyorsunuz,kıskandım valla opuyorumnanaktan

sırnaşık şey kıskanma ösgem
uzakta olsakta gönüller bir olsun kaydirigubbakcemile5

ay kızlar ya ben giremiyorumbi kaç haftadır kaçırdım buluşmayı..çok güzel çıkmışsınıza.s.a.s. keşke bi daha yapabilsek ya bende katılırdım..

ayyyyy çok kızkandım allahın şişkoları ne güzel çıkmışsınız hepiniz benim kocişe söledim delimisiniz siz tanımadığınız insanlarla buluşulurmu ya organ mafyasıysa ya bebek hırsızıysa vb bir sürü teori geliştirdi kaydirigubbakcemile3 ama çok harika bittim fotoğraflara hepiniz birbirinizden güzel vede şirin çıkmışsınız allah nazarlaradan saklasın

güzel hamişler,hepinizi çok iyi gördüm ..sadece jasmin in resmini görmüştüm,isimler yazılana kadar diğerlerini de tahmin etmeye çalışmak çok eğlenceliydi,keşke gelebilseydim de yüzyüze tahmin etmeye çalışsaydım :))
daha önce yazdığım gibi,perşembeden sonra tüm hafta sonunu zonguldak ta geçirdik, orası da keyifliydi ama sizinle olabilmeyi de isterdim..meraktan orada bile arada nete girdim ,olmuş mu buluşma diye:))
tahmin ediyorum bu hevesle yakın zamanda bir buluşma daha yapılır.. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…