Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bocukcum nasılsın yaww uzun zaman oldu sohbet edemedık senle..
merhaba tombikler :CüvCüv:
size tombik diyom ama ben de tombikim sırnaşık şey
herkes dalga geçiyo ikinciyi içeride unutmuşlar diye laelaelaelaelae
geceleri pek sessiz heral buralar kafamçokkarıştı
canım ben 4 kg eşimde 5 ,5 kg ya yakın doğmuş net değil ama o civardaymış biz iri yapılıyızdır minyon değiliz hiç birimiz:)) doktorumda 4kg 4200 üzerine çıkarsa alırız sezeryanla dedi ama tabi son ana kadar bekliyoruz bakalım nolucak diye
htta dün rahat rahat tutup giydirebileceğiniz bir bebek olucak dedi hiç korkmadan rahatlıkla tutarsınız işte ne güzel diyo boyu doğum boyunda şu anda dahada uzar dedi bakalım nolucaz çıkana kadar
yüzünü göstermedi fazla ayaklarını poposunu gördük esşşek oğlumun ayakları 7 cm
eve gelir gelmez boylerinin ayaklarını ve ayakkabılarını ölçtüm :)) allahtan çok küçük şeyler almamışım
dogru söylüyorsun canım yaa hiç görüşemiyoruz artık anneolmakistiyorumla senin bebenin maşallahı var galiba benimki en zayıfı olacak iki hafta önce 1750 idi aman takmıyorum saglıgı iyi olsunda başka birşey istemem
bocuk nasılsın cnmm
bu gezentı bugun cıkamadı dısarı
sıkıntıdan patlıyor
canım hoş geldin nasılsın kızın çok tatlı beeeee babasınamı benziyor banamı öyle geldi
geceleri sen oluyordun juuuli oluyordu ikinizde dogurdunuz
rüzgar kızın kaç kg oldu annesi
canım benım yaaa
kızının fotolarını koy artık tatlım buraya ama beklıyoruz bol maşallah dıyecem sozzzz...
aman aman kızını da emzırıyomus maşallah hadı bakalım darısı basımıza :)